.
.
.
.

Παρουσιάσεις

Η Καρδιτσιώτισσα Έβελυν Τσάβαλου συστήνεται στο μουσικό κοινό με το ''Αχ ελπίδα'' (+Βίντεο)

Αποχαιρετώντας το 2021, η νέα τραγουδοποιός Έβελυν Τσάβαλου μας συστήθηκε με το πρώτο προσωπικό της single με τίτλο: ''Αχ ελπίδα'', σε στίχους και μουσική της ίδιας και τη συμμετοχή του -επίσης τραγουδοποιού- Γιώργου Γελαράκη.

Καταφθάνει στους κινηματογράφους το «Karditsa Forever»! (+Βίντεο)

Δέκα χρόνια μετά την αξέχαστη εμπορική επιτυχία «I LOVE KARDITSA», ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης («Λάρισα Εμπιστευτικό») επιστρέφει στο… χωριό του εγκλήματος με την ταινία «KARDITSA FOREVER»!

Nέο Παράρτημα του Εκπαιδευτικού Ομίλου Real Education στην Καρδίτσα

Ο μεγάλος εκπαιδευτικός όμιλος Real Education, που εξειδικεύεται στην παροχή ξένων γλωσσών και πληροφορικής σε ενήλικες, με 29 παραρτήματα και 12.000 σπουδαστές το χρόνο, παρουσιάζει το νέο παράρτημά του στην πόλη της Καρδίτσας.

Νέα χρονιά για το ΚΔΑΠ - ΜΕΑ Πρόσβαση Καρδίτσας

Ο τομέας της ειδικής αγωγής είναι ένας χώρος στον οποίο εμπλέκεσαι μονάχα αν έχεις επίγνωση και αγάπη. Είναι η εκτέλεση ενός λειτουργήματος πέρα από κάθε χρηματική αμοιβή.

JOIN US: Χορηγία στα τμήματα Κ8 και Κ10 της ακαδημίας "Νέα Νίκη Καμινάδων"

Η εταιρεία JOIN US OE που λειτουργεί το μοναδικό Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ στην ΠΕ Καρδίτσας,  στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας για την αποδοχή της διαφορετικότητας και τη γνωριμία των  παιδιών με την αναπηρία, προσέφερε με μεγάλη χαρά την στολή προπόνησης στα ποδοσφαιρικά τμήματα Κ8 και Κ10 της Ακαδημίας  "Νέα Νίκη Καμινάδων".

Νέο & Καινοτόμο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών & Νέων με Αναπηρίες

Μία νέα δομή ανοίγει τις πόρτες της στην πόλη της Καρδίτσας και προετοιμάζεται ώστε να υποδεχθεί παιδιά, νέους και ενηλίκους με αναπηρίες στις εγκαταστάσεις της.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ