.
.
.
..

Τοπική Επικαιρότητα

Καρδίτσα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του πολυνομοσχεδίου με αιχμές κατά του Εργατικού Κέντρου (+Φώτο +Βίντεο)

Ο νέος αναπτυξιακός νόμος και οι επιπτώσεις του στα εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που οργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18/9) στην Καρδίτσα.

Αλλάζει η σύνθεση του 5μελούς της κοινότητας Γοργοβιτών του Δήμου Παλαμά

Αλλαγή στη σύνθεση του 5μελούς συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Γοργοβιτών στο Δήμο Παλαμά μετά τη μη αποδοχή -δια της ορκωμοσίας- του συμβούλου Αργύρη Καψάλη από την παράταξη "Νέα Πορεία Παλαμά".

Καρδίτσα: Εκστρατεία ενημέρωσης του Δήμου και της Αστυνομίας για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου και την τήρηση του Κ.Ο.Κ.

Σύσκεψη για το ζήτημα της κίνησης ποδηλάτων σε πεζοδρόμους και πλατείες, καθώς και της τήρησης των κυκλοφοριακών κανόνων από την πλευρά των ποδηλατιστών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Δημαρχείο Καρδίτσας με πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής.

Στο επίκεντρο του οικολογικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος η Καρδίτσα (+Βίντεο)

Ο τετραήμερος κύκλος της 19ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας ανοίγει αύριο Πέμπτη (19/9) το βράδυ, στο Παυσίλυπο και βάζει την Καρδίτσα στο επίκεντρο του οικολογικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

Καρδίτσα: Στην υπηρεσία της Εβδομάδας Κινητικότητας οι υπαίθριοι κατανεμητές του ΟΤΕ (+Φώτο)

Η Εβδομάδα Κινητικότητας που από την Δευτέρα υλοποιείται στο Δήμο Καρδίτσας έθεσε στην υπηρεσία της και τους υπαίθριους κατανεμητές του ΟΤΕ τους περισσότερο γνωστούς ως ΚΑΦΑΟ.

Καρδίτσα: Νοέμβριο και βλέπουμε η στελέχωση και λειτουργία του βρεφονηπιακού του ΟΑΕΔ

Τελειωμό δεν έχουν, θα μπορούσε να πει κανείς, τα βάσανα του νέου βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΑΕΔ που δεν πρόλαβε να λειτουργήσει και μπαίνει εκ νέου στην αναμονή λόγω έλλειψης προσωπικού.

Στους ρυθμούς της Eβδομάδας Kινητικότητας ο Δήμος Καρδίτσας

Συνεχίζονται καθημερινά καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Eβδομάδα Kινητικότητας στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Καρδίτσας με πλήθος προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ