Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δραστηριοποιείται κατά της δημιουργίας "hot spot" στη ΒΙ.ΠΕ. το ΕΒΕ Καρδίτσας (+Βίντεο) Κύριο

  • 27 Νοεμβρίου 2019, 00:11
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Δραστηριοποιείται κατά της δημιουργίας "hot spot" στη ΒΙ.ΠΕ. το ΕΒΕ Καρδίτσας (+Βίντεο)

..

Την πλήρη αντίθεση του στην δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στη ΒΙ.ΠΕ. Γοργοβιτών, εξέφρασε το ΕΒΕ Καρδίτσας στη συνεδρίαση της Τρίτης (26/11) και αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Στην εισήγησή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Ντενίσης αναφέρθηκε αρχικά σε εξώδικο κατά παντός υπευθύνου που έστειλαν τέσσερα μέλη του ΕΒΕ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ενώ περιέγραψε πως η συγκεκριμένη περιοχή παραχωρήθηκε για συγκεκριμένο λόγο και υπό ορισμένες προϋποθέσεις από την τότε κοινότητα Γοργοβιτών.

Ακόμα μίλησε για διαβεβαιώσεις από πλευράς υπουργείου ότι δεν υπάρχει τέτοιος προγραμματισμός αλλά τόνισε ότι τα δημοσιεύματα συνεχίζονται και δεν μπορεί να υπάρξει εφησυχασμός.

.Την ανάγκη ενεργοποίησης επισήμανε και ο κ. Παπαδημητρίου τονίζοντας μάλιστα ότι υπάρχει μία διάχυτη διάθεση να περάσει το θέμα χωρίς μεγάλη ένταση, πιθανόν γιατί μεγάλη μερίδα φορέων πρόσκειται φιλικά προς το κυβερνών κόμμα.

Τελικά αποφασίστηκε η έγκριση ψηφίσματος, που θα αποσταλεί σε όλους τους φορείς και τα συναρμόδια υπουργεία, όπου θα τονίζεται η άρνηση του Επιμελητηρίου για δημιουργία "hot spot" και η αποφασιστικότητα του να προστατεύει τα συμφέροντα των επιχειρηματιών και την φυσιογνωμία της Βιομηχανικής Περιοχής.

Επίσης, εξουσιοδοτήθηκε η Διοικητική Επιτροπή να προβεί σε οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια κρίνει απαραίτητη ακόμα και νομική, προκειμένου να διαφυλαχθεί ότι η Βιομηχανική Περιοχή θα συνεχίσει να είναι χώρος όπου θα δίνεται δυνατότητα άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Έγκριση ψηφίσματος για τα Πανεπιστημιακά τμήματα

Στη συνέχεια της συνεδρίασης ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Ντενίσης ενημέρωσε το Σώμα για την συνεδρίαση του Συντονιστικού οργάνου και τις αποφάσεις που έλαβε, ενόψει της επίσκεψης της κ. Κεραμέως.

Το Δ.Σ. του ΕΒΕ ενέκρινε ομόφωνα τα αιτήματα που θα τεθούν υπόψιν της υπουργού και θα εκδώσει και ψήφισμα που θα στηρίζει την προσπάθεια.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Κωνσταντίνος Ξυλομένος: Αναπάντητα ερωτήματα για την απευθείας ανάθεση στο μεταλλικό στέγαστρο της Δυτικής εξέδρας του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας Κωνσταντίνος Ξυλομένος: Αναπάντητα ερωτήματα για την απευθείας ανάθεση στο μεταλλικό στέγαστρο της Δυτικής εξέδρας του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας
    8 Σεπτεμβρίου 2026, 22:33
  • Πρώτη νίκη στα φιλικά για τον Α.Σ. Καρδίτσας – Επικράτησε 78-73 της Μυκόνου Πρώτη νίκη στα φιλικά για τον Α.Σ. Καρδίτσας – Επικράτησε 78-73 της Μυκόνου
    8 Σεπτεμβρίου 2026, 20:44
  • Συνάντηση του Τέλη Σπάνια με τον Σταμάτη Χατζηνικολιδάκη για τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Καρδίτσα Συνάντηση του Τέλη Σπάνια με τον Σταμάτη Χατζηνικολιδάκη για τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Καρδίτσα
    8 Σεπτεμβρίου 2026, 16:33
  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Τετάρτη (9/9) σε Ραχούλα, Αμάραντο, Σαραντάπορο, Μολόχα, Μαυρόλογγο, Μέγα Λάκκο, Νεράιδα, Μπουκοβίτσα και Κουκέικα Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Τετάρτη (9/9) σε Ραχούλα, Αμάραντο, Σαραντάπορο, Μολόχα, Μαυρόλογγο, Μέγα Λάκκο, Νεράιδα, Μπουκοβίτσα και Κουκέικα
    8 Σεπτεμβρίου 2026, 16:19
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva