.
.
.
.
.
.

Τοπική Επικαιρότητα

Παράταση ως το τέλος του 2022 για καθαρίστριες και φύλακες του Νοσοκομείου

«Στο ίδιο έργο θεατές» βρίσκονται για μια ακόμα φορά οι 35 συμβασιούχοι του Νοσοκομείου Καρδίτσας στις υπηρεσίες καθαριότητας και φύλαξης, αφού 48 ώρες πριν την λήξη των τρίμηνων παρατάσεων των συμβάσεών τους που έχουν ισχύ μέχρι και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση για το εργασιακό τους μέλλον.

Περίφραξη του χώρου των καπναποθηκών αποφασίζει το Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας

Λύση μέσω της περίφραξης του χώρου των καπναποθηκών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα φύλαξης, θα αναζητήσει το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου σε περιοχές των Δήμων Σοφάδων και Παλαμά

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 σε περιοχές των Δήμων Σοφάδων και Παλαμά από το ΔΕΔΔΗΕ.

Συμπληρωματική κατανομή στους δήμους από το ΥΠ.ΕΣ. για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Απόφαση για Συμπληρωματική Κατανομή ποσού 14.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2022, σε όλους τους Δήμους της Χώρας (332), για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους υπέγραψε στις 28 Σεπτεμβρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας.

Ενημερωτική ημερίδα – εκδήλωση των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ στον Παλαμά την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου

Στο πλαίσιο των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών –Συνοδευτικών Μέτρων του προγράμματος ΤΕΒΑ, που υλοποιεί η Κοινωνική Σύμπραξη Καρδίτσας με Συντονιστή Εταίρο τον Δήμο Καρδίτσας και συμμετέχοντες εταίρους τους Δήμους Παλαμά, Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα, Μουζακίου και Σοφάδων,

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Επ.Ο. Καρδίτσας - Φράγμα την Κυριακή (2/10) για διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, επί της Επαρχ. Οδού Καρδίτσας - Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα (μέσω Μοσχάτου), από το ύψος της Τ.Κ. Μητρόπολης μέχρι την Τ.Κ. Μεσενικόλα, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρες από 11:00΄ έως 13:30΄.

Πλησιάζουν το 1 εκατ. ευρώ οι οφειλές προς την ΔΕΥΑ Παλαμά - Αποφασίζονται τρόποι είσπραξης

Κοντά στο 1 εκατ. ευρώ είναι οι οφειλές προς την ΔΕΥΑ Παλαμά, όπως τονίστηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης.

Έληξε η κατάληψη στο 1ο ΕΠΑΛ - Κανονικά τα μαθήματα σε όλα τα σχολεία

Στα μαθήματά τους επέστρεψαν την Τετάρτη (28/9) οι μαθήτριες και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας, μετά την διήμερη κατάληψη στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ