Επιμελητήριο Καρδίτσας: Διαφημιστική προβολή μέσω διαδικτύου για να ενισχυθεί τουριστικά ο νομός (+Βίντεο) Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Σε διαφημιστική προβολή μέσω του διαδικτύου προχωρά το Επιμελητήριο Καρδίτσας, προκειμένου να ενισχυθεί τουριστικά ο νομός μας.
Ο Υπεύθυνος ΓΕ.ΜΗ. και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων του ΕΒΕΚ κ. Δημήτρης Τσεκούρας στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ενημέρωσε τα μέλη για την καμπάνια που έχει στηθεί, η οποία στοχεύει σε όλη την Ελλάδα. Κυρίως στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και στα Νησιά του Αιγαίου, του Ιονίου και στην Κρήτη.
Όπως εξήγησε ο κ. Τσεκούρας, η διαφήμιση θα εμφανίζει το βίντεο του Επιμελητηρίου - που δημιουργήθηκε το 2023 και προβάλλει τις ομορφιές του νομού μας, τον πολιτισμό μας και τα προϊόντα που παράγει ο τόπος μας - σε όποιον έχει κάνει αναζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα, για χειμερινούς προορισμούς και φυσικά σε ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά όπως Λίμνη, Λίμνη Πλαστήρα, Μύλος των Ξωτικών, Μετέωρα, Τρίκαλα, Πήλιο κ.τ.λ.
Το βίντεο θα εμφανίζεται σε όλο το δίκτυο της Google, ενώ πολλά βίντεο θα είναι στο youtube και σε ενημερωτικές σελίδες που παρέχουν διαφημιστικό χώρο.
Παράλληλα, όπως είπε ο Υπεύθυνος ΓΕ.ΜΗ. θα ξεκινήσει χορηγούμενη προβολή στο Facebook και στο TikTok του Επιμελητηρίου.
Το ποσό που θα διατεθεί για την καμπάνια, ανέρχεται σε 1.500 ευρώ.
Λ.Μ.






