.
.
.
.

Πολιτικά

Γ. Καραβίδας: "Ανύπαρκτη η ενημέρωση για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου"

Βασική αρχή δημοκρατικής λειτουργίας αλλά και διαφάνειας στα Δημοτικά Συμβούλια είναι η ενημέρωση που οι έχοντες την ευθύνη της λειτουργίας τους οφείλουν να παρέχουν προς τους δημότες για τα όσα συμβαίνουν και λέγονται στις συνεδριάσεις τους και για τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων και των δημοτικών  παρατάξεων επί των ζητημάτων, σοβαρών ή και ήσσονος σημασίας, που απασχολούν τους δημότες.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: Επίσκεψη στο αγροτικό μπλόκο της Ε65

Την Παρασκευή 4 Φλεβάρη επισκέφτηκε το μπλόκο των αγροτών της Καρδίτσας στην Ε65 η Ελένη Μπέλλου μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, εκφράζοντας την στήριξη του Κόμματος στον αγώνα που δίνουν για την επιβίωση τους.

Επίσκεψη του Βουλευτή της Ν.Δ. του νομού Καρδίτσας Γ. Κωτσού στο 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας

Το Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργο Κωτσό υποδέχθηκαν ο Διευθυντής, καθηγητές και μαθητές από το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, για προβλήματα σε ορεινά χωριά του Δήμου Καρδίτσας

Στη συνεδρίαση του Π.Σ Θεσσαλίας (27//7/2022), αλλά και παλιότερα, ως Λαική Συσπείρωση, είχαμε καταθέσει επερώτηση για τρία χρονίζοντα προβλήματα των κατοίκων ορεινών χωριών του Δήμου Καρδίτσας και ειδικότερα:

Επερώτηση της ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας σχετικά με την αντικατάσταση των αμιαντοσκεπών σε Μουζάκι και Καρδίτσα

Επερώτηση, προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, για το έργο της ασφαλούς αντικατάστασης των αμιαντοσκεπών των κατοικιών των οικισμών σεισμοπλήκτων Μουζακίου και Καρδίτσας με δημόσια δαπάνη κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας μετά από σχετικό δημοσίευμα του KarditsaLive.Net.

Γ. Καραβίδας: "Τι απολογούνται, λοιπόν, στους δημότες οι Δήμαρχος Μουζακίου και πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ;"

Πιστός στα λεγόμενά του, ενώπιον ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι «διαχειριστικό έλεγχο στη ΔΗΚΕΔΗΜ θα κάνω όταν το θελήσω εγώ» ο πρόεδρος της ίδιας Επιχείρησης εισηγήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο, της 5-12-2022, την έγκριση των οικονομικών της καταστάσεων (ισολογισμός, αποτελέσματα χρήσης) οικονομικού έτους 2021,

Η Τ.Ε. Καρδίτσας του ΚΚΕ για την ανακοίνωση της Ν.Ε. Καρδίτσας ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιμετώπισε και πάλι τους αγρότες του νομού Καρδίτσας με ματ και χημικά. Επί Ν.Δ. τα τρακτέρ δεν μπορούν να ανέβουν ούτε στον Ε65. Επί ΣΥΡΙΖΑ, οι αγρότες γίνονταν δεκτοί στο Μέγαρο Μαξίμου». 

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ