Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας αναλαμβάνει ο Βάιος Βαρελάς Κύριο

  • 30 Μαΐου 2016, 19:42
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Πρώτο φαβορί να αναλάβει την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας ήταν ο Βάιος Βαρελάς και τελικά αυτός είναι που θα αναλάβει την διοίκηση όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας.

Ο Κος Βαρελάς θα παραλάβει την διοίκηση του Νοσοκομείου από την Αναπληρώτρια Διοικήτρια Αικ. Γραββάνη που ανέλαβε την διοίκηση μετά την Κων. Δάλλα (Δεκέμβριο 2015) και την μαζική απομάκρυνση των διοικητών Νοσοκομείων από τον τότε αρμόδιο Υπουργό Υγείας Παν. Κουρουμπλή.

Να θυμίσουμε ότι ο Κος Βαρελάς είναι νυν Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας με την ΚΑΡ.ΠΟ.Σ., θέση στην οποία είναι άγνωστο προς το παρόν αν θα παραμείνει.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το Γ.Ν Καρδίτσας:

Βάιος Βαρελάς: Έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας έως και σήμερα. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ν. Καρδίτσας, μέλος της Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε. Κ/Δ Θεσσαλίας, Πρόεδρος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών και αντιδήμαρχος Δήμου Καρδίτσας με ευθύνη τα κοινωνικά προβλήματα. 

Σύντομο βιογραφικό του Βάιου Βαρελά:

Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1953. Αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 1976 ως Πολιτικός Μηχανικός.

Μέλος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, του ΚΚΕ Εσωτ., της ΕΑΡ και του Συνασπισμού από την ίδρυση του μέχρι σήμερα. Πρόεδρος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ν.Καρδίτσας (1984 - 1988) και πρόεδρος του 1ου ΔΣ του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν.Καρδίτσας.

Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Αντιπροσωπείας και του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Τ.Ε.Ε. Κ/Δ Θεσσαλίας επί σειρά ετών. Δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας (1990 - 2002) και επί τετραετία Αντιδήμαρχος, και εκ νέου Δημοτικός Σύμβουλος του νυν Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας ως επικεφαλής της παράταξης Καρ.Πό.Σ. (Καρδίτσα πόλις της Συλλογικότητας).

Στις διπλές εκλογές του 2012 υπήρξε υποψήφιος Βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο.

Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις30 Μαΐου 2016, 20:00

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Επισημάνσεις αναγνώστη του KarditsaLive.Net για υπερσυγκέντρωση κάδων απορριμμάτων σε σημείο στο Καλλίθηρο Επισημάνσεις αναγνώστη του KarditsaLive.Net για υπερσυγκέντρωση κάδων απορριμμάτων σε σημείο στο Καλλίθηρο
    23 Αυγούστου 2026, 12:43
  • Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Κωνσταντίνου Χάρμπα Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Κωνσταντίνου Χάρμπα
    23 Αυγούστου 2026, 08:26
  • Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Ευάγγελου Σπ. Παππή Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Ευάγγελου Σπ. Παππή
    22 Αυγούστου 2026, 21:43
  • Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Δημήτριου Καρανάσιου Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Δημήτριου Καρανάσιου
    22 Αυγούστου 2026, 14:44
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva