Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Β. Τσιάκος: "Ο κ. Σκουρλέτης να αφήσει τις ιδεοληπτικές εμμονές για το έργο του Αχελώου"

  • 8 Φεβρουαρίου 2016, 09:51
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Με μια δήλωση του ο Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σκουρλέτης επιχειρεί να θέσει τέλος σε ένα μεγάλο και ελπιδοφόρο έργο, το έργο του Αχελώου.

Η απόφαση του όπως ανακοινώθηκε στους εκπροσώπους των θεσσαλικών φορέων ότι οι Θεσσαλοί θα πρέπει να ξεχάσουν το έργο της μερικής μεταφοράς νερού του Αχελώου στη Θεσσαλία, από αυτό που περισσεύει και χύνεται τους χειμερινούς μήνες άσκοπα στη θάλασσα, γιατί περί αυτού πρόκειται, αποτελεί μνημείο πολιτικής αβελτηρίας. Η εμμονή του κ. Σκουρλέτη και πολλών ακόμη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με ένα έργο για το οποίο έχουν δαπανηθεί εκατοντάδες εκατομμύρια και το οποίο μόνο θετικά μπορεί να έχει για την εθνική οικονομία και για τα συμφέροντα ΟΛΩΝ των κατοίκων της χώρας έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της ιδεοληψίας και ανάγεται σε άλλες σφαίρες.

Εμείς οι εκπρόσωποι των κατοίκων της Θεσσαλίας εκφράζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής μας δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει οριστική ταφόπλακα σε ένα έργο που οραματίστηκαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας και που μπορεί να εξασφαλίσει το  μέλλον των παιδιών μας. Να είναι σίγουρος ο κ. Σκουρλέτης και οι ομοϊδεάτες του πως θα μας βρίσκουν συνεχώς απέναντί τους μέχρι να δικαιωθούμε.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Μητσοτάκης από τη Λάρισα: Κεντρική δέσμευση της κυβέρνησης να προχωρήσει η μερική μεταφορά του νερού από τον Αχελώο στη Θεσσαλία Μητσοτάκης από τη Λάρισα: Κεντρική δέσμευση της κυβέρνησης να προχωρήσει η μερική μεταφορά του νερού από τον Αχελώο στη Θεσσαλία
    14 Μαρτίου 2026, 15:30
  • Συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημ. Κουρέτα για τη "μάχη" του Αχελώου στο ΣτΕ Συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημ. Κουρέτα για τη "μάχη" του Αχελώου στο ΣτΕ
    3 Νοεμβρίου 2025, 16:23
  • Παρατάσεις στη συντήρηση των υδραγωγείων στις Δημοτικές Ενότητες του Δ. Αργιθέας Παρατάσεις στη συντήρηση των υδραγωγείων στις Δημοτικές Ενότητες του Δ. Αργιθέας
    7 Ιανουαρίου 2025, 16:22
  • Κ. Αγοραστός: Να προχωρήσει άμεσα η εκτροπή Αχελώου Κ. Αγοραστός: Να προχωρήσει άμεσα η εκτροπή Αχελώου
    16 Σεπτεμβρίου 2019, 22:01
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva