.
.
.
.
.
.

Τοπική Επικαιρότητα

Παίρνουν ... “power pass” 1.000.000 ευρώ οι Δήμοι της ΠΕ Καρδίτσας!

Το δικό τους …”power pass”προκειμένου να καλύψουν λειτουργικές και άλλες  δαπάνες  τους, που λόγω της αύξησης του ενεργειακού κόστους, επιβάρυναν υπέρογκα τους προϋπολογισμούς τους παίρνουν οι Δήμοι της ΠΕ Καρδίτσας, αλλά και όλης της χώρας.

Παρατάθηκε η κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για την κοινότητα Καρίτσας στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας θα παραμένει για ακόμα άλλο ένα εξάμηνο η κοινότητα της Καρίτσας Δολόπων μετά τα κατολισθητικά φαινόμενα που είχαμε τις τελευταίες ημέρες του 2020.

Νέα τρίμηνη παράταση στις συμβάσεις των 36 καθαριστριών - φυλάκων του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Προσωρινό τέλος στην αγωνία 28 καθαριστριών και 8 φυλάκων του Νοσοκομείου Καρδίτσας, των οποίων οι συμβάσεις -έπειτα από την τρίμηνη παράταση που δόθηκε στα τέλη Μαρτίου- έληγαν σήμερα δίνει για μια ακόμη φορά την ύστατη στιγμή το Υπουργείο Υγείας.

Στο "Αντ. Τρίτσης" εντάχθηκε η προμήθεια ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο Δήμο Παλαμά

Την ένταξη του έργου με τίτλο «Ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών ηλεκτροκίνησης στα πλαίσια της βιώσιμης κινητικότητας και της ενεργειακής εξοικονόμησης στο Δήμο Παλαμά» στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον», του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» υπέγραψε χθες (29/6) ο Αναπληρωτής Υπουργός Στ. Πέτσας.

Πέμπτη (30/06): 47 θετικά rapid tests στην Καρδίτσα, 3 στους Σοφάδες, 1 στο Μουζάκι και 1 στον Παλαμά

Στις σημερινές δειγματοληψίες (Πέμπτη 30/6), που πραγματοποιήθηκαν στην Π.Ε. Καρδίτσας εντοπίστηκαν συνολικά 52 θετικά rapid tests.

500.000 ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. για το Δήμο Καρδίτσας

Νέα χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ θα λάβει από το Υπουργείο Εσωτερικών ο Δήμος Καρδίτσας μαζί άλλους 5 δήμους στο πλαίσιο της επιχορήγησης των ΟΤΑ από το Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (30/06): 13 νέοι θάνατοι και 15.498 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 134 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πεμπτης 30 Ιουνίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Αυτοψία Τσιάκου στα έργα της οδού Χαρίτου: Το έργο προχωρά με γρήγορους ρυθμούς - Τέλος Οκτωβρίου η πιθανή ολοκλήρωσή του

Αυτοψία στις εργασίες για την ανάπλαση της οδού Χαρίτου και ενοποίησής της με τους πεζοδρόμους Σκουφά και Καζαμπάκα καθώς και με την οδό Ιεζεκιήλ πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης (30/6) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο έργων κ. Π. Σβερώνη.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης Παρασκευή και Δευτέρα (1 & 4/7) σε ευρύτερες περιοχές της Οξυάς και του Λαμπερού

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και τη Δευτέρα 1 και 4 Ιουλίου 2022 αντίστοιχα σε ευρύτερες περιοχές της Οξυάς και του Λαμπερού από το ΔΕΔΔΗΕ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ