.
.
..

Πολιτικά

Αλ. Τσίπρας από την Καρδίτσα: Ψηφίζουμε για την Ελλάδα των πολλών ή την Ελλάδα των ελίτ (+Φώτο +Βίντεο)

Το δίλημμα των εκλογών της 26ης Μαΐου είναι η Ελλάδα των πολλών ή η Ελλάδα των ελίτ τόνισε από την Καρδίτσα και την κεντρική της πλατεία, ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Αλέξης Τσίπρας και κάλεσε τους πολίτες να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δήλωση Δημήτρη Τσιαντή για αποπομπή αντιδημάρχου Δημ. Τσιαμαντά

Απορρίφθηκε από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας η προσφυγή που άσκησε ο δημοτικός σύμβουλος και τ. Αντιδήμαρχος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα Δημήτριος Τσιαμαντάς κατά της αριθμ. 173/2019 απόφασης του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα, με την οποία ανακλήθηκε ο ορισμός του ως Αντιδημάρχου αυτού.

Βόλτα στο κέντρο της Καρδίτσας και ομιλία περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Αλ. Τσίπρα

Από το βράδυ της Πέμπτης θα βρίσκεται στην Καρδίτσα ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, που θα διανυκτερεύσει στην πόλη μας ενόψει της αυριανής του περιοδείας σε αυτή.

Καμμένος από την Καρδίτσα: "Συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ μόνο απουσία αποστατών και εθνικών ολετήρων" (+Βίντεο)

Μία εκ νέου μετεκλογική συνεργασία των ΑΝ.ΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πιθανή εξέλιξη αρκεί ο τελευταίος να μην συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του αποστάτες και εθνικούς ολετήρες.

Περιοδεία στη Θεσσαλία από τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο - Στην Καρδίτσα το απόγευμα της Δευτέρας

Περιοδεία στη Θεσσαλία θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος.

Επίσκεψη της Χρυσούλας Κατσιαβριά στο ΕΠΑ.Λ Σοφάδων

Εκπρόσωποι γονέων, καθηγητών και μαθητών ΕΠΑ.Λ, επισκέφθηκαν, την βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, ως Μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων,

ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας & Βουλευτές: "Δεν κλείνουν τα ΕΛΤΑ στο Λεοντάρι Καρδίτσας"

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Λάππα Σπύρου, Κατσαβριά – Σιωροπούλου Χρυσούλας, Βράντζα Παναγιώτας και της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας, στο χθεσινό ΔΣ των ΕΛΤΑ στην Αθήνα αποφασίστηκε οριστικά, η συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος ΕΛΤΑ στο Λεοντάρι.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ