Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη (28/5) σε τμήματα της πόλης της Καρδίτσας και των Δήμων Καρδίτσας, Σοφάδων και Λίμνης Πλαστήρα Κύριο

  • 27 Μαΐου 2026, 14:07
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη (28/5) σε τμήματα της πόλης της Καρδίτσας και των Δήμων Καρδίτσας, Σοφάδων και Λίμνης Πλαστήρα

.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 28 Μαΐου 2026 σε τμήματα της πόλης της Καρδίτσας και των Δήμων Καρδίτσας, Σοφάδων και Λίμνης Πλαστήρα από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα:

Από ώρα 8:00 έως 15:00 θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στη Νότια και Δυτική περιοχή της πόλης καθώς και στην περιοχή του Νοσοκομείου και στα Εργατικά μέχρι τη διασταύρωση του Γεωργικού.

Από ώρα 8:00 έως 15:00 θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στο Μοσχάτο, στο Τσαρδάκι και στη Μονή Κορώνης καθώς και σε αρδευτικά, επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες, Φ/Β, κτλ.

Από ώρα 8:00 έως 15:00 θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στις Τ.Κ. Πορτίτσας, Λαμπερού και Αγ. Αθανασίου καθώς και σε αρδευτικά, επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες, Φ/Β, κτλ.

Από ώρα 8:00 έως 11:00 θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στην Κρύα Βρύση, στο Ξινονέρι, στο Γεωργικό, στη Μητρόπολη, στον Αγ. Γεώργιο και από το ύψος της διασταύρωσης Κρύας Βρύσης - Ξινονερίου έως τον Υποσταθμό Πλαστήρα καθώς και σε αρδευτικά, επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες, Φ/Β, κτλ.

Από ώρα 15:00 έως 21:00 θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στις περιοχές των Τ.Κ. Κέδρου και Καλλιφωνίου σε αρδευτικά, επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες, Φ/Β, κτλ.

Σημείωση από το ΔΕΔΔΗΕ: Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις27 Μαΐου 2026, 14:09

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου η κηδεία της Κυριακής Ακρίβου Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου η κηδεία της Κυριακής Ακρίβου
    7 Νοεμβρίου 2026, 13:11
  • Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου η κηδεία της Ελευθερίας Μπάλλα Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου η κηδεία της Ελευθερίας Μπάλλα
    7 Νοεμβρίου 2026, 12:47
  • Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας: 2ο αφιέρωμα στο Νορβηγικό Κινηματογράφο - Προβολή της ταινίας «Norwegian Dream» Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας: 2ο αφιέρωμα στο Νορβηγικό Κινηματογράφο - Προβολή της ταινίας «Norwegian Dream»
    7 Νοεμβρίου 2026, 10:47
  • Καρδίτσα: Κοντά στην ολοκλήρωση πεζοδρόμια και ποδηλατόδρομος στην οδό Τρικάλων (+Φωτο) Καρδίτσα: Κοντά στην ολοκλήρωση πεζοδρόμια και ποδηλατόδρομος στην οδό Τρικάλων (+Φωτο)
    7 Νοεμβρίου 2026, 09:02
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva