.
.
.
.

Πολιτικά

Κάλεσμα του Τ.Σ. Καρδίτσας της ΚΝΕ για το Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο – Κατασκήνωση στο Στόμιο Λάρισας

Φίλες και φίλοι,

σε λίγες ημέρες το Στόμιο της Λάρισας θα υποδεχτεί μια διαφορετική κατασκήνωση. Από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιούλη, ανοίγει τις πύλες του το Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ με σύνθημα: «Μένουμε δυνατοί - περνάμε στην αντεπίθεση. Με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό!».

Ερώτηση Γ. Κωτσού στη Βουλή σχετικά με τις μετατάξεις ΑΣΣΥ – ΕΜΘ – ΕΠΟΠ της Π.Α. κατόχων πτυχίου Α.Ε.Ι.

Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο κατέθεσε ο Βουλευτής Ν.Δ. ν. Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός σχετικά με την εξειδίκευση των κριτηρίων που αφορούν στις μετατάξεις Μονίμων Υπαξιωματικών και Ανθυπασπιστών αποφοίτων Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών (ΑΣΣΥ), Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) και Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), κατόχων πτυχίων ανώτατης εκπαίδευσης.

Κ. Γκαβογιάννης: "Παραδοχή ανικανότητας ή σκοπιμότητες;"

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας βρήκε το θάρρος να κάνει το πρώτο βήμα και να υιοθετήσει έστω και μία από τις παροτρύνσεις μας. Σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ζήτησε ομόφωνη απόφαση για να προχωρήσει σε εργασίες επισκευής των ποδηλατοδρόμων.

Γ. Κωτσός: "Δημοπρατούνται τεχνικές παρεμβάσεις ύψους 1.880.000 ευρώ για προστασία των ημιτελών έργων Αχελώου"

Υπογράφτηκαν από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή τα τεύχη δημοπράτησης των τεχνικών παρεμβάσεων που απαιτούνται για την προστασία των ημιτελών έργων μεταφοράς νερού, από τον Άνω Ρου του ποταμού Αχελώου στη Θεσσαλία.

Ερώτηση Βελόπουλου στη Βουλή για την ανάγκη δημιουργίας Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη λίμνη Πλαστήρα

Ερώτηση σχετικά με την ανάγκη δημιουργίας Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα κατέθεσε στη Βουλή ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" και Βουλευτής Λάρισας Κυρ. Βελόπουλος με αποδέκτη τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδη.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: Περιοδεία κλιμακίου σε πληγείσες περιοχές

Κοντά στους πληγέντες αγρότες του Φύλλου Καρδίτσας βρέθηκε κλιμάκιο της Τ.Ε του ΚΚΕ με επικεφαλής τον γραμματέα Νίκο Τέγο και τον δημοτικό σύμβουλο Παλαμά εκλεγμένο με την Λαϊκή Συσπείρωση Βασίλη Μητράκο.

Αλκ. Κολοκύθα: "Η ντροπή συνεχίζεται. Ακόμη δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία για τα έργα από τη Δημοτική Αρχή Καρδίτσας"

Ειλικρινά δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Την 1η Ιουνίου ζήτησα εγγράφως στοιχεία σχετικά με την πορεία ωρίμανσης, ένταξης και δημοπράτησης των έργων με στόχο να απαντήσουμε στην προκλητική προσπάθεια του Δημάρχου να καπηλευτεί όλα τα έργα που μελετήσαμε και εντάξαμε σε προγράμματα με εξασφαλισμένες πιστώσεις.

Παρέμβαση Γ. Κωτσού στη Βουλή για τα κυλικεία των ΑΕΙ που επλήγησαν οικονομικά από την πανδημία του Covid-19

Προς την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως και προς τους Υπουργούς Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, κατέθεσε Αναφορά ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός ζητώντας την στήριξη των εκμεταλλευτών κυλικείων εντός Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας που επλήγησαν οικονομικά από την πανδημία του COVID-19.

Κ. Τσιάρας: "Να καταβληθούν άμεσα οι αποζημιώσεις στους πληγέντες αγρότες του νομού"

Με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ και Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας, μετά τη σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε χιλιάδες στρέμματα με καλλιεργήσιμες εκτάσεις στο νομό μας, το απόγευμα της Κυριακής.

«O Σύριζα - Προοδευτική Συμμαχία στον Τύμπανο Αργιθέας Αγράφων για τις Ανεμογεννήτριες»

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 κλιμάκια των Νομαρχιακών Επιτροπών Καρδίτσας και Τρικάλων του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία, ανέβηκαν στα 1600μ. στη θέση Τύμπανος στα όρια των Νομών Καρδίτσας-Τρικάλων

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ