Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξώδικη διαμαρτυρία στον ΔΕΔΔΗΕ για πρόβλημα ηλεκτροδότησης στο Ανθοχώρι Κύριο

  • 17 Μαΐου 2023, 21:45
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Εξώδικη διαμαρτυρία στον ΔΕΔΔΗΕ για πρόβλημα ηλεκτροδότησης στο Ανθοχώρι

..

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μουζακίου ορίστηκε δικηγόρος που θα συντάξει εξώδικη διαμαρτυρία εναντίον του ΔΕΔΔΗΕ και δύο δικαστικοί επιμελητές που θα την επιδώσουν στα γραφεία του σε Καρδίτσα και Αθήνα.

Η εξώδικη διαμαρτυρία αφορά πρόβλημα με τον δημοτικό φωτισμό, στην Τ.Κ. Ανθοχωρίου, λόγω βλάβης που ο ΔΕΔΔΗΕ δεν φρόντισε να αποκαταστήσει, παρότι επανειλημμένα ενημερώθηκε από τους αρμόδιους φορείς.

Αυτό αναφέρεται στην εισήγηση του θέματος στην Οικονομική Επιτροπή, που έγινε από τον δήμαρχο και πρόεδρό της κ. Φάνη Στάθη.

Αναλυτικότερα ο κ. Στάθης επισήμανε:

«Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ανθοχωρίου έστειλε δια του Δήμου Μουζακίου προς τον ΔΕΔΔΗΕ Καρδίτσας την με αριθμό πρωτοκόλλου 3382/20.04.2023 αίτησή του με θέμα την αποκατάσταση βλάβης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ σε αυτή την Τ.Κ.

Ο ίδιος την 07.04.2023 τηλεφώνησε στον ΔΕΔΔΗΕ Αθηνών και εξέφρασε την σχετική διαμαρτυρία του.

Ομοίως την 05.05.2023 τηλεφώνησε ξανά στον ΔΕΔΔΗΕ Αθηνών και εξέφρασε την σχετική διαμαρτυρία του.

Η βλάβη αφορά τον αριθμό παροχής δικτύου στο Ανθοχώρι του ΔΕΔΔΗΕ με αριθμό: (…), καθώς μεγάλο τμήμα της Κοινότητας ευρίσκεται αυτή την στιγμή χωρίς ηλεκτρικό φωτισμό».

Ακολούθως πρότεινε τον δικηγόρο και τους δικαστικούς επιμελητές που θα αναλάβουν την διαδικασία ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που επιβάλλουν αυτή την κίνηση. Συγκεκριμένα:

-Επειδή μεγάλο τμήμα της κοινότητας δεν φωτίζεται από τον Δημοτικό φωτισμό με αποτέλεσμα να υπάρχει απόλυτο σκοτάδι, καθιστώντας την μετακίνηση των κατοίκων ιδιαιτέρως επικίνδυνη, αν όχι αδύνατη κατά ώρες τις νύχτας.

-Επειδή επίκειται το Θέρος, χρόνος κατά τον οποίο θα εισέλθει περισσότερος κόσμος στην Κοινότητα με αποτέλεσμα το πρόβλημα να επιδεινωθεί.

-Επειδή ο ΔΕΔΔΗΕ πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη ενδεχόμενου ατυχήματος εξαιτίας του σκότους, αφού τουλάχιστον από την 07.04.2023 γνωρίζει για την βλάβη και δεν προβαίνει στην επισκευή της.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Έγκριση πρόσληψης 18 ατόμων με συμβάσεις στο Δήμο Μουζακίου για υπηρεσίες παροχής έργου έναντι αντιτίμου Έγκριση πρόσληψης 18 ατόμων με συμβάσεις στο Δήμο Μουζακίου για υπηρεσίες παροχής έργου έναντι αντιτίμου
    29 Ιουλίου 2026, 19:09
  • Οριστική ένταξη για 16 έργα αγροτικής οδοποιίας τεσσάρων Δήμων του ν. Καρδίτσας - Εκτός ολοκληρωτικά Παλαμάς και Σοφάδες Οριστική ένταξη για 16 έργα αγροτικής οδοποιίας τεσσάρων Δήμων του ν. Καρδίτσας - Εκτός ολοκληρωτικά Παλαμάς και Σοφάδες
    29 Ιουλίου 2026, 09:29
  • Ζητήματα καθαριότητας και πολιτισμού μεταξύ των επίκαιρων ερωτήσεων του Δ.Σ. Μουζακίου Ζητήματα καθαριότητας και πολιτισμού μεταξύ των επίκαιρων ερωτήσεων του Δ.Σ. Μουζακίου
    28 Ιουλίου 2026, 22:39
  • Την Τετάρτη 29 Ιουλίου η κηδεία του Δημήτριου Τραυλού Την Τετάρτη 29 Ιουλίου η κηδεία του Δημήτριου Τραυλού
    28 Ιουλίου 2026, 18:50
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva