Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βελτιωμένη η κατάσταση με την ηλεκτροδότηση στα ορεινά του ν. Καρδίτσας Κύριο

  • 15 Ιανουαρίου 2022, 18:59
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Βελτιωμένη η κατάσταση με την ηλεκτροδότηση στα ορεινά του ν. Καρδίτσας

...

Από το απόγευμα του Σαββάτου 15/1 και αφού προηγήθηκαν τέσσερις πολύ δύσκολες ημέρες, για πολλούς κατοίκους του ορεινού όγκου του ν. Καρδίτσας, η κατάσταση με την ηλεκτροδότηση οικισμών που αντιμετώπισαν πρόβλημα, παρουσιάζεται βελτιωμένη.

Πιο αναλυτικά και ξεκινώντας από τα ορεινά του Δήμου Καρδίτσας, οι πρόεδροι των Τ.Κ. Νεράιδας-Σαραντάπορου κ. Γάκης και Μολόχας κ. Ζυγούρης, ενημέρωσαν το KarditsaLive.Net, πως, μετά από αρκετές προσπάθειες, και αποκαταστάσεις βλαβών στο δίκτυο, οι οικισμοί ηλεκτροδοτούνται κανονικά.

Θυμίζουμε ότι η Μούχα και η Καστανιά είχαν ηλεκτροδοτηθεί με γεννήτριες από την Πέμπτη.

Στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, ο αντιδήμαρχος κ. Τσιαμαντάς μας ενημέρωσε ότι ηλεκτροδοτήθηκαν, επίσης το απόγευμα του Σαββάτου, ο Μπελοκομίτης, το Πλακωτό και η Καρίτσα, μέσω Νεοχωρίου. Πρόβλημα συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν ο Καρβασαράς και το Μέγα Ρέμα. Η ενημέρωση που είχε ο Δήμος από τον ΔΕΔΔΗΕ είναι ότι απομένει η αντικατάσταση μίας κολώνας, που λογικά θα γίνει αύριο Κυριακή και θα δοθεί ρεύμα και σε αυτούς τους οικισμούς, στους όποιους διαμένουν, αυτή την εποχή, μία οικογένεια στον έναν και μία στον άλλον.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα συνεχίζουν να εντοπίζονται στην Ανατολική Αργιθέα, όμως και εδώ τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα σε σχέση με χθες. Ο αντιδήμαρχος κ. Τσιατσιάνης, μιλώντας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ανέφερε πως σήμερα κατέστη εφικτό να δοθεί ρεύμα μέσω του δικτύου στο μισό Πετρίλο και σε ολόκληρο το Βλάσι. Στα υπόλοιπα χωριά έχει δοθεί γεννήτρια σε κάθε σπίτι και αύριο θα συνεχιστούν οι εργασίες προκειμένου να επεκταθεί η ηλεκτροδότηση μέσω δικτύου, αν είναι δυνατόν σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες.

Οι μεγάλες γεννήτριες δεν εστάλησαν τελικά από τον ΔΕΔΔΗΕ, με πιθανότερη αιτία ότι εκτιμήθηκε πως υπάρχει δυνατότητα αποκατάστασης των βλαβών σχετικά σύντομα.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις15 Ιανουαρίου 2022, 19:32

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 116 προσλήψεις ατόμων στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων του Δήμου Καρδίτσας Τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 116 προσλήψεις ατόμων στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων του Δήμου Καρδίτσας
    5 Αυγούστου 2026, 14:21
  • Έργο 750.000 ευρώ για τον καθαρισμό του Ρογόζινου και την αποκατάσταση των αντιπλημμυρικών αναχωμάτων Έργο 750.000 ευρώ για τον καθαρισμό του Ρογόζινου και την αποκατάσταση των αντιπλημμυρικών αναχωμάτων
    5 Αυγούστου 2026, 13:07
  • Το Σάββατο 8 Αυγούστου το ετήσιο μνημόσυνο της Παρασκευής Καϊτσιώτου Το Σάββατο 8 Αυγούστου το ετήσιο μνημόσυνο της Παρασκευής Καϊτσιώτου
    5 Αυγούστου 2026, 10:32
  • 27ος Κολυμβητικός Διάπλους Λίμνης Πλαστήρα: Οι νικητές των αγώνων 27ος Κολυμβητικός Διάπλους Λίμνης Πλαστήρα: Οι νικητές των αγώνων
    5 Αυγούστου 2026, 09:50
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva