.
.
.
.
.
.

Πολιτικά

Συνάντηση του Βουλευτή Γ. Κωτσού με τον Υπουργό Τουρισμού Βασ. Κικίλια

Ο χειμερινός τουρισμός, ο ορεινός τουρισμός, ο ιαματικός τουρισμός, ο τουρισμός περιπέτειας και η περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος στη χώρα μας βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της συνάντησης του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας και του Υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια.

Το Κ.Κ.Ε. "αποχαιρετά" τον Βασίλη Φυτσιλή

Το ΚΚΕ αποχαιρετά με αίσθημα περηφάνιας τον σύντροφο Βασίλη Φυτσιλή, τον αγωνιστή της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, που με την αγωνιστική του στάση και προσφορά, με το μαχητικό λόγο, το παράδειγμά του και την πένα του συνέβαλε στην ανάδειξη των αξιών και των ιδανικών του κομμουνιστικού κινήματος.

"Διακήρυξη αρχών και θέσεων του Κινήματος Άνεμος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα"

Με τη συμμετοχή πλήθους συνεργατών, παρουσία του π. Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Δ.Δ. Νεοχωρίου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, το Κίνημα Άνεμος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, με επικεφαλής το Θεόδωρο Ι. Μπίτσιο, προέβη στη διακήρυξη των αρχών και των θέσεων σύμφωνα με τις οποίες θα λάβει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβριου του 2023.

Κ. Γκαβογιάννης: "Καθημερινά αυτογκόλ λόγω ανικανότητας"

Τελικά αυτό που συμβαίνει με τη Δημοτική Αρχή Καρδίτσας είναι άνευ προηγουμένου. Ίσως μάλιστα να αποτελεί και πανευρωπαϊκή πρωτιά προχειρότητας, γιατί πανελλαδική είναι σίγουρα.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: Ανακοίνωση για την επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με αφορμή τα 2 χρόνια από τον "Ιανό"

Μπορεί να έχουν περάσει 2 χρόνια από τις καταστροφικές πλημμύρες που χτύπησαν τον νομό μας κατά τη διάρκεια του Ιανού, όμως οι πληγές παραμένουν ανοιχτές για πολλούς εργαζόμενους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους της πόλης και της υπαίθρου που ακόμα πληρώνουν τις συνέπειες της έλλειψης ολοκληρωμένης αντιπλημμυρικής προστασίας. 

Γ. Καραβίδας: "Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων Μουζακίου – Καραϊσκάκη – Μαυρομματίου"

Χειρότερα και από το γεφύρι της Άρτας, όπως φαίνεται, κατέληξε το έργο «Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων Μουζακίου – Καραϊσκάκη – Μαυρομματίου», που εδώ και πολύ καιρό οι δημότες το περιμένουν, για να απαλλαγούν από το μεγάλο πρόβλημα της διάθεσης των αστικών λυμάτων.

Βαγγ. Λύτρας & Χρ. Σπυρόπουλος: «Δήμος Παλαμά: Στο ίδιο έργο θεατές»

Με έκπληξη διαβάσαμε το δημοσίευμα που αναφερόταν στο υπόμνημα που κατέθεσε ο δήμαρχος Παλαμά Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΊΟΥ προς τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαγιαννιδη.

Γ. Κωτσός: «Στήριξη του Ορεινού Τουρισμού με περισσότερα Voucher για αυτές τις περιοχές»

Στο Υπουργείο Τουρισμού βρέθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός όπου πραγματοποίησε συνάντηση με την Υφυπουργό Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη.

Γιώργος Καραβίδας: Δύο χρόνια μετά τον «Ιανό»: Προκαλείτε, κύριοι ...Προκαλείτε!!!

Δύο χρόνια μετά την καταστροφική επέλαση του «Ιανού», που κατέστρεψε υποδομές και περιουσίες, στοιχίζοντας  ακόμα και σε ανθρώπινες ζωές, χωρίς καμία μέχρι στιγμής απόδοση ευθυνών.

Γ. Κωτσός: «Ανάθεση μελέτης για την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο Ανθοχωριού – Μουζακίου»

Στο Νομό Καρδίτσας και ειδικότερα στην περιοχή του Μουζακίου βρέθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης συνοδευόμενος από τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργο Κωτσό, όπου έπειτα από επιτόπια επαλήθευση προχώρησε σε ανάθεση μελέτης για την αποκατάσταση των ζημιών που είχαν προκληθεί στο οδικό δίκτυο Ανθοχωρίου – Μουζακίου από τον καταστροφικό κυκλώνα ΙΑΝΟ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ