.
.

Τοπική Επικαιρότητα

Σε επόμενη πρόσκληση θα κριθεί η ένταξη σε χρηματοδότηση του Μυκηναϊκού θολωτού τάφου Γεωργικού

Σε επόμενη ένταξη έργων πολιτισμού θα τεθεί (εκ νέου) το θέμα χρηματοδότησης του Μυκηναϊκού θολωτού τάφου στην Τ.Κ. Γεωργικού.

Μαθητές Λυκείων στο Δημαρχείο Καρδίτσας

Το δημαρχείο της Καρδίτσας επισκέφτηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus που υλοποιούν από κοινού το 1ο Λύκειο Καρδίτσας σε συνεργασία με σχολεία της Πάτρας, της  Ιταλίας και της Ρουμανίας.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας από 20-23/11 σε τμήματα δρόμων της Καρδίτσας λόγω εργασιών

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η στάθμευση και η κυκλοφορία κάθε είδους οχήµατος από Τετάρτη 20 έως Σάββατο 23 Νοεμβρίου και ώρες 08.00 έως 20.00 λόγω εκτέλεσης εργασιών εκσκαφής, σε τμήματα οδών της Καρδίτσας.

Καρδίτσα: Ξεκινά το 10ήμερο χωρίς εφημερίες στην Παιδιατρική - Στα Τρίκαλα βρήκαν προσωρινή λύση

Το δεκαήμερο που η Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Καρδίτσας δεν θα εφημερεύει και τα όποια περιστατικά χρειαστούν νοσηλείας θα κατευθυνθούν στο νοσοκομείο Τρικάλων ξεκινά από αύριο Τετάρτη (20/11).

Σε εξέλιξη οι εργασίες στη "Σκάλα" Ανθηρού

Τις οδικές εργασίες στη θέση «Σκάλα», στο Ανθηρό επισκέφθηκαν τη Δευτέρα (18/11) Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κ. Νούσιος, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Αργιθέας Α. Στεργίου, τους Αντιδημάρχους Μπ. Πούλιο, Ηλία Τσιατσιάνη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας Η. Παπαδήμα και τον Πρόεδρο Τ.Κ. Ανθηρού Γ. Κωτή.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ