Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καρδίτσα: Συλλαλητήριο - καταγγελία της κυβερνητικής πολιτικής (+Φώτο +Βίντεο) Κύριο

  • 11 Ιουνίου 2020, 21:04
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Καρδίτσα: Συλλαλητήριο - καταγγελία της κυβερνητικής πολιτικής (+Φώτο +Βίντεο)

..

Συλλαλητήριο -καταγγελία κατά της κυβερνητικής πολιτικής οργάνωσαν συνδικαλιστικοί φορείς του νομού Καρδίτσας, το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

 

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν το Σωματείου εμποροϋπαλλήλων ν. Καρδίτσας, το Συνδικάτο Οικοδόμων, η Επιτροπή Αγώνα Γενικού Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας του νομού, η ΕΟΑΣΚ, το Συνδικάτο Οικοδόμων, και ο Σύλλογος Γυναικών.

Αρχικά χαιρετισμό απεύθυνε ο Γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών κ. Έκτορας Γάζος, περιγράφοντας με μελανά χρώματα την κατάσταση στην υγεία και θυμίζοντας την προγραμματισμένη πανελλαδική κινητοποίηση των υγειονομικών την προσεχή Τρίτη 16 Ιουνίου, στην οποία θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ στην Καρδίτσα.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων κ. Στέλιος Σαριδάκης που αναφέρθηκε στις ακολουθούμενες πολιτικές καταγγέλλοντας ταυτόχρονα τις επιπτώσεις τους στην παιδεία, την υγεία, στο εισόδημα των μικρομεσαίων και των μικροσυνταξιούχων και στις εργασιακές σχέσεις.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε είναι πολιτικές που εξυπηρετούν το  μεγάλο κεφάλαιο και δημιουργούν νέες στρατιές ανέργων, ενώ ταυτόχρονα θα υποχρεώσουν τον λαό να πληρώσει για άλλη μια φορά την κρίση που δημιουργούν.

Ταυτόχρονα κατήγγειλε το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας και την ηγεσία της  ΓΣΕΕ ότι με την στάση τους εξυπηρετούν αυτές τις πολιτικές και κάλεσε τους πολίτες να συνταχθούν με τα συνδικάτα και με τον αγώνα τους να τις ματαιώσουν στην πράξη.

Τέλος τάχθηκε κατά της δημιουργίας αιολικών πάρκων στα Άγραφα και κάλεσε τους Καρδιτσιώτες στη μουσική διαμαρτυρία στις 21 Ιουνίου.

Μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Σαριδάκη οι συγκεντρωθέντες πραγματοποίησαν πορεία στον κεντρικό πεζόδρομο της Καρδίτσας, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα. 

  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  •  
View the embedded image gallery online at:
https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%86%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF?print=1&tmpl=component#sigProId49268c6219

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις11 Ιουνίου 2020, 21:05

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Βασίλειου Θάνου Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Βασίλειου Θάνου
    14 Σεπτεμβρίου 2026, 21:45
  • Νέες διαδικασίες για τα χρέη προς τη Δ.Ε.Υ.Α. Καρδίτσας – Η προθεσμία των 6 μηνών και το πρόστιμο 50% Νέες διαδικασίες για τα χρέη προς τη Δ.Ε.Υ.Α. Καρδίτσας – Η προθεσμία των 6 μηνών και το πρόστιμο 50%
    14 Σεπτεμβρίου 2026, 20:59
  • Φ. Αλεξάκος: "Δημοσιονομικός χώρος και υπερκέρδη διυλιστηρίων" Φ. Αλεξάκος: "Δημοσιονομικός χώρος και υπερκέρδη διυλιστηρίων"
    14 Σεπτεμβρίου 2026, 18:58
  • Τέθηκαν σε παραγωγική λειτουργία τα ηλεκτρικά κοινόχρηστα ξύλινα ποδήλατα στην Καρδίτσα - Πως θα τα χρησιμοποιήσετε (+Φωτο) Τέθηκαν σε παραγωγική λειτουργία τα ηλεκτρικά κοινόχρηστα ξύλινα ποδήλατα στην Καρδίτσα - Πως θα τα χρησιμοποιήσετε (+Φωτο)
    14 Σεπτεμβρίου 2026, 14:55
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva