.
.
.
.
.
.
.
.

Τοπική Επικαιρότητα

Ε.Ο.Δ.Υ. (20/10): 38 νέοι θάνατοι από κορονοϊό και 3.279 νέα κρούσματα-28 νέα κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

1 θετικό rapid test στην Καρδίτσα την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου - Αρνητικά σε Μητρόπολη και Παλαιοκκλήσι

Στα σημερινά (Τετάρτη 20/10) rapid tests στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας ελήφθησαν 300 δείγματα και καταγράφηκε 1 θετικό που αφορά ανήλικο κορίτσι.

26 νέα κρούσματα COVID-19 στα σχολεία του ν. Καρδίτσας την τελευταία εβδομάδα

Αυξημένος κατά 26 είναι ο αριθμός των κρουσμάτων στα σχολεία του νομού Καρδίτσας, συνολικά σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, την εβδομάδα από 13 Οκτωβρίου έως΄19 του ίδιου μήνα.

Γιορτάστηκε και στην Καρδίτσα ο προστάτης της αστυνομίας Άγιος Αρτέμιος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσας η εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Παλαμάς: 4ήμερο προβολών από το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο

Πραγματοποιήθηκε από 4 - 7 Οκτωβρίου στην Πλατεία Λαϊκής Αγοράς Παλαμά το τετραήμερο προβολών στο Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο - Planetarium On The Go που διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΠΑ Παλαμά.

Αίτημα για ένταξη ολόκληρου του Δήμου Σοφάδων στις σεισμόπληκτες περιοχές - Δεν περιλαμβάνονται Τ.Κ. με μεγάλες ζημιές

Ένας μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών κτιρίων, στο Δήμο Σοφάδων, που υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό του Μαρτίου (2021) στην Ελασσόνα, κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς κρατική βοήθεια, γιατί χαρακτηρίστηκε σεισμόπληκτη μόνο η πρωτεύουσα του Δήμου και όχι όλος ο Δήμος.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 8 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Έγκριση επενδυτικού δανείου (πρόγραμμα Τρίτσης) για μελέτη εφαρμογής στο Στρατόπεδο Λουμάκη

Την σύναψη δανείου με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για την χρηματοδότηση μελέτης εφαρμογής για την αξιοποίηση του στρατοπέδου Λουμάκη ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, κατά την συνεδρίαση της Τρίτης.

Εγκαθίσταται αύριο(20/10) εργολάβος στη γέφυρα Καλλιθήρου -Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Παλέρμο

Σειρά ερωτήσεων που αφορούσαν σε ζημιές από τον ΙΑΝΟ και αποκαταστάσεις, κλήθηκε να απαντήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 19 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ