Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Παλαμά: Υποβολή πρότασης 1,5 εκατ. ευρώ για αστικές και περιβαλλοντικές παρεμβάσεις

  • 27 Μαΐου 2026, 11:27
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Δήμος Παλαμά: Υποβολή πρότασης 1,5 εκατ. ευρώ για αστικές και περιβαλλοντικές παρεμβάσεις

..

Απόφαση να εκμεταλλευθεί την πρόσκληση του προγράμματος "Θεσσαλία" και να υποβάλει πρόταση χρηματοδότησης της πράξης "Αστικές και Περιβαλλοντικές Παρεμβάσεις στην Δ.Κ. Παλαμά του Δήμου Παλαμά με Επικέντρωση σε Πράσινες και Μπλε Υποδομές", έλαβε η Δημοτική Επιτροπή Παλαμά.

Ο προϋπολογισμός της πράξης ανέρχεται σε 1.499.999,23 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και εκτός της απόφασης για την υποβολή, η Δημοτική Επιτροπή ενέκρινε και παρέλαβε την μελέτη και τις τεχνικές προδιαγραφές ενώ αποφάσισε την διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού.

Επίσης, αποφάσισε να εγγραφεί η πράξη στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την υλοποίησή της.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις27 Μαΐου 2026, 11:30

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Για γεύσεις που ξεχωρίζουν… “Αρτοζαχαροπλαστείο Βαρλάμης”! Δοκίμασες, κόλλησες! Για γεύσεις που ξεχωρίζουν… “Αρτοζαχαροπλαστείο Βαρλάμης”! Δοκίμασες, κόλλησες!
    13 Αυγούστου 2026, 22:41
  • Δασαρχείο Καρδίτσας: Ετοιμότητα λόγω του Δελτίου Πρόγνωσης καιρού και του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για την Πέμπτη (13/8) Δασαρχείο Καρδίτσας: Ετοιμότητα λόγω του Δελτίου Πρόγνωσης καιρού και του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για την Πέμπτη (13/8)
    13 Αυγούστου 2026, 08:48
  • Την Πέμπτη 13 Αυγούστου η κηδεία της Μαρίας Κουτρούλη Την Πέμπτη 13 Αυγούστου η κηδεία της Μαρίας Κουτρούλη
    13 Αυγούστου 2026, 08:50
  • Ιός Δυτικού Νείλου: 110 συνολικά τα κρούσματα εκ των οποίων 2 στο ν. Καρδίτσας - 9 συνολικά οι θάνατοι Ιός Δυτικού Νείλου: 110 συνολικά τα κρούσματα εκ των οποίων 2 στο ν. Καρδίτσας - 9 συνολικά οι θάνατοι
    13 Αυγούστου 2026, 00:24
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva