Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Γεννάδιος σε δήλωση που θα συζητηθεί: Ξέραμε ότι θα χιονίσει και για αυτό δεν καθαρίσαμε τις αυλές των σχολείων!!! Κύριο

  • 16 Ιανουαρίου 2017, 11:01
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Μια άλλη διάσταση δίνει ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Καρδίτσας Γ. Γεννάδιος αναφορικά με το μη καθαρισμό των αυλών των σχολείων το Σαββατοκύριακο υποστηρίζοντας ότι ήταν βάση σχεδίου (!).

Δείτε τι αναφέρει ο Κος Γεννάδιος σε τοποθέτησή του στα κοινωνικά δίκτυα:

Τη στιγμή αυτή (Δευτέρα 10:10 πμ) η χιονόπτωση, σε απόλυτη συμφωνία με την πρόβλεψη, έχει κοπάσει. Οι διευθυντές των σχολείων έχουν πλέον τις πόρτες στις αυλές ανοιχτές ώστε τα μηχανήματα του Δήμου Καρδίτσας να προχωρήσουν στις απαραίτητες εργασίες. Επειδή υπήρξαν απορίες σχετικά με το σχεδιασμό του Δήμου, οφείλουμε να δώσουμε τις απαραίτητες εξηγήσεις:

1. Η πρόβλεψη για Κυριακή βράδυ προς Δευτέρα πρωί ήταν δεδομένη από το Σάββατο. Υπήρχε στην πρόβλεψη και το χιονόνερο αλλά η βάση της ήταν η σχετικά πυκνή χιονόπτωση.

2. Ο καθαρισμός των σχολικών εξωτερικών χώρων την Κυριακή θα πρόσφερε ένα όμορφο εντυπωσιασμό καθώς θα βγάζαμε φωτογραφίες με τα τα μηχανήματα. Οι πόροι όμως που θα κατευθύναμε σε αυτή την ενέργεια θα πήγαιναν εντελώς χαμένοι καθώς το βράδυ θα χιόνιζε πάλι, όπως και έγινε.

3. Τα μηχανήματα που μπορούσαμε να διαθέσουμε σε αυλές οι οποίες προτού χρησιμοποιηθούν θα ξαναγέμιζαν χιόνι, διατέθηκαν στην εξυπηρέτηση της κοινής ωφέλειας, των υποδομών που χρησιμοποιούνται κατά προτεραιότητα μαζικά. Η διαχείριση των πόρων ενός οργανισμού οφείλει να ακολουθεί κάποια πρότυπα, ιδιαίτερα αν οι πόροι είναι φτωχοί, όπως συμβαίνει στο Δήμο μας.

3. Οι δημοτικές αρχές κινούνται παραδοσιακά επάνω σε ένα δίπολο. Ο ένας πόλος είναι η ορθολογική διαχείριση των πόρων των συνδημοτών. Ο άλλος πόλος είναι ο εφήμερος εντυπωσιασμός και η επίδειξη. Μαντέψτε την επιλογή μας.

4. Δεν υπάρχει Έλληνας ο οποίος να μην κατηγορεί διαχρονικά την Αυτοδιοίκηση για κατασπατάληση πόρων προς δημιουργία εντυπώσεων. Ταυτοχρόνως επιζητούμε κινήσεις εντυπώσεων εις βάρος της ουσίας.

5. Σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες προχωράμε αυτή τη στιγμή σε εργασίες εντός των σχολείων ώστε αύριο να είναι σε θέση να ανοίξουν έστω για μία ημέρα καθώς την Τετάρτη ετοιμαζόμαστε για νέα φαινόμενα. Ας κρατήσουμε αυτό. Για να κλείσει ένα σχολείο πρέπει να γνωρίζουμε ότι έχουμε εξαντλήσει τα περιθώρια να διατηρηθεί ανοικτό. Εάν συνεχίσουμε να μη συμφωνούμε στα αυτονόητα δε θα βρούμε ποτέ περπατησιά ως κοινωνία.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις16 Ιανουαρίου 2017, 11:17

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή (9/8) σε μεγάλο τμήμα του ν. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή (9/8) σε μεγάλο τμήμα του ν. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας
    8 Αυγούστου 2026, 22:58
  • Χ. Παπαδημήτριου (Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ): Στην παρούσα φάση δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στους λογαριασμούς των καταναλωτών Χ. Παπαδημήτριου (Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ): Στην παρούσα φάση δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στους λογαριασμούς των καταναλωτών
    8 Αυγούστου 2026, 21:15
  • Υπεγράφη η σύμβαση για την «Αναβάθμιση υποδομών κεντρικής δομής του Μουσείου Πόλης» Υπεγράφη η σύμβαση για την «Αναβάθμιση υποδομών κεντρικής δομής του Μουσείου Πόλης»
    8 Αυγούστου 2026, 19:33
  • Την Κυριακή 9 Αυγούστου η κηδεία του Κωνσταντίνου Βογιατζή Την Κυριακή 9 Αυγούστου η κηδεία του Κωνσταντίνου Βογιατζή
    8 Αυγούστου 2026, 19:28
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva