Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατά πλειοψηφία απόφαση του Δ.Σ. για παραχώρηση χώρου ώστε να τοποθετηθούν παιχνίδια στην εμποροπανήγυρη

  • 13 Οκτωβρίου 2026, 22:09
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Κατά πλειοψηφία απόφαση του Δ.Σ. για παραχώρηση χώρου ώστε να τοποθετηθούν παιχνίδια στην εμποροπανήγυρη

.

Με απώλειες και από την πλευρά της πλειοψηφίας πάρθηκε απόφαση για παραχώρηση του χώρου δίπλα στην εμποροπανήγυρη, για τοποθέτηση παιχνιδιών από το δημοτικό συμβούλιο στη συνεδρίαση της Τρίτης 13 Οκτωβρίου.

Η κ. Μακρή, ο κ Θεολόγης και η κ. Ξυδιά ψήφισαν αρνητικά ενώ απείχε από την διαδικασία ο κ. Αντωνίου, με τους προαναφερόμενους να επικαλούνται αφενός την προηγούμενη εμπειρία από ανάλογες περιπτώσεις, αφετέρου ότι δεν υπάρχουν κατατεθειμένα ήδη τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ενώ παράλληλα τέθηκαν θέματα ασφαλείας των παιχνιδιών και πιθανής επικινδυνότητας. Επίσης αρνητικά ψήφισαν και οι σύμβουλοι όλων των παρατάξεων της μειοψηφίας.

Ο κ. Τσιάκος στην τοποθέτησή του υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για λούνα παρκ αλλά για παιχνίδια και πως η ψηφοφορία δεν αφορά την αδειοδότηση αλλά την παραχώρηση χώρου. Εφόσον δεν τηρηθούν όλα όσα προβλέπει ο νόμος, τόνισε, δεν θα υπάρξει αδειοδότηση.

Νωρίτερα ο κ Παπούλιας είχε ενημερώσει το Σώμα για την διαδικασία λέγοντας ότι είναι υποχρέωση του ίδιου του επιχειρηματία να ελέγξει τα μηχανήματα με δικούς του μηχανικούς να κάνει την σχετική δήλωση στην πλατφόρμα my business και μετά να έρθει στον Δήμο από το υπουργείο η σχετική απάντηση για να προχωρήσει τις διαδικασίες.

Σε ότι αφορά στα δικαιολογητικά όπως ποινικό μητρώο ενημερότητες κ.λπ. είπε ότι θα πρέπει να έχουν κατατεθεί ως την Παρασκευή για να ελεγχθούν και να υπάρξει αδειοδότηση, διαφορετικά δεν θα δοθεί έγκριση.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • To 3o ΓΕΛ Καρδίτσας στους νικητές των ευρωπαϊκών βραβείων eTwinning 2026 To 3o ΓΕΛ Καρδίτσας στους νικητές των ευρωπαϊκών βραβείων eTwinning 2026
    13 Οκτωβρίου 2026, 22:08
  • Στήριξη στους συμβασιούχους στις κοινωνικές δομές και καθαριότητας ( COVID-19) μέσω πολιτικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας Στήριξη στους συμβασιούχους στις κοινωνικές δομές και καθαριότητας ( COVID-19) μέσω πολιτικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας
    13 Οκτωβρίου 2026, 20:56
  • Β. Τσιάκος: Δεν απαιτείται δασολόγος για τον καθαρισμό ριζών στην πλατεία Στρατολογίας - Βγαίνει η προκήρυξη για τα ανεπιτήρητα Β. Τσιάκος: Δεν απαιτείται δασολόγος για τον καθαρισμό ριζών στην πλατεία Στρατολογίας - Βγαίνει η προκήρυξη για τα ανεπιτήρητα
    13 Οκτωβρίου 2026, 19:47
  • "STOP" στο έργο αποκατάστασης ζημιών σε υποδομές, κοιμητήρια παιδικές χαρές του Δήμου Καρδίτσας "STOP" στο έργο αποκατάστασης ζημιών σε υποδομές, κοιμητήρια παιδικές χαρές του Δήμου Καρδίτσας
    13 Οκτωβρίου 2026, 19:34
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva