.
.
.
.

Παρουσιάσεις

Γ. Δημητρόπουλος: «Η «Melissanthe» αφιερώνεται στο μεγαλείο της φύσης και την ελπίδα να συνυπάρξουμε αρμονικά μαζί της» (+Βίντεο)

Πριν από ένα περίπου χρόνο είχαμε θαυμάσει την ταινία μικρού μήκους-ντοκιμαντέρ «Ersis» του διεθνούς βραβευμένου σκηνοθέτη Γεώργιου Δημητρόπουλου γυρισμένη στη λίμνη Πλαστήρα, μια ταινία που συνδυάζοντας την αξεπέραστη ομορφιά της περιοχής μας με την μυθοπλασία και στέλνοντας έντονα περιβαλλοντικά μηνύματα για την σχέση του ανθρώπου με τη φύση, κέρδισε κοινό και κριτικούς σε διεθνή Φεστιβάλ και απέσπασε πολλά βραβεία.

Πυροσβεστικό Μουσείο Καρδίτσας με σπάνιο υλικό και μαθήματα πυροπροστασίας (+Φωτο)

Σπάνιο πυροσβεστικό και φωτογραφικό υλικό θα βρει ο επισκέπτης στο Πυροσβεστικό Μουσείο Καρδίτσας, που στεγάζεται σε χώρο της δημοτικής αγοράς της πόλης, υλικό που προέρχεται από τις δωρεές των συνταξιούχων πυροσβεστών.

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος "Καραγκούνα": Διατηρεί και προωθεί την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής

Ο λαογραφικός χορευτικός όμιλος «Καραγκούνα» ιδρύθηκε το 1960 από μια ομάδα νέων γυναικών της πόλης, της Καρδίτσας, προκειμένου να σώσει, να διατηρήσει και να προωθήσει τόσο την παράδοση όσο και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής της Θεσσαλίας και ιδιαίτερα του νομού Καρδίτσας.

Παρουσιάζεται το Σάββατο (26/11) στην Καρδίτσα το βιβλίο του Σεραφείμ Λάππα "Αν υπάρχει παράδεισος"

Οι εκδόσεις "Εν πλω", το βιβλιοχαρτοπωλείο "Ζάχος" και η λέσχη ανάγνωσης "Σοφά...Δες" σας προσκαλούν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 18.30 στο ξενοδοχείο "Κιέριον" στην παρουσίαση του βιβλίου του Σεραφείμ Λάππα "Αν υπάρχει παράδεισος".

KarditsaLive.Net: 13 χρόνια μαζί και συνεχίζουμε...!!!

Το "KarditsaLive.Net - Ηλεκτρονική πύλη ενημέρωσης Καρδίτσας" γιορτάζει σήμερα, 21 Νοεμβρίου 2022 τη συμπλήρωση 13 χρόνων διαδικτυακής παρουσίας και αυξάνει κατά ένα τα κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων του, από την οποία άπαντες δικαιούστε ένα-ψηφιακό έστω- κομμάτι!

Ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων ασφάλειας από την Compuland και τη G4S, παγκόσμιο ηγέτη στην ασφάλεια

Η G4S, εταιρεία της Allied Universal, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των υπηρεσιών ασφάλειας σε 90 χώρες και με περισσότερους από 800.000 εργαζόμενους αποτελεί τον τρίτο μεγαλύτερο εργοδότη στον κόσμο. Στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται από το 1979 με ανθρώπινο δυναμικό που ξεπερνά τα 2.700 άτομα.

Παρουσιάζεται το Σάββατο (22/10) το ιστορικό μυθιστόρημα «Ιαχές και Ψίθυροι» του φιλολόγου - συγγραφέα, Βαγγέλη Ντελή

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Κιέριον, στην αίθουσα του 5ου ορόφου, θα παρουσιαστεί το ιστορικό μυθιστόρημα «Ιαχές και Ψίθυροι» του Φιλολόγου - Συγγραφέα Βαγγέλη Ντελή.

Κυκλοφορεί το 2ο τεύχος του περιοδικού «Ιστόρηση» του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Κυκλοφορεί και διατίθεται ελεύθερα από την ιστοσελίδα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, που εγκαινιάζει τη νέα στήλη της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης του, αλλά και από το Διαδίκτυο το 2ο θεματικό τεύχος της επιθεώρησης Τοπικής Ιστορίας, το οποίο είναι αφιερωμένο στη Μνήμη της Μικρασιατικής καταστροφής και τον Ν. Πλαστήρα.

Η 1η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία στην Καρδίτσα είναι γεγονός από την εταιρεία JOIN US O.E.

Η λειτουργία της πρώτης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία στην Καρδίτσα είναι γεγονός. Η εταιρεία JOIN US OE για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί στη δημιουργία  δομών, οι οποίες παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες τους.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ