.
.
.
.

Παρουσιάσεις

Το Χαμόγελο του Παιδιού: "Γιατί όλες οι ξεχωριστές στιγμές έχουν Χαμόγελο"

Μπομπονιέρες, προσκλητήρια γάμου καθώς και ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης, έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν ηλεκτρονικά ή φυσικά, τα νέα ζευγάρια και οι νέοι γονείς μέσα από το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Καρδιτσιώτης μουσικός Σωτήρης Λέτσιος "Στο αλάτι της γης" για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της μουσικής

Ένας Καρδιτσιώτης μουσικός, ο Σωτήρης Λέτσιος, την Κυριακή 21 Ιουνίου, γιορτάζει την παγκόσμια μέρα μουσικής προσκεκλημένος στην τηλεοπτική εκπομπή "Αλάτι της γης" στην ΕΡΤ1 που παρουσιάζει ο Λάμπρος Λιάγκας.

Έρχονται 22 νέα πυροσβεστικά οχήματα στην Θεσσαλία

Την έγκριση δημοπράτησης του έργου προϋπολογισμού 2,9 εκ. ευρώπου που χρηματοδοτείται το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 και προβλέπει την προμήθεια 22 υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων διαφόρων τύπων έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Δρ. Δ. Κουντουράς στο KarditsaLive.Net: Το πολύ σε δυο χρόνια ο Covid-19 θα είναι παρελθόν!!!

«Οφείλουμε να σεβαστούμε όλοι τον COVID-19 ως υπολογίσιμο αντίπαλο και όσο επιβάλλεται από την ένταση ης πανδημίας και τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών, να τηρούμε τις αποστάσεις μεταξύ μας. Πάντως αυτές οι πανδημίες δεν κρατάνε για πάντα. Ο ιός έτσι κι αλλιώς αλλάζει και γίνεται πιο φιλικός γιατί έτσι επιβιώνει ευκολότερα. Πάντα έτσι γίνεται. Σε ένα ή δύο χρόνια το πολύ, θα είναι παρελθόν»…

Άγρια ομορφιά από τις "9 Βρύσες" και τους καταρράκτες Ανθοχωρίου (+Βίντεο)

Ένα εξαιρετικό βίντεο που παρουσιάζει τις ομορφιές των Αγράφων και ειδικότερα την περιοχή "9 Βρύσες" και τους καταρράκτες Ανθοχωρίου δημιούργησε ο Μάκης Θεοδώρου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ