.
.
.
.
.
.
.

Παρουσιάσεις

Νέο & Καινοτόμο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών & Νέων με Αναπηρίες

Μία νέα δομή ανοίγει τις πόρτες της στην πόλη της Καρδίτσας και προετοιμάζεται ώστε να υποδεχθεί παιδιά, νέους και ενηλίκους με αναπηρίες στις εγκαταστάσεις της.

Νέες συναρπαστικές δραστηριότητες για να εξερευνήσετε τη Λίμνη Πλαστήρα

Η Λίμνη Πλαστήρα έχει πάρει πολλά ονόματα από τους ανθρώπους που την επισκέφθηκαν. Για άλλους “Το διαμάντι των Αγράφων” για άλλους ‘’Η μικρή Ελβετία’’, όπως και να έχει η υδρόβια αυτή περιοχή με το άπειρο φυσικό κάλλος της αφήνει τον επισκέπτη με τις καλύτερες εντυπώσεις και εικόνες!

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πηγή το 2ο μυθιστόρημα του συγγραφέα Γρηγ. Δημακόπουλου "Η Εποχή των Θρύλων'

''Ο κόσμος άλλαξε... Δεν είναι πλέον ο ίδιος. Το μέλλον έγινε παρελθόν και σκοτεινιάζει μέρα με τη μέρα. Η γνώση έγινε άγνοια και φαντάζει πλέον μύθος''.

Το "ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση" σας εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Μία νέα δομή άνοιξε τις πόρτες της τον Νοέμβριο στην πόλη της Καρδίτσας, μοναδική στο αντικείμενο της, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία, την ανάπτυξη και την ενίσχυση δεξιοτήτων τους καθώς και την στήριξη της οικογένειας τους.

Δρ Δ. Κουντουράς στο KarditsaLive.Net: Το καλοκαίρι του 2021 στην Ελλάδα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον 87 εμβόλια για το νέο κορωνοϊό βρίσκονται σε φάση προκλινικών μελετών σε ζώα, 55 εμβόλια σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους και 13 εμβόλια έχουν φτάσει σε τελικά στάδια δοκιμών.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ