Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εγκρίθηκε από το δασαρχείο η μελέτη για την «Αναβάθμιση μονοπατιών του Δήμου Σοφάδων» Κύριο

  • 3 Μαΐου 2025, 10:24
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Εγκρίθηκε από το δασαρχείο η μελέτη για την «Αναβάθμιση μονοπατιών του Δήμου Σοφάδων»

..

Τη μελέτη για την «Αναβάθμιση μονοπατιών του Δήμου Σοφάδων», ενέκρινε το Δασαρχείο Καρδίτσας, δίνοντας από την πλευρά του το «πράσινο φως» για την υλοποίηση του έργου.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 148.060,39 ευρώ και στην εγκριτική απόφαση του Δασαρχείου καταγράφονται τέσσερις παρατηρήσεις και συγκεκριμένα:

1.Το έργο θα εκτελεστεί με μέριμνα και δαπάνη του Δήμου Σοφάδων και θα είναι σε κοινή χρήση και ο κύριος του έργου θα ευθύνεται για τυχόν ζημιές έναντι τρίτων.

2.Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου το Δασαρχείο Καρδίτσας θα παρακολουθεί την τήρηση των γεωμετρικών στοιχείων της μελέτης.

3.Η έγκριση δεν απαλλάσσει τον κύριο του έργου από τυχόν απαιτούμενες πρόσθετες εγκρίσεις ή άδειες, η δε Δασική Υπηρεσία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα ή αξιώσεις, εκ μέρους τρίτων, κατά τη διάρκεια κατασκευής του εν λόγω έργου.

4.Την ευθύνη της συντήρησης και καθαριότητας του έργου την έχει ο Δήμος Σοφάδων

Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα («Δημιουργία εθνικού δικτύου μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας»), που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης, όπως είχε καταγράψει σε ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net, είχαν υποβάλει προτάσεις πριν δύο περίπου χρόνια μαζί με τον Δήμο Σοφάδων και οι Δήμοι Λίμνης Πλαστήρα και Μουζακίου.

Όπως επίσης ότι ως ανώτερο ποσό χρηματοδότησης έχουν οριστεί τα 800.000 ευρώ ανά Δημοτική Ενότητα. Το συγκεκριμένο έργο βρίσκεται σε αναμονή για την έγκριση χρηματοδότησής του.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις3 Μαΐου 2025, 10:26

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Το Σάββατο 1 Αυγούστου η κηδεία της Ελένης Μαντζάκη Το Σάββατο 1 Αυγούστου η κηδεία της Ελένης Μαντζάκη
    31 Ιουλίου 2026, 09:53
  • Έγκριση 18 συνολικά ολιγομελών τμημάτων σε ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ και Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Σοφάδων Έγκριση 18 συνολικά ολιγομελών τμημάτων σε ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ και Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Σοφάδων
    31 Ιουλίου 2026, 09:40
  • Το Σάββατο 1 Αυγούστου η κηδεία του Παναγιώτη Μεργούπη Το Σάββατο 1 Αυγούστου η κηδεία του Παναγιώτη Μεργούπη
    31 Ιουλίου 2026, 09:34
  • Την Παρασκευή 31 Ιουλίου η κηδεία του Δημήτριου Μαργαρίτη Την Παρασκευή 31 Ιουλίου η κηδεία του Δημήτριου Μαργαρίτη
    30 Ιουλίου 2026, 20:30
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva