.
.
.
.
.
.
.
.

Πολιτικά

Αλλαγή δεδομένων και κάλπες παντού για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στο ν. Καρδίτσας

Μπορεί ο αριθμός των υποψηφίων για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στην Καρδίτσα να μην άλλαξε, άλλαξε όμως η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας -ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ), των ΔΗΜΤΟ και των συνέδρων.

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καρδίτσας για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.

Στις 24 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν πανελλαδικά οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών Διοικήσεων των Κομματικών Οργάνων της Ν.Δ., καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη των Συνέδρων του κόμματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης και του Καταστατικού του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Ερώτηση Σπ. Λάππα στη Βουλή σχετικά με εκπαιδευτικά κενά και συγχωνεύσεις τμημάτων

Ερώτηση στη Βουλή προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ν. Κεραμέως σχετικά με εκπαιδευτικά κενά και συγχωνεύσεις τμημάτων που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας Σπ. Λάππας.

Ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για τα έργα αποκατάστασης και αντιπλημμυρικής προστασίας στο ν. Καρδίτσας

Ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τα έργα αποκατάστασης και αντιπλημμυρικής προστασίας στο νομό Καρδίτσας, ένα χρόνο μετά τον "Ιανό" που απευθύνεται προς τους Υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Εσωτερικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Προστασίας του Πολίτη κατέθεσαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σπ. Λάππας, Στ. Αραχωβίτης, Κων. Ζαχαριάδης, Ν. Παππάς, Χρ. Σπίρτζης και Αλ. Χαρίτσης.

Ερώτηση Λάππα & Αραχωβίτη στη Βουλή σχετικά με τις αποζημιώσεις στους πληγέντες από τον "Ιανό" αγρότες και κτηνοτρόφους του ν. Καρδίτσας

Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με θέμα τις αποζημιώσεις στους πληγέντες από τον "Ιανό" αγρότες και κτηνοτρόφους του ν. Καρδίτσας κατέθεσαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σπ. Λάππας και Στ. Αραχωβίτης.

Συνάντηση του Γιώργου Κωτσού με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.

"Αόρατοι ειδικοί Συνεργάτες στο Δήμο Αργιθέας"

Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν  στην κατασπατάληση πόρων μέσω των προσλήψεων ειδικών συνεργατών – συμβούλων και Γεν. Γραμματέως στο δήμο μας, που σε κάθε περίπτωση είναι δυσανάλογες για το μέγεθος ενός μικρού ορεινού δήμου ,όπως είναι ο Δήμος Αργιθέας.

Γ. Κωτσός: "Αξιοποιείται ο Θολωτός Τάφος Γεωργικού – Ξυνονερίου"

Ξεκίνησαν οι εργασίες που αποσκοπούν στην προστασία και ανάδειξη του μνημείου του Θολωτού Τάφου Γεωργικού – Ξυνονερίου καθώς διασφαλίσθηκε το ποσό 40.000 Ευρώ από το Υπουργείο Πολιτισμού μετά από σχετικό αίτημα του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ