Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θαν. Καραγεώργος στη λογοδοσία του Δ.Σ. Αργιθέας: Τηρήθηκε η μελέτη στη δημοτική οδό μεταξύ των θέσεων «Καρύδα» και «Θρύψα» στα Κουμπουριανά Κύριο

  • 25 Φεβρουαρίου 2025, 15:44
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Θαν. Καραγεώργος στη λογοδοσία του Δ.Σ. Αργιθέας: Τηρήθηκε η μελέτη στη δημοτική οδό μεταξύ των θέσεων «Καρύδα» και «Θρύψα» στα Κουμπουριανά

..

Την αυτοψία της Τεχνικής Υπηρεσίας για την δημοτική οδό μεταξύ των θέσεων «Καρύδα» και «Θρύψα», παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας ο αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος, απαντώντας σε ερώτημα της κ. Κορλού, κατά την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου.

Η κ. Κορλού είχε ζητήσει να ενημερωθεί για την απάντηση του Δήμου στην εξώδικη διαμαρτυρία 10 κατοίκων της Τ.Κ. ότι ο δρόμος έχει κακοτεχνίες και ότι μειώθηκε το πλάτος τους από τα 4 μέτρα στα 2,80. Τέλος, ζήτησε επίσης τα αποτελέσματα αυτοψίας της Τεχνικής Υπηρεσίας επ’ αυτού.

Παρουσιάζοντας αυτά τα στοιχεία ο κ. Καραγεώργος υποστήριξε ότι σύμφωνα με την Τεχνική Υπηρεσία, στην εγκεκριμένη μελέτη προβλέπεται πλάτος ασφαλτόστρωσης 3,50 μέτρα, το οποίο εφαρμόσθηκε σε όλο το μήκος της οδού, πέραν των δύο προαναφερόμενων σημείων. Κι αυτό γιατί συμπεριελήφθησαν τα κρασπεδόρειθρα, τα οποία είναι απαραίτητα για την διαχείριση των υδάτων και την προστασία του οδοστρώματος.

Καταλήγοντας τόνισε ότι ακόμα όμως και σε αυτά τα σημεία το πλάτος του δρόμου δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτω από 3 μέτρα αλλά περίπου στο 3,20, ενώ σημείωσε πως σε σχέση με τον χαλικοστρωμένο δρόμο δεν επήλθε καμία μεταβολή στο πλάτος.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Ημερίδα ενημέρωσης από την ΑΝΚΑ σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις για ιδιωτικά έργα του προγράμματος LEADER (+Φωτο +Βίντεο) Ημερίδα ενημέρωσης από την ΑΝΚΑ σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις για ιδιωτικά έργα του προγράμματος LEADER (+Φωτο +Βίντεο)
    22 Σεπτεμβρίου 2026, 19:12
  • Σημαντική δωρεά ελαιολάδου από την Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς στους κατοίκους του Δήμου Αργιθέας Σημαντική δωρεά ελαιολάδου από την Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς στους κατοίκους του Δήμου Αργιθέας
    21 Σεπτεμβρίου 2026, 16:23
  • Συνεχίζεται η προσπάθεια διάσωσης του ιστορικού πλατάνου στο Λεοντίτο - Τέθηκε και θέμα στατικότητας του δέντρου Συνεχίζεται η προσπάθεια διάσωσης του ιστορικού πλατάνου στο Λεοντίτο - Τέθηκε και θέμα στατικότητας του δέντρου
    21 Σεπτεμβρίου 2026, 14:03
  • Ενημέρωση του Α. Στεργίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας για την σύνταξη μελέτης για compact διαχείριση των αστικών λυμάτων Ενημέρωση του Α. Στεργίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας για την σύνταξη μελέτης για compact διαχείριση των αστικών λυμάτων
    21 Σεπτεμβρίου 2026, 13:44
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva