Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία "Join Us": «Μετράμε αντίστροφα»

  • 15 Μαΐου 2020, 15:08
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Παρουσιάσεις
Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία "Join Us": «Μετράμε αντίστροφα»

.

Το Πρώτο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία στην Π.Ε. Καρδίτσας λειτουργεί στην οδό Τσιφλικάκη 10 στην Καρδιτσομάγουλα Καρδίτσας, με πρωινό και απογευματινό ωράριο, παρέχοντας υπηρεσίες στα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες τους στην περιοχή της Καρδίτσας και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, εξασφαλίζοντας την μετακίνηση με δικά μας μέσα μεταφοράς.

Η επόμενη ημέρα πλησιάζει. Μετά την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή λειτουργίας των Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία στα πλαίσια αντιμετώπισης της πανδημίας, ήρθε η στιγμή να μετρήσουμε αντίστροφα, εφαρμόζοντας ευλαβικά τα μέτρα προφύλαξης, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Εν αναμονή των εξελίξεων, σχετικά με την σταδιακή άρση αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων, το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία της εταιρείας «JOIN US O.E» θα είναι και πάλι στη διάθεσή σας.

Σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε για τις παροχές μας, να σας ξεναγήσουμε στις πρότυπες εγκαταστάσεις μας και να δεχθούμε τις αιτήσεις σας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα 6974119190 (κ. Μανούκας Γεώργιος) και 6980444862 (κ. Καραπιπέρη Άννα).

Η νέα καθημερινότητα δεν πρέπει να στερήσει από τα άτομα με αναπηρία τη χαρά για ζωή, όπως και το δικαίωμα για προσωπική και κοινωνική ανέλιξη. Η εταιρεία μας δύναται αυτό να το εξασφαλίσει με απόλυτο σεβασμό απέναντι στο αγαθό της υγείας.

Μετράμε αντίστροφα, Μένουμε Ασφαλείς και Παίρνουμε τη Ζωή στα χέρια μας.

MSc Μανούκας Γεώργιος

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις15 Μαΐου 2020, 15:10

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Μπαίνουν οι κυβόλιθοι στους διαδρόμους του περιβάλλοντος χώρου του Δημαρχείου Καρδίτσας (+Φωτο) Μπαίνουν οι κυβόλιθοι στους διαδρόμους του περιβάλλοντος χώρου του Δημαρχείου Καρδίτσας (+Φωτο)
    27 Σεπτεμβρίου 2026, 19:10
  • ΕΛΜΕ Καρδίτσας: "Να μη γίνει συγχώνευση των τμημάτων Ανθρωπιστικών Σπουδών στη Β' Λυκείου του 3ου ΓΕΛ Καρδίτσας" ΕΛΜΕ Καρδίτσας: "Να μη γίνει συγχώνευση των τμημάτων Ανθρωπιστικών Σπουδών στη Β' Λυκείου του 3ου ΓΕΛ Καρδίτσας"
    27 Σεπτεμβρίου 2026, 15:47
  • Η ιστορία της κεντητικής τέχνης ξεδιπλώθηκε στο Μουσείο Πόλης Καρδίτσας (+Φωτο) Η ιστορία της κεντητικής τέχνης ξεδιπλώθηκε στο Μουσείο Πόλης Καρδίτσας (+Φωτο)
    27 Σεπτεμβρίου 2026, 12:48
  • Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Μιχαήλ Παυλ. Κωτσή Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Μιχαήλ Παυλ. Κωτσή
    27 Σεπτεμβρίου 2026, 11:29
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva