Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κ. Παπαλός: «Δεν θέλω να «κατανοεί» κανένας το πρόβλημα της δικής μου επιβίωσης» (+Φώτο +Βίντεο) Κύριο

  • 14 Νοεμβρίου 2019, 23:58
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Κ. Παπαλός: «Δεν θέλω να «κατανοεί» κανένας το πρόβλημα της δικής μου επιβίωσης» (+Φώτο +Βίντεο)

..

Για άλλη μια φορά άνοιξε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας  το θέμα της αντιμισθίας του προέδρου της ΔΕΥΑΚ, αυτή την φορά από τον ίδιο τον κ. Παπαλό που είναι και ο κάτοχος της θέσης.

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δυνατή Καρδίτσα», θεωρώντας ότι ακούγονται και διαδίδονται πράγματα που είναι ανακριβή και τον θίγουν διευκρίνισε για άλλη μία φορά τους λόγους που είχε εναντιωθεί στην προηγούμενη Δημοτικη Αρχή, όταν ο κ. Αλεξάκος, ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ επιχείρησε να ορίσει έμμισθο αντιπρόεδρο.

.Συγκεκριμένα είπε πως αν ο τότε δήμαρχος είχε ορίσει αρμοδιότητες για τον αντιπρόεδρο και του είχε δώσει δικαίωμα υπογραφής, τότε δεν θα είχε την παραμικρή αντίρρηση. Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα και κατέθεσε στα πρακτικά της συνεδρίασης ανάλογη παλαιότερη απόφαση του δημάρχου Λαρισαίων κ. Καλογιάννη, ο οποίος ναι μεν προχώρησε σε αντιμισθία του αντιπρόεδρου της ΔΕΥΑΛ αλλά ορίζοντας ξεκάθαρες αρμοδιότητες και δικαίωμα υπογραφής σε πολλά θέματα.

Μάλιστα ο κ. Παπαλός είπε πώς αν υπάρχει ανάλογη απόφαση από την τότε Δημοτική Αρχή Καρδίτσας εγώ παραιτούμαι την επόμενη στιγμή.

Επίσης, ανέφερε ότι μετά από 34 χρόνια ενασχόλησης με την Αυτοδιοίκηση δεν έχει να αποδείξει τίποτα και όλοι γνωρίζουν το ποιος είναι και πως λειτουργεί. Ακόμα τόνισε ότι καταλαβαίνει ότι στην προσπάθεια κάποιο να αποδείξουν κάτι ή να βλάψουν αντιπάλους μπορεί να λένε και υπερβολές αλλά, υπογράμμισε δεν θέλω να «κατανοεί» κανένας το πρόβλημα της δικής μου επιβίωσης αναφερόμενος προφανώς σε σχετικά απαντητικά σχόλια. Είναι, είπε χαρακτηριστικά, δικό μου θέμα και εγώ όρισαν τη ζωή μου να είναι έτσι, σε ευθεία γραμμή με τις ιδέες και τις πράξεις μου.

.Το θέμα πάντως δεν τελείωσε εκεί καθώς λίγο αργότερα η κ. Κολοκύθα ανέφερε εκ νέου την φράση περί "επιβίωσης" ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες του κ Παπαλού ενώ ο κ. Κόντος της ζήτησε να ανακαλέσει, χωρίς επιτυχία.

Τελικά ανακάλεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφία κ. Ντελής με αυτή την ιδιότητα και ζήτησε συγνώμη από τον κ Παπαλό παρότι η κ. Κολοκύθα δεν στήριξε την κίνησή του.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις14 Νοεμβρίου 2019, 23:59

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Αστικό ΚΤΕΛ Καρδίτσας: Σε ισχύ από 14 Σεπτεμβρίου το χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων Αστικό ΚΤΕΛ Καρδίτσας: Σε ισχύ από 14 Σεπτεμβρίου το χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων
    11 Σεπτεμβρίου 2026, 11:25
  • Αγιασμός και πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο) Αγιασμός και πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)
    11 Σεπτεμβρίου 2026, 10:26
  • Πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη των 13 αγωνιστικών που εκτελέστηκαν με απόφαση του Στρατοδικείου Καρδίτσας στις 13 Αυγούστου 1949 Πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη των 13 αγωνιστικών που εκτελέστηκαν με απόφαση του Στρατοδικείου Καρδίτσας στις 13 Αυγούστου 1949
    11 Σεπτεμβρίου 2026, 09:48
  • ΔΕΥΑΚ: Διασφάλιση της πλήρους και αποδοτικής λειτουργίας του δικτύου ομβρίων της πόλης της Καρδίτσας ΔΕΥΑΚ: Διασφάλιση της πλήρους και αποδοτικής λειτουργίας του δικτύου ομβρίων της πόλης της Καρδίτσας
    11 Σεπτεμβρίου 2026, 08:54
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva