.
.
..

Τοπική Επικαιρότητα

99 αναγνωρισμένοι πρόσφυγες διαμένουν στην Καρδίτσα - Τι ισχύει για την έξοδό τους από το πρόγραμμα φιλοξενίας

Στους 99, σε σύνολο 293, ανέρχονται οι αναγνωρισμένοι πρόσφυγες που διαμένουν σήμερα στην Καρδίτσα, που σημαίνει ότι έχει εξεταστεί και εγκριθεί το αίτημα ασύλου που κατέθεσαν όταν εισήλθαν στην χώρα μας.

Στο παλαιό 1ο Λύκειο η παραλαβή εκλογικών σάκων από τους δικαστικούς αντιπροσώπους

Ο Δήμος Καρδίτσας ενημερώνει οτι λόγω του μεγάλου όγκου του εκλογικού υλικού η παράδοση- παραλαβή των εκλογικών σάκων από τους δικαστικούς αντιπροσώπους θα γίνεται από το πρώην κτίριο του 1ου Λυκείου Καρδίτσας, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο άλσος του Παυσιλύπου, την Παρασκευή 24/5 και το Σάββατο 25/5 και από ώρες 8.00 το πρωί έως 9.00 το βράδυ.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην πόλη των Σοφάδων σε τμήματα δύο δρόμων για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος την Πέμπτη 23, 24, 27, 28, 29, 30 και 31 Μαΐου και ώρες 07:00΄- 15:00΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, επί των τμημάτων των ακόλουθων οδών στην πόλη των Σοφάδων:

Ανακοινώθηκε ο αριθμός των εισακτέων στα Πανεπιστήμια από το Υπ. Παιδείας - Πόσοι έρχονται στην Καρδίτσα

Τον αριθμό των εισακτέων στα Πανεπιστήμια ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης (22/5) το Υπουργείο Παιδείας δίνοντας τέλος στην αγωνία των υποψηφίων.

Παρουσία του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παραχωρήθηκαν στο Δήμο Παλαμά 313 στρέμματα του πρώην Κέντρου Γεωργικής Έρευνας (+Φώτο +Βίντεο)

Παραχωρήθηκαν σήμερα (Τρίτη 21/5) και επίσημα δωρεάν από τον Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στον Δήμο Παλαμά, 313 στρέμματα που ανήκαν στο πρώην Κέντρο Γεωργικής Έρευνας.

Καρδίτσα: Για αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΟΛΜΕ και το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ ψηφίζουν οι καθηγητές (+Φώτο +Βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 9 το πρωί της Τρίτης (21/5) η διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων από την Καρδίτσα για το 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ, ενώ παράλληλα οι καθηγητές μέλη της ΕΛΜΕ, ψηφίζουν και για τους αντιπροσώπους τους στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ.

Στο δίκτυο φυσικού αερίου στα μέσα του καλοκαιριού ο Δήμος Παλαμά

Έως και τα μέσα Ιουλίου 2019, η περιοχή του Δήμου Παλαμά θα τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο, όπου θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα εγκατάστασης του σταθμού αποσυμπίεσης καθώς και ο βασικός σχεδιασμός επέκτασης του δικτύου.

Στον Παλαμά την Τρίτη (21/5) ο Υπουργός Στ. Αραχωβίτης για τη δωρεάν παραχώρηση στο Δήμο Παλαμά δύο ακινήτων

Υπογράφηκε η απόφαση για τη δωρεάν παραχώρηση στο Δήμο Παλαμά δύο ακινήτων του πρώην Σταθμού Γεωργικής Έρευνας Παλαμά για κοινωφελή σκοπό υπέγραψε στις 17 Μαΐου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ