Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έως 15 Ιουνίου η προθεσμία για τα ακαθάριστα οικόπεδα - Σε τι στάδιο βρίσκονται οι κοπές χόρτων από το Δήμο Καρδίτσας Κύριο

  • 12 Ιουνίου 2026, 13:26
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Έως 15 Ιουνίου η προθεσμία για τα ακαθάριστα οικόπεδα - Σε τι στάδιο βρίσκονται οι κοπές χόρτων από το Δήμο Καρδίτσας

..

Συνεχίζονται οι εργασίες κοπής χόρτων και καθαρισμών των κοινόχρηστων χώρων από το Δήμο Καρδίτσας κατόπιν και της υπόδειξης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για προστασία από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε επικοινωνία με το Karditsalive.Νet ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Σεραφείμ Γούλας, εντός της πόλης της Καρδίτσας έχουν επιμεληθεί με προσοχή και έχουν καθαριστεί όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι οι οποίοι και χρειάζονταν φροντίδα με την κατάσταση όμως να επανεκτιμάται με συνεχείς ελέγχους από τους υπαλλήλους και ίσως χρειαστούν και παραπάνω επεμβάσεις εάν προκύψει, τόνισε.

Όσον αφορά στα χωριά, ο Δήμος Καρδίτσας έχει ήδη επέμβει στα περισσότερα από αυτά και τα έχει απαλλάξει από τα χόρτα και σκουπίδια μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο πυρκαγιάς είτε μέσω των Κοινοταρχών και των μερισμάτων που δίδονται για τις εργασίες αυτές σε μισθωμένους εργάτες είτε μέσω των δικών του μηχανημάτων και προσωπικού σημείωσε ο κ. Γούλας.

Στην ερώτηση μας σχετικά με τα ιδιωτικά οικόπεδα και κατά πόσο έχουν ασχοληθεί στο Δημαρχείο με την ενημέρωση και επισήμανση στους ιδιοκτήτες για καθαρισμούς πριν τις 15 του μηνός, ο κ. Αντιδήμαρχος απάντησε πως έχουν γίνει πάνω από εκατό τηλεφωνικές επαφές με κατόχους αγροτεμαχίων και οικοπέδων προκειμένου να προβούν στους απαραίτητους καθαρισμούς καθώς τα πρόστιμα αναμένεται να είναι τσουχτερά όπως δήλωσε και χθες (11/6) και ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Καρδίτσας, Πύραρχος Ευάγγελος Αρβυθάς.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχει συγκεκριμένος προγραμματισμός από ειδικά κλιμάκια σχετικά με δειγματοληπτικούς ελέγχους που θα πραγματοποιηθούν μετά τη λήξη της προθεσμίας (15/6) σε ολόκληρη την περιοχή ευθύνης του Δήμου Καρδίτσας για να επιβεβαιωθεί η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι χώροι αυτοί δήλωσε ο κ. Γούλας.

Π.Β.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Καρδίτσα: Υπέρμετρη αφισοκόλληση σε κεντρικά και όχι μόνο σημεία - Κανένα πρόστιμο από τη Δημοτική Αρχή (+Φωτο) Καρδίτσα: Υπέρμετρη αφισοκόλληση σε κεντρικά και όχι μόνο σημεία - Κανένα πρόστιμο από τη Δημοτική Αρχή (+Φωτο)
    16 Αυγούστου 2026, 12:51
  • Την Κυριακή 16 Αυγούστου η κηδεία της Ευαγγελής Μπαζή Την Κυριακή 16 Αυγούστου η κηδεία της Ευαγγελής Μπαζή
    15 Αυγούστου 2026, 21:06
  • Βλάβη στην ηλεκτροδότηση το απόγευμα του Σαββάτου (15/8) σε τμήμα του ν. Καρδίτσας - Αποκαταστάθηκε Βλάβη στην ηλεκτροδότηση το απόγευμα του Σαββάτου (15/8) σε τμήμα του ν. Καρδίτσας - Αποκαταστάθηκε
    15 Αυγούστου 2026, 18:18
  • Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (17-23/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (17-23/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας
    15 Αυγούστου 2026, 11:51
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva