Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη Κ. Νούσιου στα Καλογριανά για τον έλεγχο καθαρισμού ποταμών και αρδευτικών καναλιών Κύριο

  • 17 Σεπτεμβρίου 2020, 15:37
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Επίσκεψη Κ. Νούσιου στα Καλογριανά για τον έλεγχο καθαρισμού ποταμών και αρδευτικών καναλιών

...

Παρέμβαση της Π.Ε Καρδίτσας για τον καθαρισμό ποταμών και αρδευτικών καναλιών βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τ.Κ Καλογριανών.

Τις εργασίες επέβλεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Τ.Κ Καλογριανών κ. Μιχάλη Σιαματά.

.Σε δήλωσή του ο κ. Νούσιος αναφέρει:

 

‘’Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τους καθαρισμούς ποταμών και αρδευτικών καναλιών. Όσο ακόμη οι καιρικές συνθήκες είναι σύμμαχός μας, προβαίνουμε σε τέτοιου είδους παρεμβάσεις, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει ο χειμώνας. Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τους Προέδρους των Τ.Κ και τη Δ/νση Τεχνικών Έργων υλοποιούμε έργα που δρουν αποτρεπτικά στον κίνδυνο των πλημμυρών. Ποώδης αλλά και ξυλώδης βλάστηση, φερτά υλικά και απορρίμματα καθαρίζονται και απομακρύνονται, διευκολύνοντας τη ροή των υδάτων. Προστατεύουμε έτσι ανθρώπινες ζωές και περιουσίες και συμβάλλουμε στην διατήρηση ενός υγιούς φυσικού περιβάλλοντος. Ο σχεδιασμός της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού είναι να θέτουμε πάνω από όλα τον άνθρωπο. Με έργα ουσίας, έργα πρόνοιας, έργα ευθύνης που λειτουργούν ανακουφιστικά στην καθημερινότητα των πολιτών’’.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Κυριακή 9 Αυγούστου η κηδεία της Θωμαΐτσας Τσιούκα Την Κυριακή 9 Αυγούστου η κηδεία της Θωμαΐτσας Τσιούκα
    8 Αυγούστου 2026, 17:42
  • Σε αναζήτηση λύσης για το χρόνιο πρόβλημα των ανεπιτήρητων βοοειδών σε κοινότητες του Δήμου Παλαμά Σε αναζήτηση λύσης για το χρόνιο πρόβλημα των ανεπιτήρητων βοοειδών σε κοινότητες του Δήμου Παλαμά
    8 Αυγούστου 2026, 14:49
  • Βλάβη στο δίκτυο υδροδότησης του Παλαμά το μεσημέρι του Σαββάτου (8/8) Βλάβη στο δίκτυο υδροδότησης του Παλαμά το μεσημέρι του Σαββάτου (8/8)
    8 Αυγούστου 2026, 12:34
  • Άνοιξε η πρόσκληση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας προς το Δήμο Παλαμά για πρόδρομα έργα πριν την μετεγκατάσταση της Μεταμόρφωσης Άνοιξε η πρόσκληση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας προς το Δήμο Παλαμά για πρόδρομα έργα πριν την μετεγκατάσταση της Μεταμόρφωσης
    7 Αυγούστου 2026, 15:02
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva