.

Πολιτικά

Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Καρδίτσας σχετικά με την παρουσία της αστυνομίας στο 4ο ΓΕΛ

Με αφορμή το γεγονός της παρουσίας της αστυνομίας στο 4ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας και τα γεγονότα που ακολούθησαν, επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε τα εξής:

Χρ. Κατσαβριά - Σιωροπούλου: "100 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας – Πολωνίας"

Ταξιδιωτικοί πράκτορες (tour operators) και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι από επαγγελματικά τουριστικά έντυπα της Πολωνία έρχονται την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Καρδίτσα και τη Λίμνη Πλαστήρα για να διερευνήσουν προοπτικές συνεργασίας με επιχειρήσεις της περιοχής και αναχωρούν τη Δευτέρα 1 Απριλίου.

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καρδίτσας για την προσαγωγή μαθητών του 4ου ΓΕΛ

Μπροστά στις νέες εξαγγελίες του Υπουργείου Παιδείας για τις αλλαγές στην εκπαίδευση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η ΕΕ επιβάλλουν στον χώρο της παιδείας αντιδραστική μεταβολή, οι μαθητές βγαίνουν στους δρόμους με καταλήψεις πορείες και συγκεντρώσεις σπάνε τη κινηματική σιωπή και βάζουν με όρους μαζικούς τα αιτήματα τους, για ένα σχολείο στο ύψος των αναγκών τους, για μαθητική ζωή με δικαιώματα και ελευθερίες.

Ενημέρωση από 11 Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για τις επεκτάσεις ηλεκτροφωτισμού

Στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 11-02-2019 στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, ύστερα από σύγκληση των 11 υπογραφόντων δημοτικών συμβούλων, συζητήθηκε το θέμα των επεκτάσεων ηλεκτροφωτισμού.

Χρ. Κατσαβριά - Σιωροπούλου: "Η ισότητα των δύο φύλων στον αθλητισμό"

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, προσκεκλημένη των Ελπίδων Καρδίτσας, του Αθλητικού Συλλόγου Γυναικείου Ποδοσφαίρου, ήταν η κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση του εν λόγω σωματείου που πραγματοποιήθηκε στο «Κιέριον» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, και με θέμα: Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Ενωτική Πρωτοβουλία: "Μία ακόμα συνεδρίαση "παρωδία" για το Γ.Π.Σ. Μουζακίου"

Μετά τις έντονες αντιδράσεις μας για την εσπευσμένη και χωρίς διαβούλευση συμπλήρωση-διόρθωση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Μουζακίου, συνεδρίασε χθες 4-3-2019 , η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Μουζακίου .Μεγάλη απογοήτευση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους η προχειρότητα της συνεδρίασης.

ΚΙΝ.ΑΛ. Καρδίτσας: Εξελέγησαν 40, εκκρεμότητα με 3 αντιπροσώπους για το συνέδριο

Με εξαίρεση τους υποψηφίους από τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, όλοι οι υπόλοιποι που τέθηκαν στην κρίση των μελών του ΚΙΝ.ΑΛ. για θέσεις αντιπροσώπων στο συνέδριο του Κινήματος εξελέγησαν από την διαδικασία της Κυριακής.

Καρδίτσα: Σε εξέλιξη η διαδικασία ανάδειξης αντιπροσώπων για το συνεδρίο του ΚΙΝ.ΑΛ. (+Φώτο +Βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί της Κυριακής  οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων από το νομό Καρδίτσας για το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Οι υποψήφιοι σύνεδροι του Κινήματος Αλλαγής στο ν. Καρδίτσας στις εκλογές της 3ης Μαρτίου

Στις κάλπες θα βρεθούν την προσεχή Κυριακή 3 Μαρτίου τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής για την εκλογή των συνέδρων.

Χρυσούλα Κατσαβριά: "Νέα χρονιά, Νέοι Ορίζοντες για τα τμήματα π. ΤΕΙ Καρδίτσας"

Η Βουλευτής κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, παραβρέθηκε στην ετήσια κοπή πίτας των π. Τμημάτων του π. ΤΕΙ/Θ με έδρα την Καρδίτσα, μετά από πρόσκληση Αντιπρύτανη του π. ΤΕΙ/Θ και νυν μέλους του συμβουλίου μετάβασης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Μ. Βραχνάκη.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ