Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλαγή προσωρινού μειοδότη μετά από προσφυγή και επανέλεγχο δικαιολογητικών για έργο στο Δήμο Μουζακίου Κύριο

  • 27 Νοεμβρίου 2025, 09:07
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Αλλαγή προσωρινού μειοδότη μετά από προσφυγή και επανέλεγχο δικαιολογητικών για έργο στο Δήμο Μουζακίου

.

Νέος προσωρινός μειοδότης προέκυψε για το έργο «Διαμόρφωση υφιστάμενων μονοπατιών διαδρομών Δήμου Μουζακίου» μετά από εξέταση προσφυγής και επανέλεγχο των δικαιολογητικών.

Ταυτόχρονα άλλαξε σημαντικά και το ποσοστό έκπτωση επί του προϋπολογισμού (415.006,53 ευρώ) πλέον ΦΠΑ αφού από 11,76% έπεσε στο 1%.

Πιο αναλυτικά -όπως καταγράφει το KarditsaLive.Net- στον εν λόγω ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό είχαν καταθέσει φακέλους τρεις οικονομικοί φορείς αλλά συνέχισαν οι δύο καθώς κρίθηκε ότι ο ένας δεν πληροί τους όρους της διακήρυξης. Μετά το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών ανάδοχος αναδείχθηκε ο οικονομικός φορέας «BIODASOS» με έκπτωση 11,76%.

Ακολουθήσε προσφυγή από τον τρίτο οικονομικό φορέα «KERGON ΜΟΝ. ΙΚΕ» για την οποία Δημοτική Επιτροπή Μουζακίου γνωμοδότησε αρνητικά, αλλά το 7ο κλιμάκιο της Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ. έκανε δεκτή την προσφυγή και κάλεσε την Δημοτική Επιτροπή να συμμορφωθεί.

Έτσι ο διαγωνισμός συνεχίστηκε από το στάδιο αποσφράγισης και ελέγχου των δικαιολογητικών συμμετοχής που υποβλήθηκαν και ακυρώθηκε η συμμετοχή του αρχικού προσωρινού αναδόχου λόγω μη προσκόμισης προβλεπόμενων από την διακήρυξη.

Ως εκ τούτου προσωρινό ανάδοχος ανακηρύχθηκε από την Δημοτική Επιτροπή η «KERGON ΜΟΝ. ΙΚΕ» με έκπτωση 1%.

Αρνητικά ψήφισε ο κ. Σερίφης που δήλωσε ότι διαφωνεί με την έγκριση του πρακτικού ΙΙ και ζητά να του χορηγηθεί σε αντίγραφα ο φάκελος του έργου με τις διαδικασίες.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου η κηδεία της Αγγελικής Αποστολάκη Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου η κηδεία της Αγγελικής Αποστολάκη
    30 Σεπτεμβρίου 2026, 12:30
  • Προς δημοπράτηση οι αποφράξεις τεχνικών όμβριων στις κοινότητες του Δήμου Μουζακίου Προς δημοπράτηση οι αποφράξεις τεχνικών όμβριων στις κοινότητες του Δήμου Μουζακίου
    30 Σεπτεμβρίου 2026, 09:39
  • Αχιλλέας Ν. Καταραχιάς: Φράγμα Μουζακίου - Τα ερωτήματα είναι θεμιτά - Η αναβολή όχι Αχιλλέας Ν. Καταραχιάς: Φράγμα Μουζακίου - Τα ερωτήματα είναι θεμιτά - Η αναβολή όχι
    28 Σεπτεμβρίου 2026, 18:38
  • Ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη (30/9) στο Μουζάκι για το πρόγραμμα Leader Ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη (30/9) στο Μουζάκι για το πρόγραμμα Leader
    28 Σεπτεμβρίου 2026, 12:09
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva