Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημιουργούνται 20 κλίνες COVID-19 για παιδιά σε νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ Κύριο

  • 23 Σεπτεμβρίου 2021, 10:02
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Δημιουργούνται 20 κλίνες COVID-19 για παιδιά σε νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ

...

Είκοσι κρεβάτια που θα διατίθενται αποκλειστικά σε παιδιά που χρήζουν νοσηλείας, λόγω μόλυνσης από τον COVID-19, δημιουργούνται, σε πρώτη φάση, σε τρία νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ.

 

Ο συμπολίτης υποδιοικητής της Υγειονομικής μας περιφέρειας κ. Σταύρος Παπαγεωργίου, μιλώντας στο KarditsaLive.Net, μας ενημέρωσε ότι ο αρχικός προγραμματισμός προβλέπει την δημιουργία 10 κλινών στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, 5 κλινών στο Γενικό νοσοκομείο Λάρισας, και άλλων 5 στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Σε ότι αφορά το νοσοκομείο Καρδίτσας, τη δεδομένη χρονική στιγμή, θα υπάρχει δυνατότητα υποδοχής υπόπτων περιστατικών που αφορούν παιδιά αλλά στην απευκταία περίπτωση που απαιτηθεί νοσηλεία αυτή θα πρέπει να γίνει στα προαναφερόμενα νοσοκομεία.

Σε περίπτωση που απαιτηθούν επιπλέον κλίνες, κάτι που όλοι απευχόμαστε, ο σχεδιασμός συμπεριλαμβάνει σαν άμεση συνέχεια το νοσοκομείο Βόλου και σε δεύτερη ανάγνωση των δεδομένων και τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Δυτικής Θεσσαλίας.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva