.
.
.
.
.
.

Παρουσιάσεις

Κυκλοφορεί το 2ο τεύχος του περιοδικού «Ιστόρηση» του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Κυκλοφορεί και διατίθεται ελεύθερα από την ιστοσελίδα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, που εγκαινιάζει τη νέα στήλη της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης του, αλλά και από το Διαδίκτυο το 2ο θεματικό τεύχος της επιθεώρησης Τοπικής Ιστορίας, το οποίο είναι αφιερωμένο στη Μνήμη της Μικρασιατικής καταστροφής και τον Ν. Πλαστήρα.

Η 1η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία στην Καρδίτσα είναι γεγονός από την εταιρεία JOIN US O.E.

Η λειτουργία της πρώτης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία στην Καρδίτσα είναι γεγονός. Η εταιρεία JOIN US OE για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί στη δημιουργία  δομών, οι οποίες παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες τους.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: "Νέα τριπλή βράβευση από τον Διεθνή Θεσμό FINE WATERS Taste And Design Awards 2022"

Η εκτός συνόρων καταξίωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ συνεχίζεται, ενισχύοντας τη θέση του στην παγκόσμια αγορά ως ένα premium ελληνικό brand με διεθνή χαρακτήρα.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: Διακρίθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στα Japan Aqua Awards

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ κατάφερε για άλλη μία φορά να διακριθεί εκτός των ελληνικών συνόρων, λαμβάνοντας τέσσερις νέες εξαιρετικά σημαντικές βραβεύσεις στο πλαίσιο της απαιτητικής διοργάνωσης JAPAN AQUA AWARDS, ξεπερνώντας πλέον τα  60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας & Γεύσης.

Κομμωτήριο "Hair Art by Venet Dimitrios" στην Καρδίτσα: Καλοκαιρινά πακέτα προσφορών κάθε Τρίτη και Πέμπτη!!!

Το κομμωτήριο "Hair Art by Venet Dimitrios" πού βρίσκεται Υψηλάντου και Μπότση 10 στην Καρδίτσα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη δημιουργεί πακέτα προσφορών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

«Το Κορίτσι της Σμύρνης»: 12 μαθήτριες του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Καρδίτσας έγραψαν μυθιστόρημα! (+Φώτο +Βίντεο)

Όταν ο Ελληνικός στρατός αποβιβάζεται στη Σμύρνη το 1919, ο Σεραφείμ, ένας νέος από το Μεσενικόλα, ενταγμένος στο τάγμα του Νικολάου Πλαστήρα γνωρίζει μια όμορφη και καλλιεργημένη Σμυρνιά τη Μύριαμ και γεννιέται ανάμεσά τους ένας αγνός έρωτας που θα δοκιμαστεί μέσα στη δίνη του πολέμου και της Μικρασιατικής καταστροφής…

1ο Πειραματικό Λυκείο Καρδίτσας: Παρουσίαση του βιβλίου «Το κορίτσι της Σμύρνης»

Ο Όμιλος Λογοτεχνίας του 1ου Πειραματικού Λυκείου Καρδίτσας σας προσκαλεί  στην παρουσίαση του βιβλίου «Το κορίτσι της Σμύρνης» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “ΑΡΝΗ” την Τρίτη 21/06/2022 και ώρα 19:30.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ