Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Να χορηγηθεί το εκλογικό επίδομα στους αστυνομικούς ζητά η Μ. Θεοχάρη Κύριο

  • 6 Απριλίου 2012, 12:06
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Πολιτικά

Αναφορά κατέθεσε η Βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Καρδίτσας Μαρία Θεοχάρη, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με αφορμή την επιστολή της Ένωσης των αστυνομικών υπαλλήλων του Ν. Καρδίτσας που αφορά στην κατάργηση του εκλογικού επιδόματος.


Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους οι εκπρόσωποι των αστυνομικών υπαλλήλων του νομού, η εξαίρεσή τους από την χορήγηση του εκλογικού επιδόματος βάσει του άρθρου 3 του Ν. 4051/2012 αποτελεί κατάφωρη αδικία, καθώς απαξιώνει τον καθοριστικό ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας στην ομαλή διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών.

Η Πολιτεία οφείλει να αντιμετωπίζει τον ένστολο ως θεματοφύλακα των θεσμών και όχι ως το σύνηθες υποζύγιο του Δημόσιου τομέα. Στο πλαίσιο της ισονομίας και ίσης μεταχείρισης με την οποία ζητούν να τους αντιμετωπίζει το κράτος, και δεδομένου ότι ανάλογη ρύθμιση έχει γίνει για άλλη κατηγορία εργαζομένων, οι Αστυνομικοί υπάλληλοι Ν. Καρδίτσας απευθύνουν έκκληση για αποκατάσταση της αδικίας και επαναφορά της χορήγησης εκλογικού επιδόματος.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις6 Απριλίου 2012, 12:10

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Μαρία Θεοχάρη: "Υπάρχει Ελπίδα !!!" Μαρία Θεοχάρη: "Υπάρχει Ελπίδα !!!"
    19 Ιανουαρίου 2015, 14:04
  • Μαρία Θεοχάρη: «Η κατάλυση των θεσμών» Μαρία Θεοχάρη: «Η κατάλυση των θεσμών»
    18 Νοεμβρίου 2014, 13:41
  • Μ. Θεοχάρη: «Κρίση και αγροτική παραγωγή» Μ. Θεοχάρη: «Κρίση και αγροτική παραγωγή»
    11 Νοεμβρίου 2014, 11:15
  • Μαρία Θεοχάρη: Τι Ευρώπη θέλουμε; Μαρία Θεοχάρη: Τι Ευρώπη θέλουμε;
    20 Μαΐου 2014, 11:18
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva