Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Πυρ και μανία" ο Β. Τσιάκος με μερίδα καθηγητών του ΤΕΙ Λάρισας Κύριο

  • 6 Φεβρουαρίου 2013, 15:51
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Είναι προφανές πως βρισκόμαστε σε «πόλεμο» με μια μερίδα καθηγητών του ΤΕΙ Λάρισας, η οποία εδώ και καιρό λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα τα προσωπικά και συντεχνιακά της συμφέροντα. Πρόκειται για την ίδια καθηγητική κάστα και συντεχνία, που έχει οδηγήσει την ανώτατη παιδεία της χώρας σε απαξίωση και ευτελισμό.

Χωρίς αιδώ και χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες των λεγομένων τους, με στόχο να σώσουν τον «εαυτούλη» τους, την στιγμή που το υπουργείο παιδείας με το σχέδιο «Αθηνά», προτείνει την παραμονή του τμήματος διατροφής και διαιτολογίας στην Καρδίτσα, αυτοί καλούν το υπουργείο να απομακρύνει τη σχολή από την περιοχή!

Πρόκειται στην κυριολεξία για κατάντημα. Πρόκειται για ένα ξεπεσμό χωρίς όριο, με μοναδικό στόχο να μην ξεβολευτούν ορισμένοι, που τόσα χρόνια είχαν μάθει να τα βρίσκουν όλα εύκολα. Θα μας βρουν απέναντι. Δεν θα τους επιτρέψουμε να «μοιράζουν» την πανεπιστημιακή κοινότητα με τη λογική που τους βολεύει.

Το τμήμα διατροφής και διαιτολογίας ανήκει στην Καρδίτσα, και στην Καρδίτσα θα παραμείνει.

Καλούμε τον υπουργό παιδείας να αγνοήσει τις αιτιάσεις τους. Αυτού του είδους το κακώς εννοούμενο καθηγητικό κατεστημένο, είναι υπεύθυνο για τις παθογένειες του τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Δεν εκφράζει απολύτως κανέναν, παρά μονάχα τον εαυτό του.

Δεν θα υποχωρήσουμε και θα προασπιστούμε το μέλλον του ΤΕΙ Θεσσαλίας ( και όχι Λάρισας όπως θέλουν κάποιοι καθηγητές). Θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα της ισόρροπης ανάπτυξης της Θεσσαλίας σε κάθε επίπεδο.

Βασίλης Τσιάκος

Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις6 Φεβρουαρίου 2013, 16:04

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva