.

Τοπική Επικαιρότητα

Ξεκινά να λειτουργεί στο δικό της χώρο η 2η ΤΟΜΥ Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Στο δικό της χώρο, στη διασταύρωση των οδών Θεσσαλιώτιδος και Μπιζανίου, θα λειτουργήσει από την προσεχή εβδομάδα, με πιθανότερη ημέρα έναρξης την Τρίτη, η 2η ΤΟΜΥ Καρδίτσας.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καρδίτσας για ενέργειες περιορισμού κινδύνων σε ακραία καιρικά φαινόμενα

Την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών Καρδίτσας σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των πολιτών, προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.

Με καταγωγή από την Καρδίτσα η εγκυμονούσα βουλευτής που τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα στην ορκωμοσία (+Φώτο)

Τα βλέμματα όλων τράβηξε στην ορκωμοσία των 300 της Βουλής, η νέα βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Αννα Ευθυμίου, η οποία είναι έγκυος στον 8ο μήνα, στο δεύτερο παιδί της.

Ορκίστηκαν 10 απόφοιτοι του τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου (+Φώτο +Βίντεο)

Με την ορκωμοσία και την απονομή των πτυχίων τους επισφράγισαν την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, 10 απόφοιτοι του πρώην τμήματος ΤΕΙ Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου, στην Καρδίτσα.

Π.Ε. Καρδίτσας: Πλημμύρισαν καλλιέργειες παρότι «άντεξαν» τα ποτάμια

Σημαντικές είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν σε καλλιέργειες στην Π.Ε. Καρδίτσας, από την κακοκαιρία και συγκεκριμένα από την πρωτοφανή ποσότητα του νερού που έπεσε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Άρχισε να «βγάζει» προβλήματα η συνεχιζόμενη κακοκαιρία σε περιοχές της Π.Ε. Καρδίτσας

Σε επιφυλακή βρίσκεται ο μηχανισμός τόσο της Π.Ε. Καρδίτσας, όσο και των πεδινών κυρίως Δήμων για να αντιμετωπιστούν επιπτώσεις από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που τις τελευταίες ώρες πλήττουν την περιοχή μας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ