Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δ. Σοφάδων: Προς ολοκλήρωση η σύνδεση δημοτικών κτιρίων με το φυσικό αέριο - Αντικατάσταση δικτύου κεντρικής θέρμανσης στο 2ο Δημοτικό Κύριο

  • 30 Αυγούστου 2022, 09:27
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Δ. Σοφάδων: Προς ολοκλήρωση η σύνδεση δημοτικών κτιρίων με το φυσικό αέριο - Αντικατάσταση δικτύου κεντρικής θέρμανσης στο 2ο Δημοτικό

.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εργολαβία για την σύνδεση οκτώ δημοτικών κτιρίων του Δήμου Σοφάδων με το δίκτυο του φυσικού αερίου, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.

 

Το έργο μπήκε σε διαδικασία δημοπράτησης ένα χρόνο πριν περίπου και, σύμφωνα με τον δήμαρχο κ. Θάνο Σκάρλο που μίλησε στο KarditsaLive.Net, θα έχει παραδοθεί για όλα πριν αρχίσει η φετινή χειμερινή περίοδος και προκύψουν οι ανάγκες θέρμανσης.

Ειδικά για τα σχολεία και το σχολικό κλειστό γυμναστήριο, θεωρείται ότι θα είναι έτοιμα το επόμενο 15νθήμερο και πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Σε ότι αφορά τώρα στο δημαρχείο και το ΚΑΠΗ, στο μεν πρώτο οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα, στο δε δεύτερο, βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά δεν είναι στο βαθμό ετοιμότητας των σχολικών κτιρίων.

Τα κτίρια που περιλαμβάνονται στην εργολαβία είναι:

-Λύκειο Σοφάδων

-Προκατασκευασμένες σχολικές αίθουσες Λυκείου

-Κλειστό γυμναστήριο Γυμνασίου-Λυκείου Σοφάδων

-Γυμνάσιο Σοφάδων (Νέο κτίριο)

-Γυμνάσιο Σοφάδων (Παλαιό κτίριο)

-ΚΑΠΗ Σοφάδων

-Δημαρχείο Σοφάδων

-2ο Δημοτικό Σοφάδων

Η μετατροπή του δικτύου θέρμανσης περιλαμβάνει όλες τις εργασίες εγκατάστασης και τα υλικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές και αφορά την εγκατάσταση δικτύου παροχής φυσικού αερίου για την θέρμανση των κτιρίων παραδομένο έτοιμο προς λειτουργία, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου εγκεκριμένο από την ΕΔΑΘΕΣΣ.

Αντικατάσταση δικτύου θέρμανσης στο 2ο Δημοτικό

Ειδικά για το 2ο δημοτικό σχολείο θα πρέπει να πούμε ότι προωθείται και η αντικατάσταση του δικτύου κεντρικής θέρμανσης, που είναι πεπαλαιωμένο και ενεργοβόρο. Ήδη από τον δήμαρχο υπεγράφη η σχετική απόφαση για χρηματοδότηση του έργου(προϋπολογισμού 74.400 ευρώ) από πόρους του Δήμου. 

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Δημ. Κατσής: Δεν εγκαταλείπεται το έργο του αντλιοστασίου στο Μελισσοχώρι - Δεν υπάρχει, προς το παρόν, χρηματοδοτικό εργαλείο Δημ. Κατσής: Δεν εγκαταλείπεται το έργο του αντλιοστασίου στο Μελισσοχώρι - Δεν υπάρχει, προς το παρόν, χρηματοδοτικό εργαλείο
    4 Οκτωβρίου 2026, 09:49
  • Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου η κηδεία του Κωνσταντίνου Ρουσιώτη Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου η κηδεία του Κωνσταντίνου Ρουσιώτη
    3 Οκτωβρίου 2026, 15:12
  • Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου η κηδεία του Θωμά Παπαλόπουλου Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου η κηδεία του Θωμά Παπαλόπουλου
    3 Οκτωβρίου 2026, 14:55
  • Ημερίδα ΠΕΔ Θεσσαλίας: Ενημέρωση από τον Υπουργό Υποδομών Χρ. Δήμα για την πορεία αποκαταστάσεων στη Θεσσαλία από τον "Daniel" Ημερίδα ΠΕΔ Θεσσαλίας: Ενημέρωση από τον Υπουργό Υποδομών Χρ. Δήμα για την πορεία αποκαταστάσεων στη Θεσσαλία από τον "Daniel"
    3 Οκτωβρίου 2026, 09:45
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva