.
.
.
.
.
.

Παρουσιάσεις

Είδη πρώτης ανάγκης προς ενίσχυση των πλημμυροπαθών προσέφεραν "Θαλάσσιος κόσμος" και το ιχθυοπωλείο "Ιχθυόσκαλα"

Κατόπιν εκκλήσεως του Δήμου Καρδίτσας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προς ενίσχυση των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας, ο Θαλάσσιος κόσμος και το ιχθυοπωλείο "Ιχθυόσκαλα" ανταποκρίθηκαν άμεσα και παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καρδίτσας  τα παρακάτω:

Βιβλιοχαρτοπωλείο Ζάχος: Αυτή την ιδιαίτερη σχολική χρονιά η εμπειρία 60 χρόνων μετράει...

Το πρώτο βιβλιοχαρτοπωλείο Ζάχος άνοιξε την περίοδο 1960 στην διεύθυνση Πλαστήρα 8 στην Καρδίτσα απο τα αδέρφια Δημήτριος και Πέτρος Ζάχος.

Εντυπωσιάζει η ταινία μικρού μήκους "Θέτις" των αδερφών Κωνσταντίνου και Σοφίας Χαλιάσα (+Βίντεο)

Εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο αδερφών Κωνσταντίνου και Σοφίας Χαλιάσας σκηνοθέτης και μουσικός αντίστοιχα στην ταινία μικρού μήκους "Θέτις" που έκανε διαδικτυακή πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2020.

Ένα απόγευμα στο κτήμα Φίλια Γη

Το πρώτο επισκέψιμο οινοποιείο στο νομό μας με την σφραγίδα του υπουργείου τουρισμού είναι πλέον γεγονός και βάζει τις βάσεις για τη δημιουργία και νέων επισκέψιμων κτημάτων και την ανάπτυξη του οινοτουρισμού και του αγροτουρισμού στην περιφερειακή ενότητα της Καρδίτσας.

38χρονη με καταγωγή από την Καρδίτσα διεκδικεί μια θέση στο Κογκρέσο

Πριν κάνουμε την συνέντευξη με την κ. Ναταλία Λινού μπήκα στο Ιντερνετ, για να κάνω μια έρευνα για την 38χρονη Ελληνοαμερικανίδα που έβαλε υποψηφιότητα με το Δημοκρατικό Κόμμα, για τη μοναδική θέση που προσφέρει η τέταρτη Περιφέρεια της Πολιτείας της Μασαχουσέτης, για το Σώμα της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Το Χαμόγελο του Παιδιού: "Γιατί όλες οι ξεχωριστές στιγμές έχουν Χαμόγελο"

Μπομπονιέρες, προσκλητήρια γάμου καθώς και ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης, έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν ηλεκτρονικά ή φυσικά, τα νέα ζευγάρια και οι νέοι γονείς μέσα από το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Καρδιτσιώτης μουσικός Σωτήρης Λέτσιος "Στο αλάτι της γης" για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της μουσικής

Ένας Καρδιτσιώτης μουσικός, ο Σωτήρης Λέτσιος, την Κυριακή 21 Ιουνίου, γιορτάζει την παγκόσμια μέρα μουσικής προσκεκλημένος στην τηλεοπτική εκπομπή "Αλάτι της γης" στην ΕΡΤ1 που παρουσιάζει ο Λάμπρος Λιάγκας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ