Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καρδίτσα: Ο Συνεταιρισμός «Διόνυσος» αντιδρά στην επιβολή ΕΦΚ στο κρασί (+Βίντεο) Κύριο

  • 18 Νοεμβρίου 2015, 15:47
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Την έντονη αντίδρασή τους στην επικείμενη επιβολή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί εξέφρασαν τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Αμπελοοινικού Τομέα Καρδίτσας «Διόνυσος Α.Σ.»

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν την Τετάρτη στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας κάλεσαν τους βουλευτές του νομού να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα τους και να πρωτοστατήσουν για να μην περάσει η επιβολή ενός φόρου που θα οδηγήσει στη φτώχια 170.000 οικογένειες αμπελουργών.

Δείτε βίντεο του KarditsaLive.Net από την συνέντευξη τύπου:

Την εισήγηση στην συνέντευξη έκανε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Φώτης Γκαζούνης, έχοντας στο πλευρό του τον αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Νεύρα και την ταμία κ. Λαμπρινή Τσέτσα.

Ο πρόεδρος του «Διόνυσου», πέραν των προαναφερομένων, τόνισε ότι το μέτρο της επιβολής φόρου 30 λεπτών σε κάθε μπουκάλι κρασί τους βρίσκει κάθετα αντίθετους και πρόσθεσε πως αυτό δεν ισχύει σε καμία χώρα της ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό, συνέχισε, δημιουργεί αυτομάτως συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ακόμα υπογράμμισε πως το συγκεκριμένο μέτρο σε συνδυασμό με τα άλλα φορολογικά  λειτουργούν προσθετικά και εξέφρασε την άποψη πως στόχος της κυβέρνησης είναι η εγκατάλειψη των χωραφιών και το ξεκλήρισμα τους ώστε να περάσουν στα χέρια λίγων.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις18 Νοεμβρίου 2015, 15:52

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου η κηδεία της Αθανασίας Πετ. Παπαβασιλείου Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου η κηδεία της Αθανασίας Πετ. Παπαβασιλείου
    15 Σεπτεμβρίου 2026, 12:31
  • Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου η κηδεία της Φωτεινής Δημ. Ζάχου Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου η κηδεία της Φωτεινής Δημ. Ζάχου
    15 Σεπτεμβρίου 2026, 12:20
  • Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Ελευθέριου Χρ. Ντανοβασίλη Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Ελευθέριου Χρ. Ντανοβασίλη
    15 Σεπτεμβρίου 2026, 12:08
  • Τ.Ο. Καρδίτσας της ΚΝΕ: Πρόγραμμα για μικρά και μεγάλα παιδιά Τ.Ο. Καρδίτσας της ΚΝΕ: Πρόγραμμα για μικρά και μεγάλα παιδιά
    15 Σεπτεμβρίου 2026, 11:41
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva