Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ. Αργιθέας Κύριο

  • 11 Αυγούστου 2025, 14:23
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ. Αργιθέας

..

Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Αυγούστου.

Μοναδικό θέμα είναι:

«11η Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2025, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αποδοχή πιστώσεων»

Το μοναδικό θέμα συζητείται, εκτάκτως λόγω χρονικού περιορισμού, καθώς πρέπει να εγκριθούν, άμεσα οι απαραίτητες μελέτες και να υποβληθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ένταξη και υλοποίηση αναγκαίων έργων.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις11 Αυγούστου 2025, 14:25

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (17-23/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (17-23/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας
    15 Αυγούστου 2026, 11:51
  • 300.000 ευρώ για την αποκατάσταση υποδομών στον Δήμο Αργιθέας από τις ζημιές του «Daniel» 300.000 ευρώ για την αποκατάσταση υποδομών στον Δήμο Αργιθέας από τις ζημιές του «Daniel»
    14 Αυγούστου 2026, 15:56
  • Δασαρχείο Μουζακίου: Ετοιμότητα λόγω του Δελτίου Πρόγνωσης καιρού και του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για την Πέμπτη (13/8) Δασαρχείο Μουζακίου: Ετοιμότητα λόγω του Δελτίου Πρόγνωσης καιρού και του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για την Πέμπτη (13/8)
    13 Αυγούστου 2026, 09:48
  • Υπεγράφη η σύμβαση για την συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αργιθέας στο Ανθηρό Υπεγράφη η σύμβαση για την συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αργιθέας στο Ανθηρό
    11 Αυγούστου 2026, 15:17
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva