.
.
.
.

Τοπική Επικαιρότητα

Η εκπομπή "Από τόπο σε τόπο" έρχεται για γυρίσματα στο Δήμο Μουζακίου

Στον ‘τόπο μας’, για γυρίσματα, θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες, η  εκπομπή ‘Από τόπο. .σε τόπο’ της Τηλεόρασης της Βουλής,  που επιμελείται και παρουσιάζει, ο αγαπημένος Μουσικολόγος-Λαογράφος, Χρήστος Μυλωνάς, ύστερα από πρόσκληση, του Δημάρχου  Μουζακίου Φάνη Στάθη και του Προέδρου της Πανθεσσαλικής Στέγης, Στέφανου Κούτρα.

Αίτημα για μνημείο πεσόντων αστυνομικών θα εξετάσει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας

Αίτημα της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας νομού Καρδίτσας για την παραχώρηση χώρου, προκειμένου να ανεγερθεί μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, θα εξετάσει στην αυριανή της συνεδρίαση (16/7) η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας.

Ελπιδοφόρο με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης το νέο Τμήμα ΑΕΙ Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας της Καρδίτσας (+Φώτο)

Ολοκλήρωσε το πρώτο έτος λειτουργίας στην Καρδίτσα το νεοϊδρυθέν Πανεπιστημιακό Τμήμα Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας και τα ακαδημαϊκά δεδομένα που υπάρχουν συνηγορούν στην άποψη ότι το συγκεκριμένο ΑΕΙ είναι ελπιδοφόρο με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.

Προς δημοπράτηση η ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού παιδικού σταθμού στον Παλαμά

Την έγκριση για την δημοπράτηση της ενεργειακής αναβάθμισης του παιδικού σταθμού Παλαμά, συνολικού προϋπολογισμού 80.000 ευρώ έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Επίσκεψη Κ. Νούσιου στα αντιπλημμυρικά έργα στο Δασοχώρι

Αντιπλημμυρικά έργα στην Τ.Κ Δασοχωρίου επισκέφτηκε το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Σοφάδων κ. Θάνο Σκάρλο, τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Κοντοβά και τον πρόεδρο της Τ.Κ Δασοχωρίου κ. Δημήτρη Σμυρνιώτη.

Κορονοϊός: Αρνητικά και τα δεύτερα δείγματα από το στενό περιβάλλον του νεαρού Καρδιτσιώτη

Ευχάριστα ήταν τα αποτελέσματα από την εξέταση και των δευτέρων δειγμάτων επιχρίσματος που ελήφθησαν από το οικογενειακό και στενό περιβάλλον του νεαρού άνδρα που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό σε Τ.Κ. του Δήμου Σοφάδων.

Συναντήσεις του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ν. Καραγιάννη με τις Διευθύνσεις των Π.Ε. Θεσσαλίας

Διαδοχικές επισκέψεις στις Διευθύνσεις των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας & Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Καραγιάννης Νίκος.

Ειδική πρόσκληση για επανεκκίνηση εργασιών στον εργολάβο του Διοικητηρίου στην Καρδίτσα (+Φώτο)

Ειδική πρόσκληση στον εργολάβο που κατασκευάζει το Διοικητήριο της Καρδίτσας, να προχωρήσει σε επανεκκίνηση των εργασιών, μέσα σε διάστημα 25 ημερολογιακών ημερών, απέστειλε η Π.Ε. Καρδίτσας.

Ο. Κ. Νούσιος στις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου Αγναντερού

Το Δημοτικό Σχολείο Αγναντερού επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας Κ.Νούσιος συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Μουζακίου Φ. Στάθη, τη δημοτική σύμβουλο Απ. Αγγελάκη και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αγναντερού Ν. Παπακώστα, με αφορμή την έναρξη των εργασιών για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου, μετά την έγκριση υπογραφής της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ