.
.
.
.
.
.

Παρουσιάσεις

«Το Κορίτσι της Σμύρνης»: 12 μαθήτριες του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Καρδίτσας έγραψαν μυθιστόρημα! (+Φώτο +Βίντεο)

Όταν ο Ελληνικός στρατός αποβιβάζεται στη Σμύρνη το 1919, ο Σεραφείμ, ένας νέος από το Μεσενικόλα, ενταγμένος στο τάγμα του Νικολάου Πλαστήρα γνωρίζει μια όμορφη και καλλιεργημένη Σμυρνιά τη Μύριαμ και γεννιέται ανάμεσά τους ένας αγνός έρωτας που θα δοκιμαστεί μέσα στη δίνη του πολέμου και της Μικρασιατικής καταστροφής…

1ο Πειραματικό Λυκείο Καρδίτσας: Παρουσίαση του βιβλίου «Το κορίτσι της Σμύρνης»

Ο Όμιλος Λογοτεχνίας του 1ου Πειραματικού Λυκείου Καρδίτσας σας προσκαλεί  στην παρουσίαση του βιβλίου «Το κορίτσι της Σμύρνης» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “ΑΡΝΗ” την Τρίτη 21/06/2022 και ώρα 19:30.

«Αγία Τριάς Βουνεσίου – Σεμνείων Ιερόν», του Παναγιώτη Νάννου

Ένα νέο βιβλίο κυκλοφόρησε μόλις σήμερα ο συγγραφέας Νάννος Παναγιώτης, και δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα. Έχει τίτλο «Αγία Τριάς Βουνεσίου – Σεμνείων Ιερόν» και το  προλογίζει ο μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος. Πρόκειται για λεύκωμα – μονογραφία 82 σελίδων, στο οποίο για πρώτη φορά μέσα από κείμενα και φωτογραφίες παρουσιάζεται η άγνωστη ιστορία της Μονής Αγίας Τριάδας Βουνεσίου.

Ήλιος ΚΔΑΠ ΜΕΑ: Ανοίγοντας τις πόρτες της φύσης για όλους

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τη σημασία και τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει μια απλή βόλτα στο ύπαιθρο, μία πεζοπορία στα όμορφα μονοπάτια στην ησυχία και την ηρεμία που τόσο απλόχερα μπορεί να προσφέρει η φύση. Ο χρόνος στη φύση μπορεί να  παρέχει μια σειρά από σωματικά, συναισθηματικά και ψυχικά οφέλη και μπορεί να ενισχύσει την αίσθηση του ανήκειν.

Πασχαλινές προτάσεις αγοράς και διασκέδασης στο νομό Καρδίτσας

Είναι η γιορτή που είναι γραμμένη στο DNA του λαού μας. Αυτή που γιορτάζουμε  με περισσότερο πάθος. Μας βγάζει από τον Χειμώνα και μας οδηγεί στην ελπιδοφόρα Άνοιξη και το παραγωγικό καλοκαίρι. Γιορτάζει η φύση, γιορτάζει ο άνθρωπος γιορτάζει η εκκλησία μας και πανηγυρίζει την νίκη της ζωής επί του θανάτου. Θρηνεί με τα πάθη του Κυρίου και υμνεί  την Ανάστασή Του.

Με ρεκόρ μηνιαίας επισκεψιμότητας έκλεισε για το KarditsaLive.Net ο Ιανουάριος του 2022

Περισσότερες από 1.300.000 επισκέψεις (για την ακρίβεια 1.333.278) δέχθηκε σύμφωνα με τα ακριβή στοιχεία του Google Analytics τον πρώτο μήνα του 2022 ο ιστότοπος KarditsaLive.Net δημιουργώντας νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας σε επίπεδο μήνα από την έναρξη της λειτουργίας του (11/2009).

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ