.
.
.
.

Τοπική Επικαιρότητα

Νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο Χαράλαμπος Μπιλλίνης

Σχεδόν ομόφωνα, νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλία εξελέγη σήμερα, ο κ. Χαράλαμπος Μπιλλίνης, καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής, με ψήφους δέκα υπέρ και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Φεύγει το περίπτερο, έρχεται νέα στάση για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ στην πλατεία Στρατολογίας

Με αποφάσεις που πάρθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 7 Ιουνίου, επέρχονται διαφοροποιήσεις στην πλευρά της πλατείας Στρατολογίας προς την πλευρά της οδού Καποδιστρίου.

Χρηματοδοτικό εργαλείο αναζητούν οι «ανοιχτές πληγές» της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσας

Κανένα θετικό νέο δεν έχει προκύψει για την αποκατάσταση των ζημιών που δημιούργησε το πέρασμα του "Ιανού" από την Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Β. Τσιάκος στο Δ.Σ.: Εκτός των «130 σημείων» οι ορεινοί οδικοί άξονες του Δ. Καρδίτσας - Άγνοια για το που θα εκτελεστούν τα έργα

Το θέμα με τα «άγνωστα» 130 σημεία που θα διατεθούν τα επιπλέον 30 εκατομμύρια για έργα από την εργολαβία της ΤΕΡΝΑ, στους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου και Αργιθέας, και αναδείχθηκε από το KarditsaLive.Net, απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Ημερίδα για δύο πρότυπα Σχολεία Δάσους πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Ο δήμαρχος λίμνης Πλαστήρα άνοιξε τις εργασίες της Ημερίδας, με καλωσόρισμα των εισηγητών και του κοινού και αναφέρθηκε στις Πολιτικές του Δήμου και την διασύνδεση Περιβάλλοντος και Εκπαίδευσης.

«Πρεμιέρα» στη νέα αίθουσα συνεδριάσεων για το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του νέου Δημαρχείου συνεδρίασε για πρώτη φορά το απόγευμα της Τετάρτης (7/6) το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Β. Τσιάκος στο Δ.Σ. Καρδίτσας: Παραδόθηκε η μελέτη για την αντιμετώπιση του προβλήματος με τα κορακοειδή

Η μελέτη που είχε αναλάβει να συντάξει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος των κορακοειδών στον αστικό ιστό της Καρδίτσας και ειδικότερα στο Παυσίλυπο, παραδόθηκε στον Δήμο και αύριο το πρωί «ταξιδεύει» για το αρμόδιο Υπουργείο.

15λεπτη διακοπή κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Καρδίτσας - Λάρισας το πρωί της Πέμπτης 8 Ιουνίου

15λεπτη διακοπή της κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα θα εφαρμοστεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου σε τμήμα της Ε.Ο. Καρδίτσας - Λάρισας μετά από σχετική απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 8 Ιουνίου σε τμήμα του Δήμου Παλαμά και της Τ.Κ. Μουζακίου

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 8 Ιουνίου σε τμήμα του Δήμου Παλαμά και της Τ.Κ. Μουζακίου όπως γνωστοποίησε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Με 80% συμμετοχή η 3η μέρα πανελληνίων για υποψηφίους των ΕΠΑΛ στο ν. Καρδίτσας

Χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα συνεχίστηκαν για τρίτη μέρα οι πανελλήνιες εξέτασις υποψηφίων των ΕΠΑΛ από το νομό μας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ