.
.
.
.
.
..

Τοπική Επικαιρότητα

Στους 617 οι πρόσφυγες που φιλοξένησε η Καρδίτσα μέσω του προγράμματος «ΕΣΤΙΑ»

Τον Αύγουστο του 2017 η Καρδίτσα γνωρίστηκε με το πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ, που υλοποιεί η ΑΝ.ΚΑ. (που μας παραχώρησε και τα στοιχεία) και από τότε έχουν περάσει από την πόλη μας 617 άνθρωποι.

Στελεχώνεται σύντομα το Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών –Νέος ιατρός οπλίτης στο Αργύρι

Λύση στο πρόβλημα έλλειψης γιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών, πρόκειται να δοθεί σύντομα και να καλυφθεί έτσι ένα σημαντικό κενό για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (20-26/1) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (20-26 Ιανουαρίου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. της Διαδημοτικής Επιχείρησης των Ιαματικών Λουτρών Δρανίστας - Καϊτσας

Συγκροτήθηκε σε Σώμα στη συνεδρίαση της 10ης Ιανουαρίου 2020 το Δ.Σ. της Διαδημοτικής Επιχείρησης των Ιαματικών Λουτρών Δρανίστας - Καϊτσας που αποτελείται από  8 (4+4) μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων Σοφάδων και Δομοκού.

Η ...επαναδιατύπωση της απόφασης της Δ.Ε.Υ.Α. Καρδίτσας έφερε διπλασιασμό της αποζημίωσης του προέδρου

Σε πλήρη έγκριση της νέας απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Καρδίτσας προχώρησε ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας Ν. Ντίτορας σχετικά με την αποζημίωση του προέδρου και των μελών του Δ.Σ.

Τροποποιήθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι του υπό κατασκευή αιολικού πάρκου στη θέση "Αέρας - Αφεντικό"

Σε Ανανέωση - τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων του έργου «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) συνολικής ισχύος 27.6MW (από 30 MW) στις θέσεις "Αέρας" και "Αφεντικό" των Δήμων Μουζακίου και Αργιθέας, Π.Ε. Καρδίτσας», καθώς και λοιπών συνοδών έργων της “ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε.”, καθώς και αναδιατύπωσή τους προχώρησε στις 15 Ιανουαρίου το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σε διημερίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την προώθηση της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας μίλησε ο Β. Τσιάκος

Σε ειδική πανελλαδική διημερίδα που διοργάνωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με αντικείμενο τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) μίλησε ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος

Αναβαθμίζεται το ΚΑΠΗ του τ. Δήμου Ιτάμου

Στο ΚΑΠΗ του τ. Δήμου Ιτάμου που στεγάζεται στο Καλλίθηρο βρέθηκαν οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας Αρ. Σπάνιας αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Ουρ. Σούφλα αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και Ευπαθών κοινωνικών Ομάδων μετά από σχετική παραίνεση του Δήμαρχου Β. Τσιάκου.

Συνεδριάζει την Τρίτη 21 Ιανουαρίου η Τοπική Κοινότητα Καρδίτσας

Συνεδριάζει την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η Τοπική Κοινότητα Καρδίτσας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα ακόλουθα:

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (16/1) η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων της Δ/νσης Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας

Με την τιμητική παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.Τιμόθεου έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, την Πέμπτη, 16-01-2020.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ