Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ: "Κάτω τα χέρια από την τιμητική πλακέτα της Β. Κουσιάντζα" Κύριο

  • 3 Οκτωβρίου 2019, 09:43
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Πολιτικά
ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ: "Κάτω τα χέρια από την τιμητική πλακέτα της Β. Κουσιάντζα"

..

Η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος και εκφράζοντας τις διαθέσεις μεγάλης μερίδας των κατοίκων του Παλαμά, τοποθέτησε στην πλατεία της πόλης με την οικονομική στήριξη του λαού της περιοχής πλακέτα τιμώντας την εκτελεσμένη μαχήτρια του ΔΣΕ και Παλαμιώτισσα κομμουνίστρια δασκάλα Βαγγελίτσα Κουσιάντζα για την προσφορά της στους λαϊκούς αγώνες.

Θυμίζουμε πως και τότε γνωστό φασιστοειδές διαμαρτύρονταν με εξώδικη διαμαρτυρία και με αγωγή ζητούσε το «ξήλωμα» της πλακέτας από το δήμο.

Η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ αλλά και η οικογένεια Κουσιάντζα, με δημόσια παρέμβαση ζητούσαν από το δήμαρχο να μην ενδώσει στις πιέσεις των φασιστικών κύκλων.

Ωστόσο ο δήμαρχος Παλαμά (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ) κοινοποίησε στην ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ έγγραφο με θέμα «αποστολή έκθεσης αυτοψίας κατάληψης κοινόχρηστου χώρου». Ο ίδιος σε επικοινωνία με την ΤΕ του ΚΚΕ δήλωσε σαφέστατα πως προτίθεται να πράξει τα «νόμιμα» και θα ξηλώσει την πλακέτα, επικαλούμενος την καταγγελία από το γνωστό φασιστοειδές.

Προφανώς ο δήμαρχος τελικά ενδίδει στις πιέσεις για τις οποίες εμείς και η οικογένεια Κουσιάντζα όλο το προηγούμενο διάστημα τον καλούσαμε να μην υποκύψει. Ουσιαστικά ταυτίζεται με τις επιδιώξεις των γνωστών κύκλων και πρωτοστατεί για την υλοποίησή τους.

Ως ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ δηλώνουμε πως θα υπερασπίσουμε με κάθε τρόπο τόσο την ιστορία την τιμή και τους αγώνες της Βαγγελίτσας Κουσιάντζα όσο και την τιμητική πλακέτα που κοσμεί την πλατεία του Παλαμά. Ο λαός του Παλαμά και της ευρύτερης περιοχής είναι βέβαιο πως θα την περιφρουρήσει και με τη φυσική του παρουσία.

Καλούμε τον καθένα και την καθεμιά που θίγεται η αγωνιστική του συνείδηση και προσβάλλεται η συλλογική ιστορική μνήμη από τις οι προθέσεις του δημάρχου να πάρει μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο του Παλαμά την Παρασκευή 4 Οκτώβρη στις 10 πμ

ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Μία εβδομάδα πίσω η έναρξη λειτουργίας του νηπιαγωγείου Προαστίου - Εργασίες καθυστερούν την έναρξη Μία εβδομάδα πίσω η έναρξη λειτουργίας του νηπιαγωγείου Προαστίου - Εργασίες καθυστερούν την έναρξη
    7 Σεπτεμβρίου 2026, 14:34
  • Δύο νέα κρούσματα ιού του Δυτικού Νείλου σε περιοχές του Δήμου Παλαμά Δύο νέα κρούσματα ιού του Δυτικού Νείλου σε περιοχές του Δήμου Παλαμά
    7 Σεπτεμβρίου 2026, 13:02
  • Καθυστέρηση εξελίξεων στην λειτουργία των διυλιστηρίων Σμοκόβου από τη ΔΕΥΑ Λάρισας Καθυστέρηση εξελίξεων στην λειτουργία των διυλιστηρίων Σμοκόβου από τη ΔΕΥΑ Λάρισας
    6 Σεπτεμβρίου 2026, 19:20
  • Αναστέλλεται και επίσημα η λειτουργία 16 σχολικών μονάδων στην Π.Ε. Καρδίτσας για το 2026-2027 Αναστέλλεται και επίσημα η λειτουργία 16 σχολικών μονάδων στην Π.Ε. Καρδίτσας για το 2026-2027
    4 Σεπτεμβρίου 2026, 22:02
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva