.
.
.
..

Πολιτικά

Ανακοίνωση του Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ για το Βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ

Επίσκεψη στο βρεφονηπιακό Σταθμό του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Τ.Ε. Καρδίτσας του ΚΚΕ που αποτελούνταν από την Χριστίνα Μπεκιάρη μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, Βασίλη Κρανιά μέλος της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο του δήμου Καρδίτσας με την Λαϊκή Συσπείρωση και Χρυσούλα Καραίσκου μέλος της ΤΕ Καρδίτσας.

Καταγγελία της Τ.Ο. ΚΝΕ Καρδίτσας και κάλεσμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή

Το Τομεακό Συμβούλιο Καρδίτσας της ΚΝΕ καταγγέλλει την ενέργεια «γνωστών – αγνώστων» οι οποίοι τις τελευταίες μέρες έχουν αναλάβει «εργολαβία» την καταστροφή προπαγανδιστικού υλικού για το Φεστιβάλ.

Ασ. Σκόνδρα: Θέμα ημερών η στελέχωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα

Στον νέο διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, μετέφερε η Βουλευτής Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα,  το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη στελέχωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα. 

Παρέμβαση του Βουλευτή Γ. Κωτσού στην Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής

Δυναμική παρέμβαση έκανε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής το μέλος της, Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός, φέρνοντας στο πολιτικό προσκήνιο τα μείζονα ζητήματα του τεράστιου υδατικού ελλείμματος της Θεσσαλίας,

Κάλεσμα στις εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ "ΚΝΕ-Οδηγητή" στην Καρδίτσα

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Πέμπτη (29/8) η Τομεακή Οργάνωση της ΚΝΕ Καρδίτσας με αφορμή τις εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή που θα πραγματοποιηθούν στην Καρδίτσα την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

"Διεξοδική συζήτηση για τα αγροτικά στη συνάντηση Βορίδη - Σκόνδρα"

Σειρά συναντήσεων με Υπουργούς της κυβέρνησης, πραγματοποιεί η Βουλευτής Καρδίτσας κ Ασημίνα Σκόνδρα, προκειμένου να τους θέσει εκ του σύνεγγυς και αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες της και τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης Ευ. Διαμαντή, Παν. Μαντζιάρα και Κων. Ξυλομένου

Το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών του περασμένου Μαΐου, ήταν ένα απολύτως ξεκάθαρο μήνυμα για την παράταξη της Ανεξάρτητης Προοδευτικής Συμμαχίας Πολιτών Καρδίτσας.

Δήλωση της «Ανεξάρτητης Προοδευτικής Συμμαχίας πολιτών Καρδίτσας»

Έπειτα από την δήλωση μη ανάληψης καθηκόντων του Φώτη Αλεξάκου, Δημάρχου και  επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία πολιτών Καρδίτσας» η ομάδα των εννέα δημοτικών συμβούλων κλήθηκε να συνεδριάσει και να αποφασίσει για  τα επόμενα της βήματα, τον καθορισμό της πορείας και την ανάδειξη του εκπροσώπου της.

Φώτης Αλεξάκος: "Δεν θα συμμετέχω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο"

Ο απερχόμενος δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι δε θα συμμετέχει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας με την Ρούλα Μπακαλάκου να καλύπτει ως πρώτη επιλαχούσα την κενή θέση.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ