Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρνητικά όλα τα rapid tests που διενεργήθηκαν στη Δ.Ε. Παμίσου και στο K.Y. Μουζακίου Κύριο

  • 17 Δεκεμβρίου 2020, 15:09
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Αρνητικά όλα τα rapid tests που διενεργήθηκαν στη Δ.Ε. Παμίσου και στο K.Y. Μουζακίου

.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (17/12), η δωρεάν μαζική λήψη ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests), που διοργάνωσε ο Δήμος Μουζακίου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Κέντρο Υγείας Μουζακίου.

 

Στην πρώτη δράση, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου και  προσήλθαν 40 δημότες -τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας-  τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά.

Αντίστοιχη είναι και η εικόνα από τα rapid tests, με τη μέθοδο του Drive Through που διενεργήθηκαν στη ΔΕ Παμίσου, με τα αποτελέσματα από τα 67 rapid tests να είναι όλα αρνητικά.

.«Τα αποτελέσματα των 107 rapid tests από τις σημερινές δράσεις του Δήμου μας, τόσο στο Κέντρο Υγείας όσο και στη ΔΕ Παμίσου, είναι όλα αρνητικά και μας ενθαρρύνουν ιδιαίτερα», τόνισε ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης. «Ωστόσο η μάχη με την πανδημία συνεχίζεται και μόνο με υπευθυνότητα και τήρηση των μέτρων θα καταφέρουμε να νικήσουμε το «αόρατο» εχθρό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς του (ΚΟΜΥ) ΕΟΔΥ και στο επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μουζακίου, για την πολύτιμη βοήθεια».   

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Αποδίδεται στους Δήμους η 4η κατανομή (2026) για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων - 320.220 ευρώ για τα σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας Αποδίδεται στους Δήμους η 4η κατανομή (2026) για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων - 320.220 ευρώ για τα σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας
    5 Νοεμβρίου 2026, 08:04
  • Α' ΕΠΣΚ: Προπονητικού χαρακτήρα για την Α.Ε. Μουζακίου το παιχνίδι στα Καλογριανά (+Φωτο) Α' ΕΠΣΚ: Προπονητικού χαρακτήρα για την Α.Ε. Μουζακίου το παιχνίδι στα Καλογριανά (+Φωτο)
    4 Νοεμβρίου 2026, 17:18
  • Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Τετάρτη (4/11) σε όλο το ν. Καρδίτσας Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Τετάρτη (4/11) σε όλο το ν. Καρδίτσας
    3 Νοεμβρίου 2026, 15:45
  • Για χορήγηση τριών παρατάσεων σε ισάριθμα έργα αποφάσισε η Δημοτική Επιτροπή Μουζακίου Για χορήγηση τριών παρατάσεων σε ισάριθμα έργα αποφάσισε η Δημοτική Επιτροπή Μουζακίου
    3 Νοεμβρίου 2026, 13:41
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva