.
.
.
.
.
.
.

Πολιτικά

Ο.Μ. Εκπαιδευτικών Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.: «Να αποσυρθεί το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο. Όχι στην υποβάθμιση του σχολείου»

Αυτές τις μέρες συζητείται στη βουλή το νομοσχέδιο για την παιδεία, ενώ βρίσκεται στο αποκορύφωμά της η συζήτηση για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ), που βάζει φραγμό στα όνειρα χιλιάδων υποψηφίων μαθητών και μαθητριών μας.

Παρέμβαση της Παρασκευής Ντούρβα για προωθούμενη εγκατάσταση Φ/Β πάρκου στην Τ.Κ. Λαζαρίνας

Με μεγάλη δυσαρέσκεια πληροφορηθήκαμε ότι προωθείται από ιδιωτική εταιρεία ΑΠΕ, η εγκατάσταση ενός τεράστιου φωτοβολταϊκού «πάρκου», ισχύος 40 MW, στην Τοπική Κοινότητα Λαζαρίνας του Δήμου Μουζακίου, παρόμοιο με αυτό της ΕΛΒΙΚ στα Μ. Καλύβια.

Συνάντηση Γ. Κωτσού με Χρ. Τριαντόπουλο: 778.727 ευρώ την ερχόμενη εβδομάδα σε 712 Δικαιούχους λόγω Ιανου

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νόμου Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Κ. Τσιάρας: "αρχίζουν τα μεγάλα έργα ύψους 143 εκατ. ευρώ στο Ν. Καρδίτσας"

Το πράσινο φως «άναψε» σήμερα η Βουλή, για την κατασκευή των μεγάλων έργων, ύψους 143 εκατ. ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός».

Στη Βουλή από το ΚΚΕ οι πρόσφατες καταστροφές καλλιεργειών στο Δήμο Παλαμά και στο ν. Λάρισας

Ερώτηση για τις πρόσφατες καταστροφές καλλιεργειών στο Δήμο Παλαμά και σε περιοχές του ν. Λάρισας κατέθεσαν προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Οικονομικών οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης και Διαμάντω Μανωλάκου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας για τις καταστροφές στην αγροτική παραγωγή απο τα καιρικά φαινόμενα, σε Παλαμά, Φάρσαλα & Δαμάσι

Η πρόσφατη χαλαζόπτωση και ο ισχυρός άνεμος στην περιοχή του Παλαμά, των Φαρσάλων και του Δαμασίου, προκάλεσαν για 3η συνεχή χρονιά, τεράστιες ζημιές σε πάνω από 20.000 στρέμματα διαφόρων αγροτικών καλλιεργειών, σε γεωργοκτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και σπίτια, οδηγώντας εκατοντάδες γεωργοκτηνοτρόφους σε απόγνωση, αφού προηγουμένως πολλοί απ’ αυτούς είχαν χτυπηθεί και από τον ΙΑΝΟ και τον σεισμό.

Επίσκεψη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καρδίτσας στην πληγείσα από τη θεομηνία περιοχή του Παλαμά

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου, αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με επικεφαλής τον συντονιστή της Ν.Ε., Αποστόλη Μπουγουλιά, και τη συμμετοχή των Δημήτρη Σιωρόπουλου, υπεύθυνου του Αγροτικού Τμήματος της Ν.Ε., Ηλία Αντωνίου, μέλους της Ν.Ε., καθώς και των τοπικών στελεχών του κόμματος στην περιοχή του Παλαμά, Κώστα Αρχοντή και Βάιου Φαλάγγα, επισκέφτηκε τις πληγείσες από την τελευταία θεομηνία περιοχές του Παλαμά.

Γ. Κωτσός: «Θα συνεχιστεί ως έχει το δρομολόγιο Αθήνα – Καλαμπάκα»

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός είχε αναφέρει την περασμένη εβδομάδα από το βήμα της Βουλής την ανάγκη αναθεώρησης της κατάργησης του δρομολογίου Αθήνα – Καλαμπάκα και στη συνέχεια κατέθεσε πρόταση με τη μορφή αναφοράς μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία: «Όχι στο κλείσιμο της “Πειραιώς” στο Μουζάκι και στην καταστροφή της τοπικής οικονομίας»

Η απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει το υποκατάστημά της στο Μουζάκι, εύλογα προκαλεί την αγανάκτηση των πολιτών και των φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Γ. Κωτσός: «Ανοίγει εκ νέου η πλατφόρμα του Κοινωνικού Τουρισμού για ένταξη στο Μητρώο Παρόχων»

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός ζήτησε με παρέμβαση του από το Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη να δοθεί εκ νέου η δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής σε ενδιαφερόμενους παρόχους στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2021 – 2022. 

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ