Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εγκρίθηκαν τεχνικό πρόγραμμα, προϋπολογισμός και Ο.Π.Δ. του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα Κύριο

  • 19 Δεκεμβρίου 2024, 20:24
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Εγκρίθηκαν τεχνικό πρόγραμμα, προϋπολογισμός και Ο.Π.Δ. του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

..

Με κατά πλειοψηφία απόφαση και χωρίς στην ουσία να υπάρξει συζήτηση, εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, από το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της 19ης Δεκεμβρίου.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Τσιαντής είπε πως δεν απορρίπτεται το πρόγραμμα αλλά τοποθέτηση επ’ αυτού θα γίνει στις αρχές του έτους όταν θα υπάρξει η μεγάλη αναμόρφωση και πλήρη εικόνα. Ανάλογη τοποθέτηση έγινε και από τον κ. Στεργιόπουλο, τουλάχιστον σε ότι αφορά στο χρονικό κομμάτι που θα υπάρχει σαφής εικόνα.

Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε και η ειδική συνεδρίαση για την ψήφιση του προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης 2025, του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Σε μία σύντομη εισήγηση ο δήμαρχος Παναγιώτης Νάνος μίλησε για ενδεικτικό προϋπολογισμό που θα οριστικοποιηθεί στην πρώτη αναμόρφωση, σχολιάζοντας παράλληλα πως οι παρεμβάσεις του Δήμου αποδίδουν και φέρνουν πρόσθετες πιστώσεις.

Ακόμα ενημέρωσε το Σώμα πως σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα βρίσκεται στους πρώτους σε κατάταξη από πλευράς αποτελεσματικότητας.

Με την σειρά του ο Γενικός Γραμματέας κ. Μπράντζος ανέφερε ότι τα στοιχεία του προϋπολογισμού είναι μέχρι τέλος Αυγούστου και ο πραγματικός προϋπολογισμός θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Τσιαντής είπε πως αυτή την στιγμή είναι ανούσιο να γίνει κάποια συζήτηση καθώς δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα. Λέμε ναι επί της αρχής επί των ανελαστικών δαπανών, συνέχισε και για τα υπόλοιπα θα τοποθετηθούμε συνολικά στην πρώτη μεγάλη αναμόρφωση. Για το σύνολο του προϋπολογισμού δήλωσε ότι η παράταξη του ψηφίζει λευκό.

Π.Κ.

 

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις19 Δεκεμβρίου 2024, 20:29

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Παρασκευή 21 Αυγούστου η κηδεία του Χαράλαμπου Κων. Τσιαντούλα Την Παρασκευή 21 Αυγούστου η κηδεία του Χαράλαμπου Κων. Τσιαντούλα
    20 Αυγούστου 2026, 09:37
  • Προδημοσίευση 1ης Πρόσκλησης ιδιωτικών έργων Leader ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 από την Αναπτυξιακή Καρδίτσας Προδημοσίευση 1ης Πρόσκλησης ιδιωτικών έργων Leader ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 από την Αναπτυξιακή Καρδίτσας
    19 Αυγούστου 2026, 11:47
  • Κι αν είστε λάτρεις του κοτόπουλου, ένας είναι ο προορισμός… “Kotorico”! Κι αν είστε λάτρεις του κοτόπουλου, ένας είναι ο προορισμός… “Kotorico”!
    17 Αυγούστου 2026, 22:10
  • Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου η κηδεία του Κωνσταντίνου Λιαπή Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου η κηδεία του Κωνσταντίνου Λιαπή
    16 Αυγούστου 2026, 11:14
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva