Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκπαιδευτική εκδρομή του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας στη Λίμνη Πλαστήρα

  • 9 Μαΐου 2019, 13:44
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Εκπαιδευτική εκδρομή του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας στη Λίμνη Πλαστήρα

..

Σήμερα 8/5/2019 πραγματοποιήθηκε από το 4ο Γυμνάσιο Καρδίτσας ένας ξεχωριστός τρόπος διδασκαλίας στο μάθημα των Καλλιτεχνικών.

.Πρώτος προορισμός ήταν η Ιερά Μονή της Παναγίας Πελεκητής. Είναι κτισμένη σε μια απόκρημνη πλαγιά των βουνοκορφών των Αγράφων. Μας υποδέχτηκαν με αγάπη και μας ξενάγησαν στο χώρο.

Ήταν πανέμορφη η φύση από εκεί ψηλά. Αγναντεύει κανείς τη Λίμνη Πλαστήρα στο βάθος το Θεσσαλικό κάμπο και τριγύρω τα χιονισμένα βουνά των Αγράφων να πλαισιώνουν την Μονή της Παναγίας.

Στη συνέχεια οδηγηθήκαμε στη Πλαζ Πλαστήρα. Η φυσική ομορφιά ήταν πολύ ξεχωριστή. Τα νερά, κρυστάλλινα και ήρεμα σε προδιαθέτουν να ζωγραφίσεις το πλούτο του φυσικού τοπίου. Όλα τα παιδιά αρχίσαμε να ζωγραφίζουμε το φυσικό τοπίο. Αποτυπώσαμε στο χαρτί τη λίμνη, τον ουρανό, τα δέντρα, τα πουλιά ενώ τα συναισθήματα ήταν ποικίλα. Νιώσαμε χαρά, ψυχική ανάσταση, ηρεμία και γαλήνη. Η εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα μας παρείχε έντονες συγκινήσεις, μας πλούτισε με νέες εμπειρίες και παραστάσεις. Αποτέλεσε για εμάς μια ευχάριστη απόδραση από τη ρουτίνα και τις απαιτήσεις του σχολείου.

Η βιωματική διδασκαλία του μαθήματος των Καλλιτεχνικών στην φύση ήταν πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για όλους τους μαθητές

Ευχαριστούμε πολύ την κυρία μας, Μαχαίρα Αναστασία για αυτό το ξεχωριστό μάθημα και τις κυρίες που μας συνόδευαν κ. Πινακούλα Ουρανία και κ. Σουλτάνη Ελένη.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις9 Μαΐου 2019, 14:55

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Επισημάνσεις αναγνώστη του KarditsaLive.Net για υπερσυγκέντρωση κάδων απορριμμάτων σε σημείο στο Καλλίθηρο Επισημάνσεις αναγνώστη του KarditsaLive.Net για υπερσυγκέντρωση κάδων απορριμμάτων σε σημείο στο Καλλίθηρο
    23 Αυγούστου 2026, 12:43
  • Ολοκληρώνεται η τελευταία κατασκηνωτική περίοδος για παιδιά στη Νεράιδα Ολοκληρώνεται η τελευταία κατασκηνωτική περίοδος για παιδιά στη Νεράιδα
    23 Αυγούστου 2026, 09:09
  • Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Κωνσταντίνου Χάρμπα Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Κωνσταντίνου Χάρμπα
    23 Αυγούστου 2026, 08:26
  • Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Ευάγγελου Σπ. Παππή Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Ευάγγελου Σπ. Παππή
    22 Αυγούστου 2026, 21:43
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva