Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγώνας τριάθλου τον Ιούλιο στη Λίμνη Πλαστήρα Κύριο

  • 27 Μαΐου 2024, 17:39
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Αγώνας τριάθλου τον Ιούλιο στη Λίμνη Πλαστήρα

..

«Με τη βούλα» του δημοτικού συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα, θα πραγματοποιηθεί ο προαναγγελθείς αγώνας τριάθλου με την επωνυμία «The Lake Plastira», καθώς η διοργάνωσή του οριστικοποιήθηκε στην συνεδρίαση της Δευτέρας 27 Μαΐου.

 

Το αθλητικό γεγονός που συνδιοργανώνουν ο Δήμος η Περιφέρεια και η εταιρεία που διαχειρίζεται το δρώμενο, θα γίνει στις 7 Ιουλίου.

Όπως ανέφερε η εισηγήτρια  κ. Ποδηματά «πρόκειται για μία διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2022 με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλο πλήθος συμμετεχόντων αλλά και επισκεπτών.

Η διοργάνωση περιλαμβάνεται στο επίσημο ημερολόγιο αγώνων της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και  φιλοδοξεί να προσφέρει ξεχωριστές συγκινήσεις και εμπειρίες στους συμμετέχοντες που θα έχουν την τύχη να διαγωνιστούν στον ειδυλλιακό χώρο της Λίμνης Πλαστήρα με το ιδιαίτερο και μοναδικό της φυσικό κάλλος.

Η διαδρομή θα ξεκινάει από το γήπεδο της Πεζούλας, έως την διασταύρωση στα Καλύβια Πεζούλας και στη συνέχεια αριστερά έως το τέλος της παράκαμψης Νεοχωρίου (νέος δρόμος)».

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις27 Μαΐου 2024, 17:42

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Δημήτρης Τσιαντής: "Το Νερό είναι Κοινωνικό Αγαθό!!!" - Θεσμικό ατόπημα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας!!!" Δημήτρης Τσιαντής: "Το Νερό είναι Κοινωνικό Αγαθό!!!" - Θεσμικό ατόπημα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας!!!"
    28 Ιουλίου 2026, 21:34
  • Ολοκληρώνεται το έργο κατεδάφισης ετοιμόρροπων κτιρίων στο Μορφοβούνι Ολοκληρώνεται το έργο κατεδάφισης ετοιμόρροπων κτιρίων στο Μορφοβούνι
    28 Ιουλίου 2026, 15:18
  • Συνεργασίες με Δήμους και φορείς της Ιταλίας επιδιώκει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα Συνεργασίες με Δήμους και φορείς της Ιταλίας επιδιώκει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα
    28 Ιουλίου 2026, 12:40
  • Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Έγκριση μελέτης και υποβολή πρότασης για το έργο «Βελτίωση – σταθεροποίηση πρανών οδού προς οικισμό Κέδρος» Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Έγκριση μελέτης και υποβολή πρότασης για το έργο «Βελτίωση – σταθεροποίηση πρανών οδού προς οικισμό Κέδρος»
    28 Ιουλίου 2026, 08:05
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva