.
.

Πολιτικά

"Διαβεβαίωση Ι. Βρούτση σε Γ. Κωτσό για ειδικό καθεστώς στις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών"

Με αφορμή δημοσιεύματα για επικείμενο διπλασιασμό των κατώτερων ορίων εισφορών ασφάλισης των αγροτών, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κωτσός επικοινώνησε άμεσα με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννη Βρούτση.

Συνάντηση του Γ. Κωτσού με τον διοικητή του Ε.Φ.Κ.Α.

Με το νέο Διοικητή του Ε.Φ.Κ.Α. κ. Χρήστο Χάλαρη συναντήθηκε ο βουλευτής Ν.Δ. Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός, με τον οποίο είχε εποικοδομητική συζήτηση για θέματα της αρμοδιότητάς του.

Κάλεσμα του ΚΚΕ(μ-λ) στη συγκέντρωση της Κυριακής (17/11) στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας

46 χρόνια μετά, ο Νοέμβρης του 1973 των φοιτητών, των εργατών και του λαού μας συνεχίζει να εμπνέει και να οδηγεί τους αγώνες του σήμερα για ψωμί, παιδεία, ελευθερία, ανεξαρτησία.

Το "Κίνημα Αλλαγής" Καρδίτσας για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου

Κάθε Νοέμβρη, ο νους και η καρδιά μας είναι εκεί, στο Πολυτεχνείο, στην εξέγερση των φοιτητών, της νεολαίας και ολόκληρου του Ελληνικού λαού κατά της χουντικής τυραννίας, το Νοέμβριο του 1973.

Ανακοίνωση της Τ.Ε. ΚΚΕ Καρδίτσας για τα 46 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου

Συμπληρώνονται 46 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, που αποτέλεσε το αποκορύφωμα της αντιδικτατορικής πάλης του λαού και της νεολαίας κατά της χούντας των συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου του 1967.

«Οξυά, Χωριό με μέλλον»: Δύο μήνες θητείας του νέου Συμβουλίου Κοινότητας Οξυάς

Μετά από δύο μήνες θητείας στο νεοεκλεγμένο Συμβούλιο Κοινότητας του χωριού μας ως σύμβουλοι του συνδυασμού «Οξυά, Χωριό με μέλλον», θεωρούμε  χρήσιμο να πραγματοποιήσουμε την πρώτη ενημέρωση των συγχωριανών μας για τις μέχρι τώρα δικές μας πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν το χωριό μας, ενέργεια την οποία σκοπεύουμε να επαναλαμβάνουμε κάθε φορά που κρίνουμε πως απαιτείται. 

Απάντηση από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Καρδίτσας στον συντάκτη του κειμένου της Ανεξάρτητης Προοδευτικής Συμμαχίας Πολιτών Καρδίτσας

Για την ιστορία να σας θυμίσω <<Επιλέγουν να μας μεμφθούν αναφερόμενοι σε μια όντως Πανελλαδική πρωτιάς ανάλγητη κίνηση εφαρμογής των διατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο για την εκλογή αντιπροσώπων της ΠΕΔ, που απλά αρκούσε ένα τηλέφωνο για συνεννόηση, όπως γίνεται στα Δημοτικά Συμβούλια σχεδόν όλης της Ελλάδας. Επέλεξαν να αξιοποιήσουν την 20 λεπτών καθυστέρησή μας για να μας πετάξουν εκτός διαδικασίας>>.

Παρέμβαση Γ. Κωτσού στην Υπ. Παιδείας για την έγκριση τριών ολιγομελών τμημάτων μαθητείας σε ΕΠΑΛ

Παρέμβαση στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως έκανε σήμερα Παρασκευή (8/11) ο Βουλευτής της Ν.Δ. ν. Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός, προκειμένου να προχωρήσει στην έγκριση τριών εναπομεινάντων ολιγομελών τμημάτων μαθητείας σε ΕΠΑΛ του Νομού μας καθώς πληρούνται τα κριτήρια της σχετικής νομοθεσίας.

Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας: Άμεση σύγκληση του Δ.Σ. Καρδίτσας για την κατάργηση του τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την Αναστολή - κατάργηση του τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία με έδρα την Καρδίτσα, που με μεγάλη προσπάθεια και αγώνα επιτύχαμε να ιδρυθεί, ως Δημοτική αρχή σε συνεργασία με τους βουλευτές του Νομού μας.

Απάντηση στη Δημοτική αρχή στην τοποθέτηση του Κώστα Παπαλού (ως έμμισθο Πρόεδρου της ΔΕΥΑΚ)

Η δημοτική αρχή συνεχίζει με την ίδια τακτική που πορεύτηκε και στις προηγούμενες απαντήσεις. Αν και υπογράφει η παράταξη της δυνατής Καρδίτσας του κ Παπαλού το ύφος και το πνεύμα της γραφής είναι ακριβώς το ίδιο.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ