Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διανομή μελιού από το σύλλογο Μελισσοκόμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καρδίτσας Κύριο

  • 31 Ιανουαρίου 2022, 12:38
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Διανομή μελιού από το σύλλογο Μελισσοκόμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καρδίτσας

..

Σε μια κίνηση στήριξης των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη προχώρησε ο Σύλλογος Μελισσοκόμων σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας.

Ο Σύλλογος το πρωί της Δευτέρας μοίρασε σημαντικές ποσότητες μελιού σε συμπολίτες δικαιούχους  του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Λουμάκη.

Η διανομή έγινε από τη διοίκηση του Συλλόγου ενώ παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος. Πρόκειται για ποσότητες μελιού αρίστης ποιότητας που συγκεντρώθηκαν από τοπικούς παραγωγούς.

.Ο Δήμαρχος Καρδίτσας που βρέθηκε στην έναρξη της διανομής δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου Μελισσοκόμων για τη σημαντική προσφορά τους. Η διανομή μελιού στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου έρχεται να στηρίξει μια ευαίσθητη κοινωνική ομάδα συμπολιτών μας. Εύχομαι το παράδειγμα των μελισσοκόμων να ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι, φορείς και επιχειρήσεις που έχουν τη σχετική δυνατότητα. Με την σημερινή ευκαιρία θέλω να τονίσω ότι με το Σύλλογο Μελισσοκόμων είχαμε και έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία σε μια σειρά από ζητήματα ενώ από κοινού στοχεύουμε να προωθήσουμε πρωτοβουλίες που θα αναδεικνύουν την αξία του προϊόντος που παράγουν οι Καρδιτσιώτες μελισσοκόμοι και συγχρόνως θα σηματοδοτούν την εξωστρέφεια» κατέληξε στη δήλωση του.

Από την πλευρά του  ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Άρης Γαλιατσάτος δήλωσε ότι οι μελισσοκόμοι της Καρδίτσας στηρίζουν την τοπική κοινωνία ενώ μίλησε για τα σχέδια του Συλλόγου που είναι να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και να στηρίξει όσο γίνεται τα μέλη του. Όπως εξήγησε ήδη ο σύλλογος κατοχύρωσε ειδικό σήμα το οποίο επικολλάται από τους τοπικούς παραγωγούς πάνω στις συσκευασίες και δηλώνει μεταξύ άλλων ότι για την παραγωγή του μελιού εφαρμόστηκαν όλες οι ορθές πρακτικές που απαιτούνται ώστε το προϊόν να έχει υψηλή ποιότητα.

Τέλος ο αντιδήμαρχος κ. Θεοδωρόπουλος στις δηλώσεις του ευχαρίστησε το Σύλλογο για την προσφορά του και ευχήθηκε η ενέργεια αυτή να βρει και άλλους μιμητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διανομή θα συνεχιστεί και σήμερα.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις31 Ιανουαρίου 2022, 12:39

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Παροχέτευση 42 εκατ. κυβικών σε 35 ημέρες από τη λίμνη Πλαστήρα - Επάρκεια νερού στη λίμνη Σμοκόβου Παροχέτευση 42 εκατ. κυβικών σε 35 ημέρες από τη λίμνη Πλαστήρα - Επάρκεια νερού στη λίμνη Σμοκόβου
    30 Ιουλίου 2026, 20:00
  • Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση των πεζοδρομίων στην οδό Κουμουνδούρου - Κανονικά πλέον η διέλευση οχημάτων και πεζών (+Φώτο) Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση των πεζοδρομίων στην οδό Κουμουνδούρου - Κανονικά πλέον η διέλευση οχημάτων και πεζών (+Φώτο)
    30 Ιουλίου 2026, 14:40
  • Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών για το Σάββατο(1/8) Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών για το Σάββατο(1/8)
    30 Ιουλίου 2026, 14:18
  • Την Κυριακή 2 Αυγούστου το 40ήμερο μνημόσυνο της Κλεοπάτρας Καπράνα Την Κυριακή 2 Αυγούστου το 40ήμερο μνημόσυνο της Κλεοπάτρας Καπράνα
    30 Ιουλίου 2026, 14:15
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva