.
.
.
.
.
.

Τοπική Επικαιρότητα

Χωρητικότητα λίμνης Πλαστήρα και αρτηρία Τ.Ο.Ε.Β. τα ζητήματα για την αρδευτική περίοδο

Δύο βασικά ζητήματα, που προκλήθηκαν από τον "Ιανό", απασχολούν τους αρμόδιους φορείς του νομού Καρδίτσας ενόψει της αρδευτικής περιόδου το καλοκαίρι.

Δήμος Καρδίτσας: Κλειστά την Τρίτη (9/3) τρία Δημοτικά Σχολεία και δύο γυμνάσια για προληπτικούς λόγους

Τρία Δημοτικά Σχολεία και δύο γυμνάσια θα μείνουν κλειστά την Τρίτη 9 Μαρτίου όπως γνωστοποίησε ο Δήμος Καρδίτσας με δελτίο τύπου το απόγευμα της Δευτέρας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (08/03): 39 νέοι θάνατοι και 1.165 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 9 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαρτίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 75 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 5 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

Δευτέρα (08/03): Άλλοι 4 δικαιούχοι πληρώνονται το "600άρι" από το Δήμο Καρδίτσας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 25 Σεπτεμβρίου 2020 η διαδικασία έκδοσης καθημερινών (σχεδόν) αποφάσεων από το Δήμο Καρδίτσας για τους πλημμυροπαθείς της 18-19ης Σεπτεμβρίου ώστε να λάβουν το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (ποσού 600 ευρώ)

Πέντε θετικά rapid tests στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας τη Δευτέρα(8/3)

Στα σημερινά (Δευτέρα 8/3) rapid tests που έγιναν στην Κεντρική Πλατεια της Καρδίτσας από τον Ε.Ο.Δ.Υ. ελήφθησαν 253 δείγματα και βρέθηκαν 5 θετικά στον COVID-19.

Αποζημιώσεις από τον "Ιανό": Άλλη μια απόφαση για το 20% ύψους 1,2 εκατ. ευρώ σε επιχειρήσεις που επλήγησαν

Άλλη μία απόφαση για την καταβολή αποζημίωσης του 20% σε πληγείσες επιχειρήσεις της Π.Ε. Καρδίτσας από τις πλημμύρες της 18ης -19ης Σεπτεμβρίου 2020 στην Π.Ε. Καρδίτσας είχαμε σήμερα (8/3) από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πληρωμή 262 επιχειρήσεων.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ