.
.
.
.
.
.

Τοπική Επικαιρότητα

Ενημέρωση και καταγραφή προβλημάτων στο Δ.Σ. Παλαμά παρουσία του υποδιοικητή του ΕΛΓΑ

Τα προβλήματα που καταγράφονται σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Παλαμά την επόμενη μέρα της κακοκαιρίας παρουσιάστηκαν στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τρίτης (22/9).

Δήμος Σοφάδων: Ξεκίνησε η καταγραφή ζημιών σε σπίτια και επιχειρήσεις - Πάνω από 20.000 στρέμματα δηλώθηκαν ήδη στον ΕΛΓΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία που αφορά την καταγραφή των ζημιών τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στις υποδομές του Δήμου Σοφάδων.

Επαναλειτουργούν την Τετάρτη (23/9) τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης της Καρδίτσας

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη (23/9) τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης της Καρδίτσας, μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου τους.

37 εκατ. ευρώ στους δήμους και περιφέρειες που έπληξε ο "Ιανός" - 16,7 εκατ. ευρώ στο ν. Καρδίτσας

Με εντολή του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, εκδόθηκαν από την Υπηρεσιακή Γραμματέα του Υπουργείου, κα Γεωργία Βαλατσού, οι αποφάσεις που αφορούν στις χρηματοδοτήσεις των περιοχών που έπληξε ο Μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός».

Κ. Μητσοτάκης στην Καρδίτσα: Γρήγορη καταβολή ενισχύσεων στους πλημμυροπαθείς και ένταξη έργων των πληγέντων Δήμων για χρηματοδότηση!!! (+Φώτο +Βίντεο)

Υπόσχεση για άμεση υλοποίηση σημαντικών μέτρων ενίσχυσης για τους πλημμυροπαθείς του Νομού Καρδίτσας και γρήγορη ένταξη έργων των πληγέντων Δήμων σε χρηματοδοτικά προγράμματα όπως ο «Αντώνης Τρίτσης» ώστε να απαλυνθεί ο πόνος από τις μεγάλες καταστροφές του «Ιανού», έδωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ευρεία σύσκεψη φορέων που έγινε σήμερα στο Δημαρχείο της Καρδίτσας. 

Ένταση κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη σε πληγείσες επιχειρήσεις της Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Ένταση δημιουργήθηκε στην διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη (22/9) μετά την σύσκεψη στο Δημαρχείο, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε πληγείσες από την πρόσφατη θεομηνία, επιχειρήσεις της Καρδίτσας.

Κατασκευή Φράγματος - Κέντρου Υγείας και Περιφερειακού δρόμου εξήγγειλε στο Μουζάκι ο Κ. Μητσοτάκης (+Φώτο +Βίντεο)

Την κατασκευή νέου Κέντρου Υγείας και νέου περιφερειακού δρόμου στο Μουζάκι εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην διάρκεια επιτόπιας επίσκεψης σήμερα το μεσημέρι, ενώ ζήτησε την άμεση ωρίμανση των μελετών για την χρηματοδότηση της κατασκευής του Φράγματος Μουζακίου.

Τρίτη 22/9: Τα χωριά που παραμένουν αποκλεισμένα στο ν. Καρδίτσας - Που υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στις επαρχιακές οδούς

Το KarditsaLive,Net συγκέντρωσε το πρόβλήματα οδικής πρόσβασης που παρουσιάζουν τα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας σήμερα 22 Σεπτεμβρίου, τρεις ημέρες μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας "Ιανός".

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ