.
.
.
.

Τοπική Επικαιρότητα

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στον Ε-65, στο ρεύμα προς Λαμία

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας αποφασίστηκε από τις 8 μ.μ. του Σαββάτου (4/2) η απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στον Ε65 στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία λόγω των καιρικών φαινομένων που αναμένονται από την κακοκαιρία "Μπάρμπαρα".

Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα: Ο «εμφύλιος» φρέναρε την «συμφιλίωση» και την «ομοψυχία»

Μετά από μία ώρα περίπου συζήτησης στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα και αφού στο τέλος συμφώνησαν ότι διαφωνούν, το θέμα που αφορούσε κατά το ένα σκέλος την κήρυξη του 2023 ως έτους τιμής και μνήμης του Ολοκαυτώματος των κοινοτήτων της Λίμνης Πλαστήρα από τους Ιταλούς και Γερμανούς κατακτητές το 1943 και κατά το δεύτερο σκέλος το χαρακτηρισμό του ως έτους Ειρήνης συμφιλίωσης και Εθνικής Ομοψυχίας, οδηγήθηκε σε αναβολή στο σύνολό του.

Αναφορές για σύνδεση Φυλακτής - Πετρίλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα

Μιας μικρής έκτασης αλλά αρκετά ενημερωτική συζήτηση για τις προοπτικές σύνδεσης των Δήμων Λίμνης Πλαστήρα και Αργιθέας και κατ’ επέκταση των νομών Καρδίτσας και Άρτας μέσω Φυλακτής και Πετρίλου, έγινε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του πρώτου εκ των προαναφερόμενων Δήμων.

Ανεβασμένες αλλά χωρίς μεγάλα σκαμπανεβάσματα οι τιμές των καυσίμων στο ν. Καρδίτσας

Περίοδο σταθεροποίησης διανύει η αγορά των καυσίμων στην αγορά του ν. Καρδίτσας, υπό την έννοια ότι έχουν εκλείψει οι τακτικές αυξομειώσεις ευρείας κλίμακας, με τις οποίες μας αποχαιρέτισε το 2022.

Καιρός ν. Καρδίτσας: Ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες φέρνει η κακοκαιρία "Μπάρμπαρα" στην περιοχή μας!

Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι το κύριο γνώρισμα της κακοκαιρίας "Μπάρμπαρα" που επηρεάζει σταδιακά από το Σάββατο (4/2) τμήματα της χώρας.

Εγκαταστάθηκαν και πιστοποιήθηκαν τα όργανα της παιδικής χαράς του Παυσιλύπου (+Φωτο)

Ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση και το στήσιμο των νέων οργάνων της παιδικής χαράς του Παυσιλύπου που ανακατασκευάζεται στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για αναβάθμιση της παιδικής χαράς του Παυσιλύπου και δημιουργίας νέας παιδικής χαράς στα Εργατικά Τσαπόχα». 

Δήμος Μουζακίου: Υπεγράφη σύμβαση εκτέλεσης παρεμβάσεων αναβάθμισης υποδομών στη Δ.Ε. Ιθώμης

Ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης υπέγραψε στο Δημαρχείο σύμβαση με ανάδοχο εργολάβο για την εκτέλεση του σημαντικού έργου: «Αναβάθμιση υποδομών Δ.Ε. Ιθώμης», με προϋπολογισμό 92.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Αγοράζει 20 απινιδωτές για να καλύψει τα γήπεδα ποδοσφαίρου ευθύνης του ο Δήμος Καρδίτσας

20 φορητούς απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας θα προμηθευτεί ο Δήμος Καρδίτσας μετά από σχετική απόφαση, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των γηπέδων της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ