Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Παλαμά: Πρόταση για προμήθεια φορτωτή και ηλεκτρικών ποδηλάτων μέσω Leader Κύριο

  • 24 Απριλίου 2026, 10:44
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Δήμος Παλαμά: Πρόταση για προμήθεια φορτωτή και ηλεκτρικών ποδηλάτων μέσω Leader

..

Υποβολής πρότασης χρηματοδότησης του Δήμου Παλαμά από το Πρόγραμμα «Στρατηγική Τοπικής Ανάπτυξης μέσω του LEADER ''Καρδίτσα - Θεσσαλιώτιδα: Τόπος δημιουργίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης'’» για την προμήθεια ελαστιχοφόρου φορτωτή και ηλεκτρικών ποδηλάτων, ενέκρινε η Δημοτική Επιτροπή.

Η πρόταση χωρίζεται σε δύο σκέλη. Στο πρώτο περιλαμβάνεται ο ελαστιχοφόρος φορτωτής που έχει προϋπολογισμό 120.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Το υπό προμήθεια μηχάνημα, θα είναι καινούργιο και θα πρέπει να παραδοθεί πλήρως συναρμολογημένο και έτοιμο για λειτουργία. Στο αντικείμενο της προμήθειας περιλαμβάνεται, η εκπαίδευση και υποστήριξη, του προσωπικού του Δήμου από τον προμηθευτή μετά την οριστική παραλαβή του μηχανήματος.

Το δεύτερο σκέλος αφορά την προμήθεια 20 ηλεκτρικών ποδηλάτων με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, επίσης συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Τα προς προμήθεια ηλεκτρικά ποδήλατα θα είναι καινούργια, αμεταχείριστα τελευταίας τεχνολογίας και θα παραδοθούν πλήρως συναρμολογημένα και έτοιμα προς χρήση. Στο αντικείμενο της προμήθειας περιλαμβάνεται, η εκπαίδευση του προσωπικού του Δήμου στη χρήση και βασική συντήρηση των ηλεκτρικών ποδηλάτων, καθώς και η τεχνική υποστήριξη από τον προμηθευτή.

Στην ίδια απόφαση συμπεριλαμβάνεται και η έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών για τα αντικείμενα των δύο προμηθειών.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Υποτονική και με χαμηλό τζίρο η αγορά στους περιφερειακούς Δήμους του ν. Καρδίτσας - Τα προβλήματα και οι ανησυχίες για το μέλλον Υποτονική και με χαμηλό τζίρο η αγορά στους περιφερειακούς Δήμους του ν. Καρδίτσας - Τα προβλήματα και οι ανησυχίες για το μέλλον
    1 Αυγούστου 2026, 12:39
  • Την Κυριακή 2 Αυγούστου η κηδεία του Λάμπρου Γαλάνη Την Κυριακή 2 Αυγούστου η κηδεία του Λάμπρου Γαλάνη
    1 Αυγούστου 2026, 09:47
  • Εγκρίθηκε η σύμβαση Δήμου Παλαμά-«ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» για το νηπιαγωγείο Προαστίου Εγκρίθηκε η σύμβαση Δήμου Παλαμά-«ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» για το νηπιαγωγείο Προαστίου
    1 Αυγούστου 2026, 10:15
  • Το Σάββατο 1 Αυγούστου η κηδεία της Καλυψώς Κελεπούρη Το Σάββατο 1 Αυγούστου η κηδεία της Καλυψώς Κελεπούρη
    31 Ιουλίου 2026, 10:34
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva