Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανατίθεται η σύμβαση για τη «Μελέτη γεφυρών Κοσκινά και Μακρυχωρίου στον ποταμό Καλέντζη» Κύριο

  • 3 Φεβρουαρίου 2025, 19:54
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Ανατίθεται η σύμβαση για τη «Μελέτη γεφυρών Κοσκινά και Μακρυχωρίου στον ποταμό Καλέντζη»

..

Την ανάθεση της σύμβασης «Μελέτη γεφυρών Κοσκινά και Μακρυχωρίου στον ποταμό Καλέντζη» στην ένωση οικονομικών φορέων:

«1. ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ με διακριτικό τίτλο ΓΕΩ.ΠΕΡ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε., 2. ΤΟ.Π.Π.Ο.Σ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ - ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ - ΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με διακριτικό τίτλο  ΤΟ.Π.Π.Ο.Σ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε., 3. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΛΑΔΗΜΑΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, 4. ΕΥΣΑΪΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ», που υπέβαλε την πλέον συμφέρουσα προσφορά με συνολική βαθμολογία 89,29 μονάδες, με μέση έκπτωση 42,05% και συνολικό ποσό προσφοράς 243.857,50€ (χωρίς ΦΠΑ) αποφάσισε ομόφωνα η Περιφερειακή Επιτροπή στην τελευταία της συνεδρίαση.

Η δημοπρασία του έργου πραγματοποιήθηκε στις 26/1/2024 με την αποσφράγιση των προσφορών που υπέβαλαν 7 ενώσεις οικονομικών φορέων για την ανάληψη της μελέτης ο αρχικός προϋπολογισμός της οποίας ήταν 420.806,99€ (χωρίς Φ.Π.Α.) . Η μια από αυτές απορρίφθηκε καθώς δεν συγκέντρωση την ελάχιστη επιμέρους βαθμολογία των κριτηρίων στο στάδιο της αξιολόγησης και βαθμολόγησης των τεχνικών προσφορών από την Επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία διαπίστωσε και ασυνήθιστα χαμηλές προσφορές από υποψήφιους αναδόχους ζητώντας να υποβάλλουν σχετική αιτιολόγηση κάτι που έγινε και  όλες οι οικονομικές προσφορές έγιναν αποδεκτές.

Η Επιτροπή Διαγωνισμού προχώρησε στη συνέχεια στη βαθμολόγηση των οικονομικών προσφορών που ανέδειξε την προαναφερθείσα ως την πλέον συμφέρουσα κάτι που επισφάγισε με την απόφασή της η Περιφερειακή Επιτροπή.

Κωστής Κριτσιάνης

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Παλαμά για το θάνατο του προέδρου της ΔΕΥΑ Παλαμά Αθ. Νταβατζίκου Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Παλαμά για το θάνατο του προέδρου της ΔΕΥΑ Παλαμά Αθ. Νταβατζίκου
    24 Αυγούστου 2026, 16:52
  • Την Τρίτη 25 Αυγούστου η κηδεία του Αθανάσιου Νταβατζίκου Την Τρίτη 25 Αυγούστου η κηδεία του Αθανάσιου Νταβατζίκου
    24 Αυγούστου 2026, 14:34
  • Την πρόσληψη 26 καθαριστριών σχολικών μονάδων υπέγραψε ο δήμαρχος Παλαμά Την πρόσληψη 26 καθαριστριών σχολικών μονάδων υπέγραψε ο δήμαρχος Παλαμά
    24 Αυγούστου 2026, 10:43
  • Δασαρχείο Καρδίτσας: Ετοιμότητα λόγω του Δελτίου Πρόγνωσης καιρού και του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για τη Δευτέρα (24/8) Δασαρχείο Καρδίτσας: Ετοιμότητα λόγω του Δελτίου Πρόγνωσης καιρού και του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για τη Δευτέρα (24/8)
    24 Αυγούστου 2026, 08:46
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva