Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανάδοχος για έργα αντιπυρικής προστασίας σε δασικές εκτάσεις αρμοδιότητας του Δασαρχείου Μουζακίου Κύριο

  • 11 Μαρτίου 2025, 10:13
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Ανάδοχος για έργα αντιπυρικής προστασίας σε δασικές εκτάσεις αρμοδιότητας του Δασαρχείου Μουζακίου

..

Την κατακύρωση του αποτελέσματος της διαδικασίας απευθείας ανάθεσης του έργου με τίτλο: "Έργα αντιπυρικής προστασίας σε δημόσιες δασικές εκτάσεις, αρμοδιότητας των Δασαρχείων Καλαμπάκας, Λάρισας, Μουζακίου, Τρικάλων και Σπερχειάδας",

σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 16 παρ. 5 του ν. 998/1979», με προϋπολογισμό 6.105.334,15 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) στην ένωση οικονομικών φορέων με την επωνυμία «ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Μ.&Κ. ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ Α.Ε.» αποφάσισε η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. (Ε.Ε.ΣΥ.Π. Α.Ε.) που διενήργησε το διαγωνισμό για λογαριασμό του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στην εργολαβία του ειδικού δασοτεχνικού έργου (εκπόνηση μελέτης και εκτέλεση εργασιών) περιλαμβάνονται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net μεταξύ άλλων έργα αντιπυρικής προστασίας σε δημόσιες δασικές εκτάσεις αρμοδιότητας του Δασαρχείου Μουζακίου στις περιοχές των Δήμων Μουζακίου και Αργιθέας προϋπολογισμού 158.059,73 ευρώ.

Οι εργασίες αφορούν τη συντήρηση-βελτίωση δασικού οδικού δικτύου έκτασης 27,50 στρ. του Δασαρχείου Μουζακίου και ειδικότερα θα εκτελεστούν εργασίες συντήρησης, τσιμεντόστρωσης, κατασκευής ιρλανδικών διαβάσεων και τοίχων αντιστήριξης.

Στην πρόσκληση, συνολικού προϋπολογισμού 6.105.334,15 ευρώ με ΦΠΑ, περιλαμβάνονται και αντίστοιχα έργα σε δημόσιες δασικές εκτάσεις αρμοδιότητας των Δασαρχείων Καλαμπάκας, Λάρισας, Τρικάλων και Σπερχειάδας.

Το συνολικό εμβαδό των εργασιών αντιπυρικής προστασίας των 5 Δασαρχείων ανέρχεται σε 3.617,50 στρ.

Ο χρόνος παράδοσης της μελέτης ορίζεται σε 20 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της Σύμβασης και ο χρόνος εκτέλεσης και ολοκλήρωσης των εργασιών ορίζεται σε 3 μήνες από την ημερομηνία έναρξής τους σύμφωνα με τη σύμβαση.

Το Έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και υπάγεται στους ειδικούς όρους εκτέλεσης των Δράσεων και Έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Σημειώνεται ότι το Έργο αποτελεί μέρος της υλοποίησης του έργου «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ - ANTINERO III.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Συνεδρίαση του ΤΕΣΟΠΠ Δήμου Μουζακίου ενόψει της χειμερινής περιόδου 2026-2027 Συνεδρίαση του ΤΕΣΟΠΠ Δήμου Μουζακίου ενόψει της χειμερινής περιόδου 2026-2027
    16 Σεπτεμβρίου 2026, 19:03
  • Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Δημήτριου Αντωνίου Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Δημήτριου Αντωνίου
    15 Σεπτεμβρίου 2026, 22:36
  • Δήμος Μουζακίου: Δύο διοικητικά πρόστιμα από την Πυροσβεστική για πυρκαγιές σε απορρίμματα Δήμος Μουζακίου: Δύο διοικητικά πρόστιμα από την Πυροσβεστική για πυρκαγιές σε απορρίμματα
    15 Σεπτεμβρίου 2026, 17:14
  • Από 24-28 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το «Thessaly Pass 2026» - Περιλαμβάνονται οι Δήμοι Μουζακίου και Λίμνης Πλαστήρα Από 24-28 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το «Thessaly Pass 2026» - Περιλαμβάνονται οι Δήμοι Μουζακίου και Λίμνης Πλαστήρα
    15 Σεπτεμβρίου 2026, 16:32
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva