Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα απάντηση από Ντόντο σε Μπαλατσό Κύριο

  • 19 Μαΐου 2011, 13:47
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Πολιτικά

Κυρίες και κύριοι αναγνώστες, Θα εντυπωσιάσω για μια ακόμη φορά τον κ. Μπαλατσό, επισημαίνοντάς του πως συνεχώς αποδεικνύει πόσο συνεπής είναι ανάμεσα σ΄ αυτά που λέει και σ’ αυτά που κάνει, αφού, εντυπωσιασμένος απ’ το μέγεθος της απάντησής μου έσπευσε να συντάξει κι αυτός μία ανταπάντηση ανάλογου μεγέθους!

 

Ευτυχώς για τον κ. Μπαλατσό είναι πιο συνεπής από τον κ. Κωτσό, ο οποίος προεκλογικά έλεγε στους δημότες ότι δεν υπάρχει χρέος, ενώ σήμερα το ομολογεί και προσπαθεί απεγνωσμένα να μεταθέσει το πρόβλημα ισχυριζόμενος ότι υπήρχε χρέος, αλλά μπορούσε να μην το πληρώσει.

Ο κ. Μπαλατσός δεν είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής! Τον πληροφορώ λοιπόν ότι δεν έχει καλή ενημέρωση. Του επαναλαμβάνω όμως (γιατί η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης) ότι ο Δήμαρχος είχε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη διαγραφή του χρέους, παρόλα αυτά δεν κατόρθωσε να το διαγράψει! Ούτε το εξοφλούσε, ούτε το διέγραψε, ούτε έκανε χρήση διάταξης για ευνοϊκή ρύθμιση! Στο μεταξύ, το χρέος αυξάνονταν διαρκώς και συνεχίζει να αυξάνεται! Δεν έχω λοιπόν κανένα λόγο εγώ ούτε κανείς από τη μειοψηφία να απολογηθεί ή να φοβηθεί για κάτι. Εμείς κάνουμε το χρέος μας, δηλαδή ασκούμε έλεγχο, όταν πρέπει, εκεί που πρέπει.

Μάλλον διαφεύγει στον κ. Μπαλατσό και σ’ αυτούς που τον πληροφορούν ότι απολογούνται για τις ευθύνες τους όσοι δεν έκαναν αυτά που έπρεπε, όταν έπρεπε! Κρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους όσοι δεν πέτυχαν αυτά που έπρεπε, όταν έπρεπε!

Το μάθημα ιστορίας στο οποίο επιδίδεται ο κ. Μπαλατσός στη μακροσκελή ανταπάντησή του είναι περιττό. Τα τελευταία οχτώ χρόνια Δήμαρχος Μουζακίου είναι ο κ. Κωτσός. Είναι προφανές ότι, προκειμένου να αποφύγει να αποδώσει τις ευθύνες στον κ. Κωτσό, ο κ. Μπαλατσός είναι σε θέση να μας γυρίσει ακόμη και στo 1821! Δεν θα τον ακολουθήσω.

Αυτό που ενδιαφέρει τους δημότες είναι τι γίνεται τώρα και τι θα γίνει στο μέλλον.

Κι αυτό δεν μας το απαντά.

Δυστυχώς, αν και θα το ήθελα, δεν με βοηθά να του ανταποδώσω τη φιλοφρόνηση για τη μεστότητα του λόγου του.   

Αν και μακροσκελές το κείμενό του, δεν απαντά σε κανένα από τα ερωτήματα που του έθεσα.

Τον παραπέμπω λοιπόν στην προηγούμενη απάντησή μου για να τα ξαναδιαβάσει, μήπως διέφυγαν την προσοχή του, εξαιτίας τους συνεχούς και μεγάλου εντυπωσιασμού του!  

Με εκτίμηση
Χρήστος Ντόντος
Δημοτικός Σύμβουλος Μουζακίου
Μέλος Οικονομικής Επιτροπής

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις19 Μαΐου 2011, 13:53

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Αστέριος Βασιλάκος: "Εργαλειοποιούν......τη Διεκδίκηση του Φράγματος Μουζακίου" Αστέριος Βασιλάκος: "Εργαλειοποιούν......τη Διεκδίκηση του Φράγματος Μουζακίου"
    30 Οκτωβρίου 2026, 17:19
  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης το Σάββατο (31/10) σε τμήματα των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου και ολιγόλεπτες διακοπές στην Καρδίτσα Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης το Σάββατο (31/10) σε τμήματα των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου και ολιγόλεπτες διακοπές στην Καρδίτσα
    30 Οκτωβρίου 2026, 17:04
  • Πρόσληψη δύο φυλάκων με συμβάσεις για κάστρο Φαναρίου και Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας Πρόσληψη δύο φυλάκων με συμβάσεις για κάστρο Φαναρίου και Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας
    30 Οκτωβρίου 2026, 11:59
  • Αχ. Καταραχιάς: "Οστεοφυλάκιο Δημοτικού Κοιμητηρίου Μουζακίου: Υπευθυνότητα και πράξεις ουσίας – Λύση τώρα, όχι θεωρίες και υποσχέσεις" Αχ. Καταραχιάς: "Οστεοφυλάκιο Δημοτικού Κοιμητηρίου Μουζακίου: Υπευθυνότητα και πράξεις ουσίας – Λύση τώρα, όχι θεωρίες και υποσχέσεις"
    30 Οκτωβρίου 2026, 11:00
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva