Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Παλαμά: Με απ’ ευθείας διαπραγμάτευση η κατεδάφιση επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων στη Δ.Ε. Φύλλου Κύριο

  • 7 Μαΐου 2025, 12:15
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Δήμος Παλαμά: Με απ’ ευθείας διαπραγμάτευση η κατεδάφιση επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων στη Δ.Ε. Φύλλου

.

Αποφάσεις που θα οδηγήσουν στην ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση του έργου «Κατεδάφιση επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων λόγων πλημμύρας Daniel και Elias Δ.Ε. Φύλλου» έλαβε η Δημοτική Επιτροπή Παλαμά.

Συγκεκριμένα αποφάσισε την προσφυγή στην διαδικασία της απ’ ευθείας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, λόγω του κατεπείγοντος του έργου, ενέκρινε την μελέτη και καθόρισε τους όρους πρόσκλησης, όπως και τους οικ0ονομικους φορείς που θα κληθούν να συμμετάσχουν.

Ειδικότερα πρόκειται για τους:

-ΘΩΜΑΣ Ι.-ΚΟΥΛΠΑ Τ. ΑΓΡΟΔΟΜΗ Ε.Ε

-ΑΛΚ. ΣΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΤΕ

-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝ. ΔΕΛΗΤΣΙΚΑΣ

Το έργο έχει προϋπολογισμό 150.000 ευρώ και αντικείμενο της σύμβασης που θα υπογραφεί είναι όλες οι απαραίτητες εργασίες κατεδάφισης των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτισμάτων όπως αυτά τελεσίδικα κρίθηκαν με τα σχετικά πρωτόκολλα της ΔΑΕΦΚ (Δ/νση Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών) του Υπ. Εσωτερικών στη Δ.Ε. Φύλλου.

Επίσης πρόκειται να γίνουν οι εργασίες φόρτωσης και μεταφοράς σε αδειοδοτημένο χώρο λήψης ΑΕΚΚ, όλων των αδρανών υλικών-απόβλητα εκσκαφών και κατεδαφίσεων που θα προκύψουν από την κατεδάφιση.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίστηκε σε έξι μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Πλήρως λειτουργικό και ενεργειακά αναβαθμισμένο το Κέντρο Υγείας Παλαμά (+Φωτο) Πλήρως λειτουργικό και ενεργειακά αναβαθμισμένο το Κέντρο Υγείας Παλαμά (+Φωτο)
    4 Οκτωβρίου 2026, 21:30
  • Αντιμετωπίστηκε πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή του Κοσκινά Καρδίτσας Αντιμετωπίστηκε πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή του Κοσκινά Καρδίτσας
    3 Οκτωβρίου 2026, 14:43
  • Χρηματοδότηση 1,8 εκατ. ευρώ για την αγροτική οδοποιία έξι δήμων της Θεσσαλίας - 200.000 ευρώ για τον Δήμο Παλαμά Χρηματοδότηση 1,8 εκατ. ευρώ για την αγροτική οδοποιία έξι δήμων της Θεσσαλίας - 200.000 ευρώ για τον Δήμο Παλαμά
    3 Οκτωβρίου 2026, 13:16
  • Ημερίδα ΠΕΔ Θεσσαλίας: Ενημέρωση από τον Υπουργό Υποδομών Χρ. Δήμα για την πορεία αποκαταστάσεων στη Θεσσαλία από τον "Daniel" Ημερίδα ΠΕΔ Θεσσαλίας: Ενημέρωση από τον Υπουργό Υποδομών Χρ. Δήμα για την πορεία αποκαταστάσεων στη Θεσσαλία από τον "Daniel"
    3 Οκτωβρίου 2026, 09:45
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva