Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγροτικές μπίζνες για το Σάκη Ρουβά στην Καρδίτσα (+Βίντεο) Κύριο

  • 14 Μαρτίου 2017, 15:47
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Ο Σάκης Ρουβάς, επενδύει στην πράσινη ενέργεια και ενισχύει την πράσινη ανάπτυξη της χώρας.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, έχει αγοράσει στην περιοχή της Καρδίτσας, έκταση 37 στρεμμάτων, όπου αναμένεται να κατασκευαστεί μια υπερσύγχρονη μονάδα πρότυπο πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο. Στην πορεία αναμένεται να γίνουν και άλλες επεκτάσεις για την κατασκευή θερμοκηπίων που θα παράγουν βιολογικά προϊόντα και θα θερμαίνονται με την ενέργεια που θα παράγει η μονάδα.

Σήμερα, ο Σάκης Ρουβάς, βρέθηκε στο χώρο που έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την επένδυση του, στον πρωτογενή τομέα. Στόχος είναι να κατασκευαστεί μια υπερσύγχρονη μονάδα πρότυπο για όλη την Ελλάδα, δείχνοντας τον δρόμο για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα!

Ένα όνειρο μου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα με οδηγό την πίστη μου στην δύναμη και στις δυνατότητες της ελληνικής γης να "παράγει" οικολογικά βιώσιμη ανάπτυξη #BackToTheRoots

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις Μάρ 14, 2017, 3:40πμ PDT

πηγή: arrionradio.com

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva