Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυξημένη κίνηση στην αγορά της Καρδίτσας ενόψει Χριστουγέννων (+Φώτο +Βίντεο) Κύριο

  • 19 Δεκεμβρίου 2021, 12:39
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Αυξημένη κίνηση στην αγορά της Καρδίτσας ενόψει Χριστουγέννων (+Φώτο +Βίντεο)

.

Αυξημένη κίνηση στο εμπορικό κέντρο της Καρδίτσας καταγράφεται από τις 11 το πρωί που άνοιξαν τα εμπορικά καταστήματα με πολλούς Καρδιτσιώτες να εκμεταλλεύονται την Κυριακάτικη λειτουργία της αγοράς, στην πρεμιέρα του εορταστικού ωραρίου που εφαρμόζεται με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, για τις πρώτες αγορές τους ενόψη των Χριστουγέννων.

Ο αίθριος καιρός παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν είναι σύμμαχος των καταστηματαρχών που ευελπιστούν ότι η αυξημένη κίνηση θα μεταφραστεί και σε αρκετές αγορές μέχρι τις 4.00 το απόγευμα που τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά.
 
 
Κουπόνια με έπαθλο 2 ταξίδια
 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Επιμελητηρίου σε μια προσπάθεια να τονώσει την αγοραστική κίνηση και να επιβραβεύσει όσους στηρίζουν με τις αγορές τους τα τοπικά καταστήματα υλοποιεί με σύνθημα «Ψωνίζεις- υποστηρίζεις- κερδίζεις» ένα διαγωνισμό με έπαθλο ένα 6ήμερο ταξίδι στην Πάτμο και ένα 4ήμερο στη Σαντορίνη για 2 άτομα με όλα τα έξοδα μεταφοράς, ακτοπλοϊκά, διαμονή με πρωινό σε ξενοδοχεία 4 αστέρων πληρωμένα.
 
Έτσι, από σήμερα και μέχρι τις 8 Ιανουαρίου όποιοι καταναλωτές πραγματοποιούν αγορές από κάποιο τοπικό κατάστημα παίρνουν ως επιβράβευση ένα κουπόνι για κάθε αγορά 20€.Συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στο απόκομμα του κουπονιού και ρίχνοντάς το στην ειδική κάλπη που έχει τοποθετηθεί έξω από το κατάστημα της Vodafone στον κεντρικό πεζόδρομο, Στ. Λάππα 12 συμμετέχουν στην κλήρωση για τα δύο ταξίδια που θα γίνει στις 11 Ιανουαρίου στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου παρουσία συμβολαιογράφου.
 
Εορταστικό ωράριο
 
Υπενθυμίζεται ότι σε εφαρμογή του εορταστικού ωραρίου τα εμπορικά καταστήματα της Καρδίτσας θα λειτουργούν από τη Δευτέρα έως και την Πέμπτη από τις 8.30 μέχρι 14.00 και από τις 17.30 έως 21.00 και την Παρασκευή 24/12, παραμονή Χριστουγέννων από 8.30 έως 18.00. Από τη Δευτέρα 27/12 και μέχρι την Πέμπτη 30/12 τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 8.30 μέχρι 14.00 και από τις 17.30 έως 21.00. Την Παρασκευή, παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσουν από τις 8.30 το πρωί μέχρι και τις 18.00, την Κυριακή μετά την αργία της Πρωτοχρονιάς θα παραμείνουν κλειστά και από Δευτέρα 3 Ιανουαρίου επιστρέφουν στο κανονικό ωράριο λειτουργίας.
 
Κωστής Κριτσιάνης
 
 
 
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  • Κάντε κλικ για μεγέθυνση
  •  
View the embedded image gallery online at:
https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%86%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF?print=1&tmpl=component#sigProId528ece495a
.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις19 Δεκεμβρίου 2021, 12:55

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το πρώτο τμήμα του αναμορφωμένου ποδηλατόδρομου της οδού Τρικάλων Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το πρώτο τμήμα του αναμορφωμένου ποδηλατόδρομου της οδού Τρικάλων
    2 Οκτωβρίου 2026, 14:15
  • Φ. Αλεξάκος: "Η Ανανέωση διπλώματος οδήγησης και το πολλαπλό χαράτσι στην τρίτη ηλικία" Φ. Αλεξάκος: "Η Ανανέωση διπλώματος οδήγησης και το πολλαπλό χαράτσι στην τρίτη ηλικία"
    2 Οκτωβρίου 2026, 12:25
  • Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου η κηδεία της Βαΐτσας Καφαντάρη Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου η κηδεία της Βαΐτσας Καφαντάρη
    2 Οκτωβρίου 2026, 12:18
  • ΕΛ.Γ.Α.: Πίνακες Διοικητικού Ελέγχου – Πορίσματα Δικαιούχων Φυτικού από "Daniel & Elias" για Μακρυχώρι και Μέλισσα ΕΛ.Γ.Α.: Πίνακες Διοικητικού Ελέγχου – Πορίσματα Δικαιούχων Φυτικού από "Daniel & Elias" για Μακρυχώρι και Μέλισσα
    2 Οκτωβρίου 2026, 11:18
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva