Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κ. Παπαλός: «Δεν θέλω να «κατανοεί» κανένας το πρόβλημα της δικής μου επιβίωσης» (+Φώτο +Βίντεο) Κύριο

  • 14 Νοεμβρίου 2019, 23:58
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Κ. Παπαλός: «Δεν θέλω να «κατανοεί» κανένας το πρόβλημα της δικής μου επιβίωσης» (+Φώτο +Βίντεο)

.

Για άλλη μια φορά άνοιξε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας  το θέμα της αντιμισθίας του προέδρου της ΔΕΥΑΚ, αυτή την φορά από τον ίδιο τον κ. Παπαλό που είναι και ο κάτοχος της θέσης.

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δυνατή Καρδίτσα», θεωρώντας ότι ακούγονται και διαδίδονται πράγματα που είναι ανακριβή και τον θίγουν διευκρίνισε για άλλη μία φορά τους λόγους που είχε εναντιωθεί στην προηγούμενη Δημοτικη Αρχή, όταν ο κ. Αλεξάκος, ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ επιχείρησε να ορίσει έμμισθο αντιπρόεδρο.

.Συγκεκριμένα είπε πως αν ο τότε δήμαρχος είχε ορίσει αρμοδιότητες για τον αντιπρόεδρο και του είχε δώσει δικαίωμα υπογραφής, τότε δεν θα είχε την παραμικρή αντίρρηση. Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα και κατέθεσε στα πρακτικά της συνεδρίασης ανάλογη παλαιότερη απόφαση του δημάρχου Λαρισαίων κ. Καλογιάννη, ο οποίος ναι μεν προχώρησε σε αντιμισθία του αντιπρόεδρου της ΔΕΥΑΛ αλλά ορίζοντας ξεκάθαρες αρμοδιότητες και δικαίωμα υπογραφής σε πολλά θέματα.

Μάλιστα ο κ. Παπαλός είπε πώς αν υπάρχει ανάλογη απόφαση από την τότε Δημοτική Αρχή Καρδίτσας εγώ παραιτούμαι την επόμενη στιγμή.

Επίσης, ανέφερε ότι μετά από 34 χρόνια ενασχόλησης με την Αυτοδιοίκηση δεν έχει να αποδείξει τίποτα και όλοι γνωρίζουν το ποιος είναι και πως λειτουργεί. Ακόμα τόνισε ότι καταλαβαίνει ότι στην προσπάθεια κάποιο να αποδείξουν κάτι ή να βλάψουν αντιπάλους μπορεί να λένε και υπερβολές αλλά, υπογράμμισε δεν θέλω να «κατανοεί» κανένας το πρόβλημα της δικής μου επιβίωσης αναφερόμενος προφανώς σε σχετικά απαντητικά σχόλια. Είναι, είπε χαρακτηριστικά, δικό μου θέμα και εγώ όρισαν τη ζωή μου να είναι έτσι, σε ευθεία γραμμή με τις ιδέες και τις πράξεις μου.

.Το θέμα πάντως δεν τελείωσε εκεί καθώς λίγο αργότερα η κ. Κολοκύθα ανέφερε εκ νέου την φράση περί "επιβίωσης" ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες του κ Παπαλού ενώ ο κ. Κόντος της ζήτησε να ανακαλέσει, χωρίς επιτυχία.

Τελικά ανακάλεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφία κ. Ντελής με αυτή την ιδιότητα και ζήτησε συγνώμη από τον κ Παπαλό παρότι η κ. Κολοκύθα δεν στήριξε την κίνησή του.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις14 Νοεμβρίου 2019, 23:59

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • 2,5 εκατ. ευρώ για τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας στο νότιο τομέα 2,5 εκατ. ευρώ για τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας στο νότιο τομέα
    27 Οκτωβρίου 2026, 10:18
  • Καρδίτσα: Επικίνδυνο σπασμένο καπάκι φρεατίου σε πεζοδρόμιο της οδού Ανδρέα Παπανδρέου Καρδίτσα: Επικίνδυνο σπασμένο καπάκι φρεατίου σε πεζοδρόμιο της οδού Ανδρέα Παπανδρέου
    27 Οκτωβρίου 2026, 09:40
  • Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου η κηδεία της Καλλιρόης (Φώνης) Σωκρ. Μπακαρού Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου η κηδεία της Καλλιρόης (Φώνης) Σωκρ. Μπακαρού
    27 Οκτωβρίου 2026, 09:25
  • “Big daddy’s pizza” με τη μεγαλύτερη πίτσα της πόλης και πάλι διαθέσιμη και σε delivery! “Big daddy’s pizza” με τη μεγαλύτερη πίτσα της πόλης και πάλι διαθέσιμη και σε delivery!
    26 Οκτωβρίου 2026, 19:40
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva