.
.
.
.
.

Πολιτικά

ΜέΡΑ25: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Βαγγέλη Μπούτα

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε  ότι, μετά από μάχη με την επάρατο και άλλα προβλήματα υγείας, έφυγε ο εμβληματικός αγροτοσυνδικαλιστής και πρώην Βουλευτής Καρδίτσας του ΚΚΕ Βαγγέλης Μπούτας.

"Ο Γ. Κωτσός και Βουλευτές της Ν.Δ. συζήτησαν με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ θέσπιση εγγυημένου εισοδήματος για τους αγρότες"

Εποικοδομητική συνεργασία είχαν στην Αθήνα με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός και οι επίσης Βουλευτές του κόμματος κ.κ. Γιώργος Αμανατίδης (Ν. Κοζάνης), Λάζαρος Τσαβδαρίδης (Ν. Ημαθίας), Διονύσης Σταμενίτης (Ν. Πέλλας), για ζητήματα που αφορούν άμεσα τον Οργανισμό και τους αγρότες.

Στη Βουλή από το ΚΚΕ το θέμα της μη λειτουργίας του Βρεφονηπιακού του ΟΑΕΔ με μόνιμο προσωπικό

Στη Βουλή έφθασε το θέμα του Βρεφονηπιακού Σταθμού του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα από τους Βουλευτές του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλη και Χρ. Κατσώτη που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές την επικαιρότητα μέσα από την ηλεκτρονική εφημερίδα του KarditsaLive.Net σχετικά με τα προβλήματα στελέχωσης που αντιμετωπίζει και ενώ βρίσκεται στον 2ο χρόνο της λειτουργίας του.

Γ. Καραβίδας: "…για τα προβλήματα ύδρευσης στην Κοινότητα Οξυάς"

Ένα από τα πολλά προβλήματα της Οξυάς, που δυσχεραίνουν τη ζωή των κατοίκων της και αποτελούν εμπόδιο στις προοπτικές της, είναι και η ύδρευση των οικισμών της.

Ανακοίνωση του Σπ. Λάππα, πρ. τομεάρχη Δικαιοσύνης Σύριζα για το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών στην ΄Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων(ΕΔΕ)

Μετά από τις συστηματικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη στη δικαιοσύνη (απόπειρα «αμνήστευσης» τραπεζιτών για το αδίκημα της απιστίας, καταδίωξη εισαγγελικών λειτουργών που ήλεγχαν κατά νόμο πολιτικά πρόσωπα,

Ανακοίνωση της Τ.Ε. ΚΚΕ Καρδίτσας για το άνοιγμα των σχολείων

Με το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς, αποκαλύφθηκαν οι τραγικές ελλείψεις στις σχολικές μονάδες του νομού που αφορούν την ασφαλή λειτουργία εν μέσω αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή μας.

Συναντήσεις του Γ. Κωτσού με Διοικητή 1ης Στρατιάς και Αρχηγό Α.Τ.Α.

Με τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγο κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο και τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο κ. Θεμιστοκλή Μπουρολιά, συναντήθηκε ση Λάρισα ο Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ