Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε εξέλιξη το έργο της ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων Αγναντερού Κύριο

  • 12 Ιουνίου 2012, 13:23
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο των αναπλάσεων των κοινόχρηστων χώρων του Αγναντερού με συνολικό προϋπολογισμό 30.000 Ευρώ.

Ο ανάδοχος προχωρά την εκτέλεση του έργου, μέσα από το οποίο προβλέπεται η επίστρωση του δρόμου δίπλα από την πλατεία του Αγναντερού με κυβόλιθους ώστε να μετεξελιχθεί σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες που προβλέπονται να γίνουν είναι οι εξής:

Πλακόστρωση με κυβόλιθους κεντρικού δρόμου ( Βόρεια του Ι. Ναού Απ. Πέτρου και Παύλου) της Τ.Κ. Αγναντερού συνολικής επιφάνειας οχτακόσιων τετραγωνικών μέτρων. Κατασκευή αποχέτευσης συλλογής των όμβριων υδάτων (6.00 μέτρων).

Η υφιστάμενη άσφαλτος του δρόμου θα χρησιμοποιηθεί ως σταθερή βάση πάνω στην οποία θα τοποθετηθούν οι κυβόλιθοι με την άμμο ως υλικό σύνδεσης και πλήρωσης.

Θα ληφθεί ειδική μέριμνα στη φάση της κατασκευής ώστε να δοθούν οι κατάλληλες κατά μήκος και  κατά πλάτος κλίσεις έτσι ώστε να υπάρχει απορροή των επιφανειακών    όμβριων υδάτων. Οι κυβόλιθοι θα είναι ανάλογης αντοχής ώστε ο δρόμος ο οποίος έχει κυκλοφορία να δέχεται τα φορτία των βαρέων οχημάτων.

«Με τη συγκεκριμένη εργολαβία που έχει προϋπολογισμό 30.000 Ευρώ ολοκληρώνεται μία αισθητική και λειτουργική παρέμβαση στους κοινόχρηστους χώρους του Αγναντερού. Η περιοχή γύρω από την κεντρική πλατεία του χωριού αναβαθμίζεται και αποκτά νέα μορφή προς όφελος των κατοίκων και της περιοχής» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου που επισκέφθηκε το έργο για δει από κοντά την πορεία υλοποίησής του.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις12 Ιουνίου 2012, 13:29

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Ματαιώθηκε η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Μουζάκι Ματαιώθηκε η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Μουζάκι
    28 Οκτωβρίου 2026, 09:46
  • Οι ερωτήσεις που θα συζητηθούν στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Μουζακίου την Πέμπτη (29/10) Οι ερωτήσεις που θα συζητηθούν στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Μουζακίου την Πέμπτη (29/10)
    27 Οκτωβρίου 2026, 11:46
  • Στα 2,5 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση για τη συντήρηση του οδικού δικτύου στον βόρειο τομέα της Π.Ε. Καρδίτσας Στα 2,5 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση για τη συντήρηση του οδικού δικτύου στον βόρειο τομέα της Π.Ε. Καρδίτσας
    27 Οκτωβρίου 2026, 10:47
  • 2,5 εκατ. ευρώ για τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας στο νότιο τομέα 2,5 εκατ. ευρώ για τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας στο νότιο τομέα
    27 Οκτωβρίου 2026, 10:18
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva