.
.
.
.
.
.
.
.

Πολιτικά

Γιώργος Δ. Καραβίδας: "«Ιανός» και αποκαταστάσεις καταστροφών : Στο ίδιο έργο θεατές"

Αφορμή για τις λίγες τούτες γραμμές η ερώτηση που κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναγκάστηκα να απευθύνω για πολλοστή φορά προς τον κο Δήμαρχο Μουζακίου, σχετικά με το θέμα των αποκαταστάσεων των καταστροφών, που η θεομηνία του «Ιανού» προξένησε στα χωριά μας (ορεινά και πεδινά) αλλά και η καθιερωμένη, πλέον, απάντηση που από τον ίδιο έλαβα πως όλα είναι θέμα χρηματοδοτήσεων, οι οποίες αναμένονται «γενναίες».

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Καρδίτσας: "Όχι στα σχέδια Μητσοτάκη για κατάργηση του 8ώρου και διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων"

Η Εργατική Πρωτομαγιά αποκτά φέτος ξεχωριστή σημασία.

135 χρόνια από την εξέγερση των ηρωικών εργατών στο Σικάγο, στην Ελλάδα του 2021 το αίτημα για 8ωρη εργασία γίνεται και πάλι επίκαιρο.

ΚΚΕ (μ-λ) Καρδίτσας: "Εργατική Πρωτομαγιά 2021: 6 Μάη Απεργούμε – Διαδηλώνουμε! "

Σε μια ιδιαίτερα σοβαρή μάχη εξελίσσεται η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά για την εργατική τάξη της χώρας μας. Τα ζητήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη είναι πολλά και κρίσιμα. Κρίνουν την ίδια τη ζωή της, τους όρους με τους οποίους εργάζεται, το δικαίωμά της να οργανώνεται και να διεκδικεί.

Το γηροκομείο Καρδίτσας επισκέφθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας

Επίσκεψη στο γηροκομείο Καρδίτσας πραγματοποίησε το Μ. Σάββατο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, όπου τον υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και Πρόεδρος του ιδρύματος κ.κ. Τιμόθεος.

ΚΚΕ & ΚΝΕ Καρδίτσας: Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

Τιμώντας την εργατική πρωτομαγιά αντιπροσωπεία της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ και του ΤΣ Καρδίτσας της ΚΝΕ κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο της εθνικής αντίστασης στην πλατεία Δικαστηρίων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ