Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοινώθηκαν οι νέοι αντινομάρχες Κύριο

  • 3 Ιανουαρίου 2010, 01:31
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Πολιτικά

Δεν επεφύλασσε εκπλήξεις ο Κος Αλεξάκος και έτσι για το 2010 οι νέοι αντινομάρχες Καρδίτσας θα είναι οι εξής:

Η Κα Καρακαξά Βάια αντικαθιστώντας τον Κο Θάνο Τότσικα, η Κα Μανασή Δέσποινα αντικαθιστώντας τον Κο Βασίλη Νίκου, η Κα Αποστολοπούλου Μαρία αντικαθιστώντας την Ερμιόνη Βασιλού και τέλος ο Κος Τέλιος Κωνσταντίνος αντικαθιστώντας τον Κο Γεώργιο Παπάρα.

Η Κα Καρακαξά Βάια θα είναι αρμόδια για την Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, Διεύθυνση Πολιτικών Δικαιωμάτων & Προστασίας Πολιτών, Κ.Ε.Π., Διεύθυνση Συγκοινωνιών, Διεύθυνση Ανάπτυξης και του Τμήματος Εμπορίου.

Η Κα Μανασή Δέσποινα θα είναι αρμόδια για την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, Διεύθυνση Πολεοδομίας Πολ/κων Εφαρμογών & Περιβάλλοντος, Διεύθυνση Σχεδιασμού - Προγραμματισμού, και του Τομέα Έργων της Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων.

Η Κα Αποστολοπούλου Μαρία θα είναι αρμόδια για την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας και για την Διεύθυνση Πολιτισμού - Τουρισμού & Νεότητας.

Ο Κος Τέλιος Κωνσταντίνος θα είναι αρμόδιος για την Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης, Διεύθυνση Εγγείων Βελτιώσεων (εκτός του τομέα έργων), Διεύθυνση Βιομηχανικών Φυτών και Ο.Σ.Δ.Ε. - Εκτάσεις, Διεύθυνση Κτηνιατρικής και του Τμήματος Τοπογραφικής.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις3 Ιανουαρίου 2010, 02:01

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva