Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από σεμινάριο κλαδέματος περνά ο Δήμος Καρδίτσας τους εργαζομένους Κύριο

  • 14 Νοεμβρίου 2011, 14:38
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Σεμινάριο με θέμα τις ορθές πρακτικές και τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται κατά τις κλαδεύσεις των δένδρων, ώστε αυτές να είναι ωφέλιμες και να μην προκαλούν ανεπανόρθωτες καταστροφές στο αστικό πράσινο, θα παρακολουθήσουν οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας.


Βασικός εισηγητής του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 10.00 στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου θα είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δασολογικής Εταιρείας, Αν. Καθηγητής, της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος -Τομέας Δασικής Παραγωγής- Προστασίας Δασών- Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Θεοχάρης Ζάγκας, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά σε σχετικό αίτημα του Δήμου.

Το σεμινάριο θα είναι ανοικτό και μπορούν να το παρακολουθήσουν και όσοι δημότες ενδιαφέρονται για έγκυρη και επιστημονική ενημέρωση για το θέμα των κλαδεύσεων και της φροντίδας των δένδρων.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις14 Νοεμβρίου 2011, 14:44

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Θεατρικό δρώμενο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας "Φοινικιά ή το Χέρι που ονειρεύεται" Θεατρικό δρώμενο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας "Φοινικιά ή το Χέρι που ονειρεύεται"
    17 Αυγούστου 2026, 13:23
  • Καρδίτσα: Υπέρμετρη αφισοκόλληση σε κεντρικά και όχι μόνο σημεία - Κανένα πρόστιμο από τη Δημοτική Αρχή (+Φωτο) Καρδίτσα: Υπέρμετρη αφισοκόλληση σε κεντρικά και όχι μόνο σημεία - Κανένα πρόστιμο από τη Δημοτική Αρχή (+Φωτο)
    16 Αυγούστου 2026, 12:51
  • Την Κυριακή 16 Αυγούστου η κηδεία της Ευαγγελής Μπαζή Την Κυριακή 16 Αυγούστου η κηδεία της Ευαγγελής Μπαζή
    15 Αυγούστου 2026, 21:06
  • Βλάβη στην ηλεκτροδότηση το απόγευμα του Σαββάτου (15/8) σε τμήμα του ν. Καρδίτσας - Αποκαταστάθηκε Βλάβη στην ηλεκτροδότηση το απόγευμα του Σαββάτου (15/8) σε τμήμα του ν. Καρδίτσας - Αποκαταστάθηκε
    15 Αυγούστου 2026, 18:18
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva