.
.
.
.
.
.

Πολιτικά

Γ. Σβάρνας: "Η δεινή οικονομική κατάσταση του Δήμου Καρδίτσας και η υποθήκευση του μέλλοντος"

Πριν λίγο καιρό απασχόλησε το Πανελλήνιο η κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου Ηρακλείου και ασκήθηκε μεγάλη κριτική γιατί το αποθεματικό του ήταν μόνο 100.000€.

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στην Καρδίτσα

Αναβάλλεται, σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net, η επίσκεψη που επρόκειτο να πραγματοποιήσει την Παρασκευή 2 Ιουνίου στην Π.Ε. Λάρισας και της Καρδίτσα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε Καρδίτσα και Λάρισα στις 2 Ιουνίου ο Κυρ. Μητσοτάκης

Επίσκεψη σε περιοχές της Θεσσαλίας και ειδικότερα Λάρισα και Καρδίτσα θα πραγματοποιήσει στις αρχές του Ιουνίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

2ο Γυμνάσιο Καρδίτσας: Εκπαιδευτική εκδρομή στην Πύλη και στο Φανάρι

Στο πλαίσιο δύο περιβαλλοντικών και πολιτιστικών προγραμμάτων που υλοποιεί το 2ο Γυμνάσιο Καρδίτσας για τα γεφύρια και τους παραδοσιακούς οικισμούς και εφαρμόζοντας την αρχή της βιωματικής μάθησης με επιτόπιες επισκέψεις, μαθητές της Α΄ Γυμνασίου του σχολείου μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους επισκέφτηκαν την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 την Πύλη Τρικάλων και το Φανάρι Καρδίτσας.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: "Τίμησε το Χαρίλαο Φλωράκη στο Παλαιοζωγλόπι"

Αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τη Χριστίνα Μπεκιάρη, γραμματέα της ΤΕ Καρδίτσας και μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας, τίμησε το απόγευμα της Δευτέρας τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του ΚΚΕ, συντρόφου Χαρίλαου Φλωράκη (Καπετάν Γιώτη), που «έφυγε» από κοντά μας στις 22 Μάη 2005, πλήρης ημερών.

Επερώτηση Τ. Τσιαπλέ για τις περιβαλλοντικές και άλλες καταστροφές στο ρέμα Κερασιώτη της λίμνης Πλαστήρα, από την εγκατάσταση και λειτουργία ΜΥΗΕ

Επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, για περιβαλλοντικές και άλλες καταστροφές στο ρέμα Κερασιώτη της λίμνης Πλαστήρα, από την εγκατάσταση και λειτουργία μικρού υδροηλεκτρικού έργου κατέθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας και επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης Τ. Τσιαπλές.

ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Eπερώτηση για τη μη επισκευή της γέφυρας μπέλεϋ στον Σαρανταπορίτη ποταμό, στα ορεινά της Καρδίτσας

Επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, για την μη αποκατάσταση της καταστραμμένης γέφυρας του δρόμου διασταύρωση Νεράϊδας – Μοναστήρι – Γιαννουσέϊκα και του οδικού άξονα Λίμνης Πλαστήρα - Καρπενησίου κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας Τ. Τσιαπλές και Βασ. Μπακάση.

Θάνος Σκάρλος: Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Σοφάδων

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου τη θέση του Δημάρχου Σοφάδων γνωστοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης (4/5) ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου σχετικά με έργα που εκτελούνται ή σχεδιάζονται στο Δήμο Σοφάδων (θα ακολουθήσει για αυτά αναλυτικό ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net).

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ