Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την τεχνολογία επιστρατεύει ο Δήμαρχος Σοφάδων για τις πυρκαγιές Κύριο

  • 22 Αυγούστου 2011, 11:24
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Ηλεκτρονικά συστήματα αυτόματου εντοπισμού πυρκαγιών θέλει να εγκαταστήσει σε Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Σοφάδων ο Δήμαρχος Μπάμπης Παπαδόπουλος μετά και τα τελευταία συνεχόμενα κρούσματα πυρκαγιών.

 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του, υπάρχει έτοιμη ήδη πρόταση που θα συζητηθεί την Τρίτη 23 Αυγούστου στο Δημοτικό Συμβούλιο και εφόσον εγκριθεί θα υποβληθεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Το συνολικό ύψος του έργου ανέρχεται σε ένα εκατομμύριο Ευρώ περίπου (940.000 Ευρώ) και αναμένεται εφόσον υλοποιηθεί να "θωρακίσει" σημαντικά τα δάση της περιοχής του Δήμου Σοφάδων. 

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις22 Αυγούστου 2011, 11:38

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Το Σάββατο 22 Αυγούστου η κηδεία του Απόστολου Καρυαμπά Το Σάββατο 22 Αυγούστου η κηδεία του Απόστολου Καρυαμπά
    21 Αυγούστου 2026, 19:51
  • Δασαρχείο Καρδίτσας: Ετοιμότητα λόγω του Δελτίου Πρόγνωσης καιρού και του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για το Σάββατο (22/8) Δασαρχείο Καρδίτσας: Ετοιμότητα λόγω του Δελτίου Πρόγνωσης καιρού και του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για το Σάββατο (22/8)
    21 Αυγούστου 2026, 14:56
  • Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο (22/8) σε μεγάλο τμήμα του ν. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο (22/8) σε μεγάλο τμήμα του ν. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία
    21 Αυγούστου 2026, 14:28
  • 1ο Φεστιβάλ Νερού Δήμου Σοφάδων: Όταν το νερό γίνεται τέχνη, μνήμη και δημιουργία 1ο Φεστιβάλ Νερού Δήμου Σοφάδων: Όταν το νερό γίνεται τέχνη, μνήμη και δημιουργία
    21 Αυγούστου 2026, 13:06
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva