.
anagnostakou 800b
.
.
.

Πολιτικά

Ολ. Διαμαντοπούλου: "Ενημέρωση και έκκληση για ενότητα, σύμπνοια και συνεργασία"

Με αφορμή τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, σχετικά με το από κοινού Δελτίο Τύπου των Επικεφαλής, όπου το κύριο αίτημά μας και η διαμαρτυρία μας ήταν η μη συνεννόηση και ενημέρωση για τα θέματα Ημερησίας Διατάξεως εκάστου Δημοτικού Συμβουλίου, όπως επίσης και η έλλειψη σεβασμού που επιβάλλεται και πρέπει να αποδεικνύεται ως προς τους Επικεφαλής.

Αργιθεάτικη Συμμαχία: "Ανακοίνωση – καταγγελία για την απουσία του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων από το Δήμο Αργιθέας"

Καθημερινά, με μεγάλη προσοχή και ανησυχία, παρατηρούμε τις εξελίξεις στο θέμα του Κορωνοιού και η ενημέρωση στις 18:00 από τους πλέον αρμόδιους για το θέμα της εξέλιξης της επιδημίας στη χώρα μας έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.

Παρέμβαση Γ. Κωτσού για ανανέωση καρτών οδικού μεταφορέα επαγγελματιών αυτοκινητιστών

Στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή παρενέβη ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας Γ. Κωτσός για την κατ΄εξαίρεση λόγω COVID 19, ανανέωση των καρτών οδικού μεταφορέα ενδιαφερόμενων επαγγελματιών αυτοκινητιστών.

Απάντηση των επικεφαλής συνδυασμών Π. Ντούρβα, Ολ. Διαμαντοπούλου και Λ. Γιώτη στο δημοσίευμα του Αθ. Καρύδα

Με έκπληξη διαπιστώσαμε πως ο συνάδελφος Αθανάσιος Καρύδας υπαναχώρησε απ’ όσα είχαμε συμφωνήσει μια ημέρα μετά την εν γνώση του κοινή μας ανάρτηση.

Μ. Καραμπέκου: "Προφάσεις εν αμαρτίαις και αήθεις προσωπικές επιθέσεις μερίδας της αντιπολίτευσης του Δήμου Μουζακίου"

Μόνο ως πρωταπριλιάτικο, κακόγουστο αστείο μπορώ να εκλάβω την τοποθέτηση  των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Μουζακίου.

Ανακοίνωση του επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "Νέα Ελπίδα", κ. Αθανάσιου Καρύδα

Εχθές το απόγευμα, διαπίστωσα μετά λύπης μου ότι υπάρχει ανάρτηση στη διαδικτυακή εφημερίδα karditsalive με τίτλο “κοινή ανακοίνωση των επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δήμο Μουζακίου”.

Γ. Καραβίδας: "Χάθηκε κάθε ισορροπία στο Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου"

Η «δια περιφοράς συνεδρίαση» του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελεί μια εξαιρετική διαδικασία, που μπορεί να τυχαίνει εφαρμογής σε εξαιρετικές, επίσης, περιπτώσεις, όπως κι αυτή που διανύουμε.

Γ. Κωτσός: Ένταξη όλων των αγροτικών φωτοβολταϊκών στην ομάδα Β για σύνδεση από ΔΕΔΔΗΕ όπως ισχύει για τους σταθμούς με αυτοπαραγωγή

Στους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Περιβάλλοντος & Ενέργειας Μ. Βορίδη και Κ. Χατζηδάκη παρενέβη ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας Γ. Κωτσός, ζητώντας την ένταξη όλων των αγροτικών φωτοβολταϊκών στην ομάδα Β για σύνδεση από ΔΕΔΔΗΕ, όπως ισχύει για τους σταθμούς με αυτοπαραγωγή.

Ολ. Διαμαντοπούλου: Οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι να λάβουν τα μέτρα ελάφρυνσης που προβλέπει η Π.Ν.Π.

Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α68/20.03.2020) η κυβέρνηση έλαβε και νομοθέτησε με την επικαλούμενη πράξη κατεπείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVIN-19, την στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας και την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και της δημόσιας διοίκησης.

Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Μουζακίου: Στο βωμό των προσωπικών μικροπολιτικών ωφελημάτων….

Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και τους δημότες μας εκείνο που δεν περιμέναμε από το Δήμαρχο Μουζακίου είναι η προσπάθεια αποκόμισης μικροπολιτικών ωφελημάτων με δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο, όπως αυτό της 30-3-2020.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ