Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο Δημαρχείο Καρδίτσας βρέθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης Κύριο

  • 14 Ιουνίου 2012, 16:03
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Συνάντηση με τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. στην Α' Αθηνών Νικήτα Κακλαμάνη, -ο οποίος διετέλεσε Υπ. Υγείας, Δήμαρχος Αθηναίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ- είχε σήμερα Πέμπτη στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Κώστας Παπαλός,  παρουσία και των Δημάρχων Παλαμά και Μουζακίου και Κώστα Πατσιαλή και Γεώργιου Κωτσού αντίστοιχα και αντιδημάρχων του Δήμου Καρδίτσας.


Τον κ. Κακλαμάνη,  συνόδευαν ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ κ. Στ. Παπαγεωργίου, οι υποψήφιοι βουλευτές Καρδίτσας της ΝΔ κ.κ. Κ. Τσιάρας, Ασ. Σκόνδρα, Σπ. Ταλιαδούρος, Π. Σιούφας, Μ. Πράντζου- Καφφέ και Κων. Κωτούλας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Δημ. Λουκάς και άλλα τοπικά στελέχη της ΝΔ.  

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και το διακύβευμα των κρίσιμων για το μέλλον της χώρας εκλογών της 17ης Ιουνίου, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκαν και τα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαλός σ’ αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη για τη χώρα μας συγκυρία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, παρά τα μεγάλα οικονομικά και θεσμικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, βρίσκεται κοντά στον πολίτη καλύπτοντας κενά και αδυναμίες του κεντρικού κράτους που εμφανίζει σημεία παράλυσης.

Ο κ. Κακλαμάνης, έχοντας προσωπική εμπειρία από τη θητεία του στο Δήμο Αθηναίων και  στην ηγεσία της ΚΕΔΚΕ συμφώνησε απόλυτα με αυτή τη διαπίστωση, προσθέτοντας ότι, έπειτα από μια «χρυσή περίοδο» για την Αυτοδιοίκηση, όπως χαρακτήρισε την περίοδο 2006-2009, ο θεσμός, ύστερα και από την τελευταία διοικητική μεταρρύθμιση, έχει περιέλθει σε τέλμα και απαιτείται η νέα κυβέρνηση να δώσει λύσεις στα οικονομικά και θεσμικά προβλήματα.

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο κ. Παπαλός χάρισε στον κ. Κακλαμάνη μια πένα και το λεύκωμα με θέμα της ιστορία της Τ.Α. της περιοχής μας, ενώ ευχήθηκε η αυτοδιοικητική του εμπειρία να αξιοποιηθεί με τη συμμετοχή του σε πιθανό κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει από τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις14 Ιουνίου 2012, 16:11

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας: "Η προσχολική αγωγή είναι ανάγκη και δικαίωμα για τα παιδιά μας" Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας: "Η προσχολική αγωγή είναι ανάγκη και δικαίωμα για τα παιδιά μας"
    29 Οκτωβρίου 2026, 20:40
  • Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου η κηδεία της Παρασκευής Κυρίτση Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου η κηδεία της Παρασκευής Κυρίτση
    29 Οκτωβρίου 2026, 18:20
  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή (30/10) σε τμήματα της Καρδίτσας και σε τ.κ. των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή (30/10) σε τμήματα της Καρδίτσας και σε τ.κ. των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου
    29 Οκτωβρίου 2026, 16:06
  • Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Φωτεινής Βασ. Φυτσιλή Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Φωτεινής Βασ. Φυτσιλή
    29 Οκτωβρίου 2026, 15:57
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva