Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ευκαιρίες απασχόλησης για όλους τους πολίτες» και στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα Κύριο

  • 14 Νοεμβρίου 2012, 15:53
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Διοργανώνεται από τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΕΝΤΟΣ», την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, ενημερωτική ημερίδα για την Πράξη «Ευκαιρίες απασχόλησης για όλους τους πολίτες» που αφορά στην προώθηση στην αγορά εργασίας 90 ανέργων από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, συμμετέχοντας στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΕΝΤΟΣ», ξεκινά την υλοποίηση της Πράξης «Ευκαιρίες Απασχόλησης για όλους τους πολίτες».

Φορέας υλοποίησης είναι η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΕΝΤΟΣ», στην οποία συμμετέχουν: η Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι δήμοι Καρδίτσας, Μουζακίου και Λίμνης Πλαστήρα, το Εμπορικό Επιμελητήριο, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας, το Νομαρχιακό Σωματείο Καρδίτσας ΑμεΑ, το Δίκτυο ROM, τα ΚΕΚ «Δίας» και «Έρευνα» και η ΑΝ.ΚΑ Α.Ε., ως συντονιστής εταίρος.

Μέσω της υλοποίησης της Πράξης, θα επιχειρηθεί η προώθηση στην απασχόληση 90 ανέργων που προέρχονται από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες (ΑμεΑ, μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 με χαμηλά τυπικά προσόντα, αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών, άτομα σε κατάσταση φτώχειας ή επαπειλούμενα από φτώχεια, άτομα με πολιτισμικές ιδιαιτερότητες και μετανάστες) και κατοικούν μόνιμα στους δήμους Λίμνης Πλαστήρα, Καρδίτσας Μουζακίου.

Η Πράξη εντάσσεται στο πλαίσιο της Δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» του Ε.Π. του ΕΣΠΑ «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (EKT). Φορέας Διαχείρισης είναι η Ειδική Υπηρεσία για την Κοινωνική Ένταξη και την Κοινωνική Οικονομία, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.  

Στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης, ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα, ανοιχτή προς το κοινό, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο  Κατάστημα «Ζαρνάβαλος», στα Καλύβια Πεζούλας.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
Στην ΑΝ.ΚΑ: Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 34 (2ος όροφος), Τηλ. Επικοινωνίας: 24410 42363, πρόσωπα επικοινωνίας: Χαλάτσης Θωμάς, Σέγγη Χρυσαυγή
Στο Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας: Διεύθυνση: Σταμούλη 9, Τηλ. Επικοινωνίας: 24410 71594, 2441075141

Στην ιστοσελίδα www.topeko-entos.gr

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις14 Νοεμβρίου 2012, 16:03

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόταση χρηματοδότησης ύψους 440.000 ευρώ για αποκαταστάσεις θα υποβάλει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα Πρόταση χρηματοδότησης ύψους 440.000 ευρώ για αποκαταστάσεις θα υποβάλει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα
    4 Αυγούστου 2026, 18:14
  • "Ναυάγησε" το έργο αποκατάστασης στην πλαζ Πεζούλας – Λύθηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο "Ναυάγησε" το έργο αποκατάστασης στην πλαζ Πεζούλας – Λύθηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο
    4 Αυγούστου 2026, 13:51
  • 130.000 ευρώ διεκδικεί από το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα εταιρεία, ως αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης 130.000 ευρώ διεκδικεί από το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα εταιρεία, ως αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης
    3 Αυγούστου 2026, 12:37
  • Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (3-9/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (3-9/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας
    1 Αυγούστου 2026, 07:35
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva