Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντάμωσαν και φέτος οι Αργιθεάτες στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου Κύριο

  • 7 Ιουλίου 2013, 19:02
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου στα 1450 μέτρα αντάμωσαν και φέτος οι Αργιθεάτες που χόρεψαν και διασκέδασαν με παραδοσιακά τραγούδια. Πολλοί ήταν και οι Αργιθεάτες και όχι μόνο που ανέβηκαν στον αυχένα του Αγ. Νικολάου για να διασκεδάσουν και να χορέψουν τιμώντας για μια ακόμα φορά το έθιμο της πρώτης Κυριακής του Ιουλίου.

Μετά το καλωσόρισμα από την οργανωτική επιτροπή ακολούθησε η εμφάνιση χορευτικών συγκροτημάτων Αργιθεατών που χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια. Την διασκέδαση των επισκεπτών ανέλαβαν η Ρούλα Τουραλιά (τραγούδι), Λάμπρος Κίσσας (τραγούδι), Λάμπρος Κουσιωρής(τραγούδι), Παπακώστας (τραγούδι), Κώστας Μιαρίτης (βιολί), Γιάννης Πούλιος (βιολί), Κώστα Κουραμάς (κλαρίνο), Μάκης Βίλλης (κλαρίνο), Γεωργίου Γιάννης (πλήκτρα).

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο υπήρχε δωρεάν παραδοσιακό φαγητό ενώ λειτούργησαν και υπαίθρια μαγαζιά από τα οποία οι επισκέπτες μπορούσαν να αγοράσουν φαγητό αλλά και παραδοσιακά αντικείμενα και παιχνίδια.

Από πλευράς πολιτικών παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Σπύρος Ταλιαδούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο πρώην Βουλευτής και Υπουργός Έκτορας Νασιώκας. Στο χώρο της εκδήλωσης βρέθηκε επίσης κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Καρδίτσας με επικεφαλή τον Βάιο Βαρελά ενώ παρών ήταν επίσης ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Αργιθέας Χρήστος Καναβός καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αργιθέας.

 

 

 

 

 

 

 

 

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις7 Ιουλίου 2013, 19:49

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Κατά πλειοψηφία η νέα παράταση για αποκαταστάσεις στην Τ.Κ. Στεφανιάδας Κατά πλειοψηφία η νέα παράταση για αποκαταστάσεις στην Τ.Κ. Στεφανιάδας
    1 Σεπτεμβρίου 2026, 07:49
  • Μικρή παράταση για την ανάδειξη των υφιστάμενων διαδρομών στο Δ. Αργιθέας-Κοντά στην ολοκλήρωση το έργο Μικρή παράταση για την ανάδειξη των υφιστάμενων διαδρομών στο Δ. Αργιθέας-Κοντά στην ολοκλήρωση το έργο
    31 Αυγούστου 2026, 20:22
  • Ι.Μ. Σπηλιάς: Θεία Λειτουργία για το Νέο Εκκλησιαστικό Έτος και Αγρυπνία για τον Άγιο Νεκτάριο Ι.Μ. Σπηλιάς: Θεία Λειτουργία για το Νέο Εκκλησιαστικό Έτος και Αγρυπνία για τον Άγιο Νεκτάριο
    31 Αυγούστου 2026, 18:51
  • Δόθηκε το όνομα του αείμνηστου Δημάρχου Χρ. Καναβού σε ανώνυμη οδό στο Ανθηρό Δόθηκε το όνομα του αείμνηστου Δημάρχου Χρ. Καναβού σε ανώνυμη οδό στο Ανθηρό
    31 Αυγούστου 2026, 17:03
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva