Διφορούμενες οι απόψεις των μελών του Δ.Σ. του ΕΒΕ για την επιτυχία ή μη της Έκθεσης (+Βίντεο)
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Τα συμπεράσματα των μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου από την πρόσφατη Εμποροβιοτεχνική Έκθεση κατατέθηκαν στη συνεδρίαση της Πέμπτης με τις απόψεις των μελών να ποικίλουν ως προς την επιτυχία η μή της έκθεσης.
Ο κ. Αντωνίου που πήρε πρώτος το λόγο μίλησε για μεγάλη επισκεψιμότητα, για ικανοποίηση από όλες τις πλευρές και για μια νέα φιλοσοφία, αυτή των κληρώσεων, που πολλές επιχειρήσεις εφάρμοσαν στα περίπτερά τους.
Απαντώντας σε ερώτηση του κ. Κακάβα είπε ότι πήραν μέρος 120 εκθέτες από τους οποίους οι 90 ήταν επιχειρήσεις.
Τέλος είπε ότι πρέπει το ΕΒΕ να συνεργαστεί με τους εκθέτες και να δει με διαφορετικό μάτι και να επιφέρει βελτιώσεις στην επόμενη έκθεση.
Για μεγάλο στοίχημα που κερδήθηκε μίλησε ο κ. Κηρύκος προσθέτοντας ότι άκουσε μόνο θετικά σχόλια για την έκθεση. Πρόσθεσε, δε, ότι ο θεσμός πρέπει οπωσδήποτε να στηριχθεί, ενώ υπογράμμισε ότι τα πράγματα πιθανόν να ήταν ακόμα καλύτερα αν συνεργαζότανε όλο το Δ.Σ.
Για κερδισμένο στοίχημα μίλησε και ο κ. Κατσίκης. Και το ότι έγινε η έκθεση, είπε, μέσα σ’ αυτή την οικονομική συγκυρία αποτελεί κέρδος, καθώς δείξαμε ότι υπάρχει διάθεση και ελπίδα. Μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στη συνεργασία με το ΤΕΙ.
Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Κακάβας διευκρίνισε ότι οι αντιρρήσεις που υπήρξαν δεν αφορούσαν την έκθεση αλλά τον τρόπο ανάδειξης του αναδόχου.
Χαρακτήρισε την προσπάθεια επιτυχημένη με δεδομένη την οικονομική συγκυρία αλλά έριξε μομφή στον ανάδοχο για ελλειμματική προβολή.
Για παρανομία και έκθεση που η διοίκηση εμμέσως παραδέχεται ότι απέτυχε μίλησε ο κ. Παπουτσής, στηρίζοντας την θέση του στις αναφορές περί οικονομικών συγκυριών και μικρότερης συμμετοχής. Μάλιστα με αφορμή το λιανικό εμπόριο που εξελισσότανε στο τελευταίο κτίριο μίλησε για ...προπανήγυρη.
Για «κατόρθωμα» της διοίκησης να ρίξει το επίπεδο της έκθεσης χαμηλά είπε στην τοποθέτησή του ο κ. Ντενίσης. Μίλησε κι αυτός για παζάρι ενώ είπε ότι για να στήσουν την έκθεση έφεραν ξένους επιχειρηματίες όταν παλιά διαμαρτύρονταν γι’ αυτό.
Δείτε βίντεο του KarditsaLive.Net από την τοποθέτηση του Κου Ντενίση:
Αναφορά στη λιανική έκανε και ο κ. Ζυγογιάννης λέγοντας ότι δεν ήταν ότι καλύτερο. Παρόλα αυτά είπε οι υποδομές και η καθαριότητα ήταν καλές, χαρακτήρισε ικανοποιητική τη συμμετοχή των εκθετών αλλά όχι την επισκεψιμότητα.
Τέλος ο κ. Παππάς είπε ότι παρότι σε γενικές γραμμές η έκθεση ήταν καλή ο κόσμος δεν αποκόμιζε καλή εντύπωση.
Συνεχίζοντας τόνισε ότι η έκθεση έγινε με το σύστημα «αποφασίζω και διατάζω» και δεν υπήρχε τίποτα συλλογικό. Δεν μπορεί, κατέληξε τα ρίσκα να αφορούν όλους αλλά οι αποφάσεις να παίρνονται από λίγους.




