.
.
.
.
.
.
.
.

Τοπική Επικαιρότητα

Με «επιρροές» από τους σεισμούς η επανεκκίνηση τεσσάρων δημοτικών σχολείων στο ν. Καρδίτσας

Στα σχολεία θα βρεθούν από τη Δευτέρα 10 Μαΐου οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων και λυκείων με τα τελευταία να έχουν επιστρέψει στη δια ζώσης εκπαίδευση πριν τις διακοπές του Πάσχα.

Πέμπτη (06/05): 3 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 213 αποφάσεις μαζί με φυσικά πρόσωπα

Μετά από τρεις περίπου μήνες εκδόθηκαν εκ νέου αποφάσεις από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με αποζημιώσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020. 

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 7 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

ΕΛ.ΑΣ: 16 νέες δίκυκλες υπηρεσιακές μοτοσικλέτες στη Θεσσαλία - 3 για την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας

Παρελήφθησαν 16 νέες δίκυκλες υπηρεσιακές μοτοσικλέτες, που εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Επίσκεψη Χρ. Τριαντόπουλου στην Αργιθέα - Δεσμεύθηκε για νέα χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ

Επίσκεψη στην ανατολική Αργιθέα πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής Χρήστος Τριαντόπουλος.

Στην 5η Υ.ΠΕ. ο Παν. Νάνος για την ίδρυση Κέντρου Υγείας και την στελέχωση των Περιφερειακών Ιατρείων

Διαδοχικές συζητήσεις με τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας σε πολύ καλό κλίμα, είχε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος.

Ξεπέρασαν τους 1.000 εμβολιασμούς σε μία ημέρα τα εμβολιαστικά κέντρα του Ν. Καρδίτσας

Έσπασαν τα κοντέρ οι εμβολιασμοί που πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη 5 Μαΐου στην Π.Ε. Καρδίτσας μετά και τη λειτουργία και των νέων εμβολιαστικών γραμμών όπως σχετικά σας είχε ενημερώσει με ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net.

Ε.Ο.Δ.Υ. (06/05): 83 νέοι θάνατοι και 3.421 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 13 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Μαΐου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ