Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιχείρηση… «Χριστουγεννιάτικο δέντρο» στην Κεντρική Πλατεία (+Φωτο +Βίντεο) Κύριο

  • 20 Νοεμβρίου 2022, 10:22
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Επιχείρηση… «Χριστουγεννιάτικο δέντρο» στην Κεντρική Πλατεία (+Φωτο +Βίντεο)

..

Επιχείρηση για την κοπή και την μεταφορά του έλατου που την εορταστική περίοδο θα αποτελέσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης σηματοδοτώντας την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου, έστησε από νωρίς το πρωί της Κυριακής (20/11) το Τμήμα Συντήρησης Χώρων Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας.

Η ημέρα επελέγη προκειμένου να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης και να γίνουν οι απαραίτητοι ελιγμοί του γερανοφόρου οχήματος στον κεντρικό πεζόδρομο και την Κεντρική Πλατεία.

Για μια ακόμα χρονιά το δέντρο είναι προσφορά συμπολιτών προς το Δήμο και μάλιστα δεν χρειάστηκε να  μεταφερθεί από κάποια ορεινή Κοινότητα του Δήμου, αλλά για λίγα μόλις οικοδομικά τετράγωνα.

Από την οδό Παπανδρέου στο κέντρο της πόλης

Πιο συγκεκριμένα συνεργείο του Δήμου μετέβη νωρίς το πρωί στην οδό Ανδρ. Παπανδρέου 139 στην Καρδίτσα όπου βρίσκεται η πατρική κατοικία των κ.κ. Αθανάσιου, Ηλία και Γεωργίου Τασιά και έκοψε το πανύψηλο δέντρο που δέσποζε για δεκαετίες στην μπροστινή αυλή και το οποίο οι τρεις συμπολίτες είχαν αποφασίσει να κόψουν. Το Τμήμα Συντήρησης Χώρων Πρασίνου έκρινε πως το δέντρο αυτό πληροί όλες τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να στολιστεί στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας για τα Χριστούγεννα του 2022 και για το λόγο αυτό ανέλαβε την κοπή του χωρίς κάποια επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο.

Οι ιδιοκτήτες προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες λαμβάνοντας από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας σχετική έγκριση Εργασιών Δόμησης Μικρής Κλίμακας για την κοπή του. Με δεδομένο ότι το δέντρο βρισκόταν σε οικία εντός σχεδίου πόλεως και δεν εμπίπτει σε δασικές διατάξεις δεν χρειάστηκε η άδεια του Δασαρχείου Καρδίτσας. Η δωρεά εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και σήμερα έγινε πράξη, αφού το δέντρο κόπηκε και μεταφέρθηκε στην κεντρική πλατεία με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, που έλαβαν η Τροχαία και η Δημοτική Αστυνομία παρουσία και του αντιδημάρχου Πρασίνου κ. Σπ. Κουρτεσιώτη, για να στηθεί στο καθορισμένο σημείο στο παρτέρι της δυτικής πλευρά της πλατείας, ώστε να ξεκινήσει άμεσα ο στολισμός του, ο οποίος αναμένεται να είναι ίδιος με τον περσινό αποτελούμενος από 40.000 λαμπιόνια.

  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  •  
View the embedded image gallery online at:
https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7%E2%80%A6-%C2%AB%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B4%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%C2%BB-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF?print=1&tmpl=component#sigProId00d2e75cde

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις20 Νοεμβρίου 2022, 10:23

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επ.Ο. Καππαδοκικού – Αγίου Βησσαρίου και στην Επ.Ο. Αηδονοχωρίου – Βαθύλακκου Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επ.Ο. Καππαδοκικού – Αγίου Βησσαρίου και στην Επ.Ο. Αηδονοχωρίου – Βαθύλακκου
    21 Αυγούστου 2026, 17:27
  • Λευκά είδη “Τάντος- Ρίζος”: Κάντε τα ψώνια σας και κερδίστε έκπτωση σε μοναδικά είδη, κορυφαίων brands, της αγοράς! Λευκά είδη “Τάντος- Ρίζος”: Κάντε τα ψώνια σας και κερδίστε έκπτωση σε μοναδικά είδη, κορυφαίων brands, της αγοράς!
    21 Αυγούστου 2026, 17:23
  • Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών για τις 22-23 Αυγούστου Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών για τις 22-23 Αυγούστου
    21 Αυγούστου 2026, 15:42
  • Διαγωνισμός στην Πορτίτσα για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων σε καυσόξυλα Διαγωνισμός στην Πορτίτσα για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων σε καυσόξυλα
    21 Αυγούστου 2026, 15:37
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva