.
.
.
.
.

Πολιτικά

Αλκ. Κολοκύθα: "Ο δήμαρχος Καρδίτσας και το πανελλήνιο ρεκόρ μικροψυχίας"

Σε δύο συνεχείς δημοσιεύσεις ο δήμαρχος Καρδίτσας, αναφέρεται με θερμά λόγια για προμήθειες και έργα που σχεδιάσαμε, μελετήσαμε και εντάξαμε με εξασφαλισμένες πιστώσεις επί ημερών μας όχι μόνον ξεχνώντας να αναφερθεί στην πατρότητα, αλλά χωρίς ντροπή προσπαθεί να τα οικειοποιηθεί.

Κ. Γκαβογιάννης: "Ανταπάντηση στον δήμαρχο Καρδίτσας: Αναθέσεις ή διαφάνεια;"

Αποκαλύπτουμε τον κ. Τσιάκο

Χαιρόμαστε ειλικρινά που ο Δήμαρχος Καρδίτσας και η παρέα του που μ’ αυτή συνδιοικεί και συναποφασίζει, αποφάσισε, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, να βγει δημόσια και να απαντήσει στην αντιπολίτευση, ονοματίζοντας μάλιστα σε ποιους απευθύνεται.

Λαϊκή Συσπείρωση: "Αναγκαία όσο ποτέ η αντισεισμική θωράκιση"

Έντονη ανησυχία προκάλεσε και στην περιοχή μας ο καταστροφικός σεισμός στο γειτονικό νομό της Λάρισας, που ξύπνησε μνήμες του καταστροφικού σεισμού των Σοφάδων, της Αργιθέας κλπ.

Ανταπάντηση του Γ. Σβάρνα στο δημοσίευμα της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας για τα 2,5 εκατ. ευρώ σε αποκαταστάσεις από τον "Ιανό"

Η λαϊκή παροιμία λέει εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι. Αντί λοιπόν κε Τσιάκο να κρύβεστε με όσα κάνετε προσπαθείτε να βγείτε και από πάνω.

Ερώτηση Κυρ. Βελόπουλου στη Βουλή σχετικά με την τουριστική αναβάθμιση των Λουτρών Σμοκόβου και της Λίμνης Πλαστήρα, στην Καρδίτσα

Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Τουρισμού κατέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και Βουλευτής Λάρισας Κυριάκος Βελόπουλος σχετικά με την τουριστική αναβάθμιση των Λουτρών Σμοκόβου και της Λίμνης Πλαστήρα, στην Καρδίτσα.

Απάντηση της Παρ. Ντούρβα σε δημοσιεύμα του Γ. Παπακώστα

Αγαπητέ κύριε .

Δεν διοικώ εγώ το Δήμο Μουζακίου ,αλλά εσείς.

Φαινόμενο της εποχής οι ηθικές αξίες και αρχές να δέχονται έντονους κλυδωνισμούς , από τον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους Δήμους έως και την κεντρική πολιτική σκηνή.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: "Ανησυχία και προβληματισμός για τη Δημοτική Πινακοθήκη"

Η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ εκφράζει τον έντονο προβληματισμό και την ανησυχία της για την μη αποκατάσταση της  λειτουργίας της δημοτικής  Πινακοθήκης Καρδίτσας.

Γ. Καραβίδας: "Μόνο τα ψηφίσματα δεν αρκούν…"

Συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου, την 26η  Φεβρουαρίου 2021, και εγκρίθηκε ομόφωνα σχέδιο ψηφίσματος κατά του αιτήματος της εταιρίας «ΑΗΒ Group» για αύξηση (υπερτριπλασιασμό!!) της απολήψιμης προς εμφιάλωση  ποσότητας ύδατος από την πηγή «Γκούρα» της Τοπικής Κοινότητας Βατσουνιάς.

Επιστολή των Δ.Σ. Μουζακίου Γ. Παπακώστα και Σ. Κωτίνα για τοποθέτηση της Παρ. Ντούρβα στο συμβούλιο της Παρασκευής (26/2)

Αλαζονεία, ένα απ τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, απολύτως ταυτισμένο με την κ.Ντούρβα, η οποία στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 28/02, φρόντισε να απαξιώσει και εμένα προσωπικά αλλά και τον πρωτογενή τομέα με φράσεις του τύπου «τράβα στα γελάδια σου».

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ