.
.
.
.
.

Πολιτικά

Κώστας Γκαβογιάννης: "Λαμπάκια και χαράτσια!!!"

Μετά την καταστροφική πλημμύρα στην Καρδίτσα ο Δήμαρχος αντί να βρεθεί κοντά στους Δημότες προτίμησε να κρυφτεί πίσω από ελάχιστες ανακοινώσεις και με περίσσιο θράσος δήλωνε πως όλοι μαζί θα κάνουμε την πόλη να ξαναγεννηθεί.

Σωτ. Μπακαλάκου: "Δημοτικά τέλη Δήμου Καρδίτσας: Επιβάρυνση 17% των Δημοτών σε συνθήκες πρωτόγνωρης κρίσης"

Ο Δήμος μας βιώνει μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση. Από την μία η πανδημία και το lockdown, από την άλλη η πλημμύρα και οι τραγικές της συνέπειες, για τις οποίες η ευθύνη της Δημοτικής αρχής είναι μεγάλη, κάνουν το οικονομικό τοπίο εφιαλτικό.

Δήλωση Κ. Τσιάρα για τη σύσταση επιχειρησιακής ομάδας της Ο.Π.Κ.Ε. που θα περιπολεί στο Δήμο Σοφάδων

Σχετικά με την σύσταση επιχειρησιακής ομάδας 30 επίλεκτων αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. που θα δραστηριοποιείται στο Δήμο Σοφάδων ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ Κώστας Τσιάρας ανέφερε τα εξής:

Γ. Σβάρνας: "Αναβάθμιση κεντρικής πλατείας και κεντρικού πεζοδρόμου. Ως πότε θα καθυστερεί κε Δήμαρχε;"

Ως Δημοτική αρχή εντάξαμε, με εξασφαλισμένες πιστώσεις, μια σειρά έργων που θα αναβαθμίσουν συνολικά το κέντρο της πόλης όπως:

Καρδίτσα απο την Αρχή: "Αίτημα για αναλυτική ενημέρωση για τη διανομή της βοήθειας στους πλημμυροπαθείς"

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Καρδίτσα απο την Αρχή και Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας Γκαβογιάννης έστειλε αίτημα για αναλυτική ενημέρωση για τη διανομή της βοήθειας στους πλημμυροπαθείς.

Η Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας για το έργο της αποκατάστασης του αγροτικού οδικού δικτύου

Η Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας με αίτηση της στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας ζητά στοιχεία για την εργολαβία της αγροτικής οδοποιίας προϋπολογισμού 350.000 ευρώ που ανατέθηκε πρόσφατα από τη Δημοτική Αρχή Καρδίτσας.

Σωτ. Μπακαλάκου: "Καμιά επί της ουσίας απάντηση για την αδιαφανή διαχείριση των χρηματοδοτήσεων αποκατάστασης ζημιών"

Η Δημοτική αρχή επέλεξε δια του αντιδημάρχου Οικονομικών να μην απαντήσει επί της ουσίας σε όσα βάσιμα της καταλογίζουμε για αδιαφανή διαχείριση των χρηματοδοτήσεων για την αποκατάσταση των ζημιών από τη πλημμύρα.

Η «Aργιθεάτικη Συμμαχία» ευχαριστεί τον Κώστα Μπαλατσούκα

Η «Αργιθεάτικη Συμμαχία» κι εγώ προσωπικά, ευχαριστούμε  θερμά τον Κώστα Μπαλατσούκα  για τις υπηρεσίες που προσέφερε ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αργιθέας, αλλά και ειδικότερα στην παράταξή μας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ