.
.
.
.
..

Πολιτικά

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: "Κοπή πίτας με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της οικονομικής εξόρμησης"

Με ευκαιρία του κλεισίματος της οικονομικής εξόρμησης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Γενάρη, η κοπή πίτας της ΤΕ Καρδίτσας στα γραφεία του κόμματος. Η συμμετοχή των συντρόφων, φίλων και οπαδών του Κόμματος ήταν μεγάλη.

Γ. Κωτσός στη σύσκεψη για έργα Αχελώου: "Άμεση ολοκλήρωση των έργων για να αντιμετωπιστούν υδατικό έλλειμμα και πλημμυρικά φαινόμενα!"

Σημαντικές παρεμβάσεις έκανε ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/1/2020 στην Αθήνα, υπό την προεδρία του υπουργού Επικρατείας κ. Γιώργου Γεραπετρίτη και τη συμμετοχή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνου Καραμανλή, για τα έργα μεταφοράς νερού από τον Αχελώο στη Θεσσαλία.

Πρόταση ψηφίσματος της "Λαϊκής Συσπείρωσης" προς το Δ.Σ. Παλαμά για το θέμα της ΒΙ.ΠΕ. Γοργοβιτών

Το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά, εκφράζει την αντίθεσή του στην πολιτική της Κυβέρνησης της Ν.Δ για το προσφυγικό, η οποία αντί να ικανοποιήσει το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των προσφύγων, που είναι να τους επιτραπεί να μεταβούν στις χώρες του επιθυμούν, τους εγκλωβίζει στη χώρα μας, εφαρμόζοντας την απαράδεκτη συμφωνία Ε.Ε-Τουρκίας και τον κανονισμό του Δουβλίνου,

Γ. Κωτσός: "Η Θεσσαλία και οι αγρότες της έχουν ανάγκη τα νερά του Αχελώου και κλειστά αρδευτικά δίκτυα!"

Τη μεγάλη ανάγκη γρήγορης ολοκλήρωσης των έργων μεταφοράς νερού από τον Αχελώο, επισήμανε ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός κατά την ομιλία του ενώπιον του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη στη συνεστίαση κοπή – πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καρδίτσας.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: "Απεγκλωβισμός τώρα των προσφύγων και μεταναστών και μεταφορά στις χώρες πραγματικού προορισμού τους"

Η κυβέρνηση της ΝΔ παίρνοντας τη σκυτάλη από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει την πολιτική εγκλωβισμού των προσφύγων στήνοντας νέες «Μόριες» στο εσωτερικό της χώρας.

Μ. Βορίδης από την Καρδίτσα: "Κυβερνητική προτεραιότητα οι περιβαλλοντικές υποδομές και ο Αχελώος!" (+Φώτο +Βίντεο)

Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο μοντέλο αγροτικής ανάπτυξης της χώρας μας περιλαμβάνει την κατασκευή περιβαλλοντικών υποδομών και ειδικότερα την πλήρη αξιοποίηση των επιφανειακών υδάτων μέσω κλειστών δικτύων άρδευσης.

Δήλωση του Τομεάρχη Δικαιοσύνης Σπ. Λάππα για το επεισόδιο στις φυλακές Αυλώνα

Πού είναι η «ασφάλεια» στις φυλακές;

Η ένδεια πολιτικής, οι ερασιτεχνισμοί και η υποκρισία της κυβέρνησης αναδείχτηκαν σήμερα και στον ευαίσθητο τομέα των φυλακών, με τον πιο τραγικό τρόπο.

Παρεμβάσεις του Γ. Κωτσού στη Βουλή με αποδέκτη των Υπουργό Εσωτερικών Παν. Θεοδωρικάκο

Δύο θέματα υπό μορφή ερώτησης και αναφοράς κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο ο Βουλευτής Ν.Δ. ν. Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός.

Το βράδυ του Σαββάτου (11/1) η κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καρδίτσας παρουσία του Βουλευτή Μάκη Βορίδη

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση, κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας που διοργανώνει το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20.30 στο κέντρο ΝΕΡΑΪΔΑ (Υπό την αιγίδα της ΝΟ.Δ.Ε. Καρδίτσας).

Γ. Καραβίδας: ….από τη «συντήρηση» στη «βελτίωση» και ο τελευταίος προϋπολογισμός του Δήμου Μουζακίου!!

Δεν ξέρω αν εξυπηρετεί να επιμείνει κανείς στα χρηματικά ποσά που είναι γραμμένα δίπλα από κάθε δράση, εγγεγραμμένη στον πρόσφατα και κατά πλειοψηφία εγκριθέντα προϋπολογισμό του Δήμου Μουζακίου, όπως αυτός κατατέθηκε από τη δημοτική αρχή,

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ