.
.
.
.

Πολιτικά

Συγχαρητήριο μήνυμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Καρδίτσας στους Καρδιτσιώτες αθλητές για τις επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην 2022

Η Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συγχαίρει τον Πρωταθλητή Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ (35 χλμ. βάδην), που κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των Ανδρών με χρόνο 2΄39.43 και την Ολυμπιονίκη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (35 χλμ. βάδην), η οποία κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των Γυναικών με χρόνο 2΄47.48.

Γ. Καραβίδας: «Απάτητα βουνά»: Περιβαλλοντική πολιτική του «ποδαριού» από την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Σε καθεστώς «πολύ αυξημένης περιβαλλοντικής θωράκισης» τίθενται, όπως δια στόματος του κ. πρωθυπουργού αλλά και του αρμόδιου ΥΠΕΝ εξαγγέλθηκε, έξι «παρθένα βουνά» της χώρας μας (Λευκά Όρη, Ταΰγετος, Σάος, Τύμφη, Σμόλικας και Χατζή), στα οποία θα απαγορεύονται παρεμβάσεις, που θα αλλοιώνουν το χαρακτήρα τους.

Με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων Π.Α.Α.Π.Α.Κ συναντήθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γ. Κωτσός

Τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού επισκέφθηκε στο γραφείο του την Κυριακή 23.01.2022 αντιπροσωπία του Σωματείου Εργαζομένων του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Καρδίτσας.

Γ. Καραβίδας: "ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.: Προβληματίζουν οι αποφάσεις για αρμοδιότητες και προσλήψεις"

Δεν είναι η πρώτη φορά που ζητήματα αναφορικά με τη λειτουργία της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μουζακίου) αμαυρώνουν το όποιο έργο της και την εξυπηρέτηση του κοινωφελούς σκοπού της, που, μέσα από τις προβλεπόμενες δράσεις της, αποβλέπει στην ωφέλεια των δημοτών και του κοινωνικού συνόλου, γενικότερα.

Δήλωση Κωστή Νούσιου για την ανανέωση της θητείας του στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας

Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Μουζακίου: Η ανεργία μαστίζει την κοινωνία, αλλά όχι τα «γαλάζια» παιδιά

Παρά το κλίμα τεχνικής ευφορίας που η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπάθησε και προσπαθεί να δημιουργήσει, πληθαίνουν συνεχώς οι διαπιστώσεις -οι οποίες βρίσκουν, πλέον, απήχηση και στις δημοσκοπήσεις- που δείχνουν ότι τόσο η ίδια όσο και ο -μόνιμα σε διακοπές ευρισκόμενος- πρωθυπουργός αδιαφορούν παντελώς για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, τη στήριξη των μεσαίων και φτωχών νοικοκυριών, τα χρονίζοντα προβλήματα των φυσικών καταστροφών ή τα δραστικά, αλλά ρεαλιστικά μέτρα που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης, η οποία εκτινάσσει στα ύψη σήμερα την τιμή της ενέργειας, οδηγώντας, ταυτόχρονα, τη χώρα σε ενεργειακή κρίση και εξάρτηση και τους πολίτες σε απόγνωση.

Ανακοίνωση - κάλεσμα της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία για την πανελλαδική ημέρα δράσης για την υγεία στις 22/1

Δύο χρόνια από το ξέσπασμα της πανδημίας και η δολοφονική πολιτική της κυβέρνησης έχει δημιουργήσει ένα εφιαλτικό τοπίο για την υγεία, τη ζωή του και την αξιοπρέπεια του λαού.

Κ. Γκαβογιάννης: "Ενημέρωση για… κλάματα"

Με θλίψη παρακολούθησα την ενημέρωση του Δημάρχου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για τις συνέπειες του “Διομήδη”. Με θλίψη γιατί δεν είδα τον επικεφαλής του Δήμου να ενημερώνει το Σώμα, αλλά είδα έναν άνθρωπο να αναλώνεται στην αποποίηση ευθυνών ή ακόμα χειρότερα να μην έχει συναίσθηση των ευθυνών του.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ