Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με περίπτερο συμμετέχει ο Δήμος Καρδίτσας και η ΔΗΚΕΚ στην έκθεση Κύριο

  • 11 Οκτωβρίου 2010, 12:12
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Με περίπτερο συμμετέχει ο Δήμος Καρδίτσας και η ΔΗΚΕΚ στην έκθεση Με υλικό από τις σημαντικές και ποιοτικές δραστηριότητες του Δήμου Καρδίτσας και της ΔΗ.Κ.Ε.Κ., λειτουργεί από την περασμένη Παρασκευή το περίπτερο του Δήμου Καρδίτσας και της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας.


 

Με πρωτοβουλία της δημοτικής επιχείρησης η οποία είχε και την ευθύνη λειτουργίας του περιπτέρου και την καλλιτεχνική δημιουργία του ηθοποιού και εμψυχωτή των ΚΔΑΠ κου Παύλου Βησσαρίου, οι συμπολίτες μας αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις που πραγματοποιούνται τόσο από την ΔΗ.Κ.Ε.Κ. όσο και γενικότερα από τις διάφορες υπηρεσίες του δήμου.

Στο περίπτερο διατίθεται ενημερωτικό υλικό όπως ο τουριστικός οδηγός, οι κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. (ΚΔΑΠ, Βοήθεια στο Σπίτι, Τράπεζας ρουχισμού και άλλων αγαθών), ενώ παράλληλα οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την νέα παροχή του ασύρματου ίντερνετ που λειτουργεί στην πόλη της Καρδίτσας.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις11 Οκτωβρίου 2010, 12:16

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Δίκτυο Αλληλεγγύης: Κάλεσμα στη συγκέντρωση αλληλεγγύης την Παρασκευή (25/9) για τους αγρότες που διώκονται Δίκτυο Αλληλεγγύης: Κάλεσμα στη συγκέντρωση αλληλεγγύης την Παρασκευή (25/9) για τους αγρότες που διώκονται
    24 Σεπτεμβρίου 2026, 19:37
  • Έκτακτη Γενική Συνέλευση σχετικά με τα προβλήματα των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα (+Φωτο +Βίντεο) Έκτακτη Γενική Συνέλευση σχετικά με τα προβλήματα των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα (+Φωτο +Βίντεο)
    24 Σεπτεμβρίου 2026, 20:48
  • Νέο «τοπίο» και προθεσμίες για τους αμβυκούχους και αμπελουργούς του ν. Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο) Νέο «τοπίο» και προθεσμίες για τους αμβυκούχους και αμπελουργούς του ν. Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)
    24 Σεπτεμβρίου 2026, 20:46
  • Ενημερωτικό του ΔΣ της ΕΛΜΕ για το θέμα της αξιολόγησης Ενημερωτικό του ΔΣ της ΕΛΜΕ για το θέμα της αξιολόγησης
    24 Σεπτεμβρίου 2026, 16:33
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva